#Deniz ve güneş fragman

3 Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi Türkçe Dublaj Teaser 00:38

3 Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Haz

3 Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi Türkçe Dublaj Teaser İzle..

Disenchantment Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Disenchantment Türkçe Altyazılı Fragmanı

Talihsizliklerle dolu bir serüven! The Simpsons'ın yaratıcısı Matt Groening'in yeni dizisi Disenchantment, 17 Ağustos'ta yayında...

The Good Cop Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:57

The Good Cop Türkçe Altyazılı Fragmanı

Monk'un yaratıcısının imzasını taşıyan yeni Netflix Orijinal Dizisi The Good Cop'ın başrollerinde Tony Danza ve Josh Groban var. Tüm bölümler 21 Eylül'de yayında...

Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2 02:15

Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2

23 KASIM 2018'DE SİNEMALARDA Tür: Animasyon Yönetmen: Scott Mosier, Yarrow Cheney Uyarlanan Kitabın Yazarı: Dr. Seuss Yapımcılar: Chris Meledandri, Janet Healy Illumination ve Universal Pictures sekizinci animasyon ..

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon'u başrolüne yerleştiren film modern bir romantik komedi. Alice Kinney yakın zamanda eşiyle ayrılmış olan bir kadındır. Alice, yeni bir başlangıç yapmak için iki genç kızıyla memleket..

The Protector Teaser 00:28

The Protector Teaser

Zamanı geldi. The Protector, çok yakında sadece Netflix’te. Hakan'ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir,..

Sıfır Bir 5. Sezon Fragmanı 01:03

Sıfır Bir 5. Sezon Fragmanı

Sıfır Bir Bir Zamanlar Adana'da 5. Sezon Fragman'ı yayında! 5. Sezon 1. Bölüm ise 23 Ocak'ta..

İçimdeki Fırtına - Tanıtım 00:55

İçimdeki Fırtına - Tanıtım

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateş Böceği Yakında Star'da! 2. Tanıtım 00:53

Ateş Böceği Yakında Star'da! 2. Tanıtım

Senaristliğini Ebru Hacıoğlu’nun yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor. Dizide, Aslı karakterine hayat veren Nilay Deniz babasının ölümünden sonra onun taksisini devra..

Popstar 2018 Fragmanı 01:12

Popstar 2018 Fragmanı

Popstar 2018, canlı yayınla 14 Mart Çarşamba 20.00'de Kanal D'de başlıyor! Popstar 2018'in jüri koltuğunda ise Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Can Bonomo ve Deniz Seki oturuyor!..

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle 2:08:11

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Katliam 4 - Episode 2 - 03:22

Katliam 4 - Episode 2 -

Team : Producer : Kaan Bozhan - Esra Bayhan Director / D.O.P / Edit : Hasip Arvas , Kingdoz A.D : Erol Civan Scenario : Massaka (murat ilhan) Production Coordinator: Selin Bodur Production Manager: Alihan Doğan Producti..

Mervan Tan - Çena Zalime 04:38

Mervan Tan - Çena Zalime

Türkçesi Zalimin kızı bana geliyor sarışın endamı güneşim güneşim (ışığım) oldu derdin çok zor sana söylüyorum el aleme gün iken benim akşam oluyor kırmızı nergizler gibi seni özledim bu dert değilki ben nasıl çekeyim na..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyaya Benzeyen Bir gezegen Bulundu 00:50

Dünyaya Benzeyen Bir gezegen Bulundu

Dünyaya Benzeyen Bir gezegen Bulundu Güneş sistemine en yakın yıldızın yörüngesinde dünyaya benzeyen bir gezegen bulundu...

Minik Bir Örümcek Çocuk Şarkısı - Bebek Şarkıları -Çizgi Film Çocuk Şarkılar 01:26

Minik Bir Örümcek Çocuk Şarkısı - Bebek Şarkıları -Çizgi Film Çocuk Şa

Çocuk şarkıları Minik Bir Örümcek şarkısı ile devam ediyor. Minik bir örümcek çocuk şarkıları 2016 şarkı sözleri: Minik bir örümcek çatıya tırmanmış Yağmur yağınca tekrar yere yuvarlanmış Güneş açtığında yeniden topa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demir Gökyüzü Iron Sky Türkçe Dublaj Film İzle 1:32:26

Demir Gökyüzü Iron Sky Türkçe Dublaj Film İzle

Takvim yaprakları 1945 yılını gösterdiğinde II. Dünya savaşının sonlarına gelinmektedir. Bir grup Alman bilim adamı Antartika'daki gizli bir merkezde icat ettikleri uzay gemilerini, ayın karanlık yüzüne doğru yollar. Ay'..

  • Film İzle tarafından
  • 13.873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa 07:01

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın beşinci bölümünde; ülkeye bahara gelir, güneş açar. Sevimli ayı kış uykusundan uyanır. Göl kenarına gittiğinde dişi bir ayıya aşık olur ve eline çiçeğini alarak onla buluşmaya gider. Anca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.466 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MHTP - Aklına Şaşarım 03:14

MHTP - Aklına Şaşarım

MHTP'ın, Seyhan Müzik Yapım etiketiyle yayınlanan Aklına Şaşarım albümünde yer alan Aklına Şaşarım isimli şarkısı, video klibiyle Söz & Müzik: Murat Güneş..

  • PengoTV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülnur Gökçe - Usta 03:00

Gülnur Gökçe - Usta

Gülnur Gökçe'nin, Dems Yapım & DMC etiketiyle yayınlanan Usta isimli tekli çalışması, video klibiyle sizlerle. Söz: Murat Güneş Müzik & Düzenleme: Volga Tamöz Yönetmen: Ulaş Elgin..

Model - Bir Melek Vardı 04:01

Model - Bir Melek Vardı

Bir melek vardı, Aşkı fısıldardı. Elimde o büyülü ellerin hayali kaldı. Uyku imkansız, Umut vicdansız. Güneş bile dedi ki kendine: Doğmak anlamsız. Ağladım delice, Elimde boş bir şişe, Kutladım bu gece sarılm..

Serdar ORTAÇ - Nankör 04:41

Serdar ORTAÇ - Nankör

Şarkı Sözleri: Aramızda bir sürü düşman var Sürü nankör var Ve bakan kör var Yanımda aşkı bilen sensin Hak eden sensin Sana borcum var Delinin birisi çaldı kalbimi çok Varlığında yeter bana hiç borcun yok Yüzümüzde güne..

İrem Derici - Bir miyiz 03:38

İrem Derici - Bir miyiz

Olmuyor bu sabah güneş bile tuhaf doğmuyor Kafam hayli karışık gözlerim aynada Beni bile görmüyor bil ki zorluyor Bu kadar belirsizlik bizi zorluyor..

Kardan Kadınla Evlenip Balayına Çıkan Adam 02:18

Kardan Kadınla Evlenip Balayına Çıkan Adam

Bursa’da geçen sene kardan yaptığı gelinle sosyal meydana tıklanma rekorları kıran vatandaş, bu yıl da kardan eşiyle balayına çıkıp güneşlendi. Plaj havlusunu sererek yanına uzandığı bikinili kardan geline güneş kremi sü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift 03:02

Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift

Şehir yaşantısından bunalıp başka bir hayatın hayalini kuran Ingrid ve Benjamin Hjertefolger çifti amacına ulaştı. Kutup Dairesinde bir ev inşa eden Hjertefolger ailesi evi de 'güneş kubbe' adı verilen mimari modelle kut..

  • PITIRCIK tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Ederi Kadar 04:52

Serkan Kaya - Ederi Kadar

Çok geceler sabahladım sen yatıp uyurken Ağaçtan adam oldum yolunu beklerken Kar yağdı kış sandım Ter bastı güneş sandım Yaralarımı kendim sardım Minnetim yok Bundan böyle herkes artık, ederi kadar, ederi kadar Y..

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın 04:19

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın

Titresem de belli etmem anlayamaz kimse beni Yakıp yıksam ortalığı ne divaneyim nede deli Az koşmadım ben hayaller peşinde Küsmedim yinede çılgınlık hep içimde Korkmuyorum yağacak yağmurdan Yağsa da sönmez bendeki ..