#Deniz ve nihal toprak kardeşler trafikte

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü 01:35

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü

Peru’da yoğun yağmurların yol açtığı seller ve toprak kaymalarında 48 kişi hayatın kaybetti. Ölenlerin arasında çamur kaymasında hayatını kaybeden 6 madenci de bulunuyor. Bu yılın başından itibaren süren yoğun yağmur Fr..

Çanakkale Dur Yolcu 01:20

Çanakkale Dur Yolcu

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda, İstikl..

İstanbul'da Kapanan İşletmelere Destek 14:20

İstanbul'da Kapanan İşletmelere Destek

TGRT Haber Ekonomi Müdürü Celal Toprak ile İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç canlı yayında konuğumuz oldu. Enflasyonu, İstanbul'da kapalı olan 20 bin işletmeyi ve paket servisteki komisyonları konuştuk...

Beyoğlu’nda kamyonetin binaya çarptı anlar kamerada 03:22

Beyoğlu’nda kamyonetin binaya çarptı anlar kamerada

Beyoğlu’nda yağmur sebebi ile kayganlaşan dik yokuşta fren yaptığı halde kayan toprak yüklü kamyonet, eve çarptı. Evdeki anne ve bebeği büyük korku yaşarken, kaza anı da kameralara yansıdı...

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı 06:42

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı

Antalya’da 14 ay önce çalıştığı eğlence merkezinden çıkışında bir kişi tarafından iş yerine götürülerek cinsel saldırıya uğrayan genç kadın yaşadıklarının ardından intihar girişiminde bulunarak yatağa bağımlı hale geldi...

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor' 06:47

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor'

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. Kayma meydana gelen yerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binaların yorgun olduğunu ve son gün..

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi 01:01

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi

2017 yılının ilk gösterisine Çanakkale’de imza atmaya hazırlanan Türk Yıldızları, gösteri öncesi yayınladıkları klip ile Çanakkale’yi bir kez daha yad ettiler. Türk Yıldızları tarafından hazırlanan videoda Çanakkale Sav..

  • PITIRCIK tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzyıllık Destan Çanakkale 04:25

Yüzyıllık Destan Çanakkale

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler...göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,..

Peru'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Yaşamını Yitirenlerin Sayısı 72'ye Çıktı 01:43

Peru'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Yaşamını Yitirenlerin Sayısı 72'ye Çı

Güney Amerika ülkelerinden Peru'da, şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen seller ve toprak kaymaları sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 72'ye çıktı. Pasifik okyanusundaki ani sıcaklığın da etkisiyle oluşan sağanak ..

Tanju Okan - Koy Koy Koy 03:02

Tanju Okan - Koy Koy Koy

Tanju Okan - Koy Koy Koy Şarkı Sözleri Değişmez sorumuz Nedir ki sonumuz? Toprak değil mi erkeni geçi Aldırma sen doldur be meyhaneci Koy koy koy koy koy Koy koy koy koy koy Doldur bak efkarlandım yine bu gece Koy koy ..

Ev aldıklarına bin pişman oldular! 02:56

Ev aldıklarına bin pişman oldular!

23 YIL ÖNCE BİR EV ALDILAR... O GÜN BUGÜNDÜR HUZURLARI DA, AĞIZLARININ TADI DA KAÇTI... ÇÜNKÜ MÜTEAHHİTLE TOPRAK SAHİBİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK, BİNA SAKİNİ 15 AİLEYİ MAHKEME KAPILARINDA CANINDAN BEZDİRDİ. MAHKEMEDEN BİNA..

Hakkari-Van karayolunda heyelan kamerada 00:48

Hakkari-Van karayolunda heyelan kamerada

Hakkari-Van karayolunda sağanak sele dönüştü. Selde toprak kaymasına neden oldu. O anlar saniye saniye görüntülendi...

Kod adı Mariye Dersim- Öldürüldü! 01:38

Kod adı Mariye Dersim- Öldürüldü!

İçişleri Bakanlığı Gabar Bölgesinde sorumlu seviyede faaliyet yürüten ve Terörden Arananlar Listesinde 1 milyon TL'ye kadar ödülle Turuncu kategoride yer alan, Diljin Mariya Dersim kod adlı Saniye Toprak'ın etkisiz hal..

Bu Paylaşımı Gece Yarısı Yaptı! İşte Zelenski'nin 3 Şartı 01:58

Bu Paylaşımı Gece Yarısı Yaptı! İşte Zelenski'nin 3 Şartı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Rusya ile Ukrayna'daki savaşla ilgili müzakerelerde önceliklerinin çatışmanın sona ermesi, güvenlik garantileri, egemenlik ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması olduğunu beli..

  • ÇocukTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Enes Güneş - Gelsen De Affetmem 02:53

Enes Güneş - Gelsen De Affetmem

Söz & Müzik: Enes Güneş Düzenleme: Erdal Toprak, Cem Coşkun..

Bedran - Yaranamadım 02:36

Bedran - Yaranamadım

Söz: Mehmet Elmas Beste: Erdal Toprak..

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal eyaletini yine sel vurdu 02:23

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal eyaletini yine sel vurdu

Güney Afrika'nın KwaZulu-Natal eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar bir kez daha sel ve toprak kaymalarına neden oldu. Eyaletteki yüzlerce kişi evlerinden tahliye edildi. Geçtiğimiz ay sellerde 448 kişi hayatını kayb..

Bodrum’da vahşi cinayet- Kum dolu çuvalın içinden ceset çıktı 02:51

Bodrum’da vahşi cinayet- Kum dolu çuvalın içinden ceset çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kum dolu çuval içerisinde çürümüş ceset çıktı. Üniversite yolu üzerinde üzerine toprak dökülmüş, kum dolu çuvaldan çıkan erkek cesedi için ekipler çevrede uzun süre incelemelerde bulundu...

Rüzgar - Normal 02:37

Rüzgar - Normal

Söz & Müzik : Recep Erdal Prodby : Erdal Toprak Mix & Master : Samet Kıyak Yönetmen : Can Memişoğlu Işık Şefi : Faruk Kılıç Prodüksiyon Amiri : Emirhan Yörükoğlu Prodüktör : Mert Ekşioğlu Yapım : EMC Music..

Şok İsimler İhanet İçinde! Din,Bilim,Siyaset Şeytan Üçgeni! İLK KEZ AÇIKLADI! 1:16:55

Şok İsimler İhanet İçinde! Din,Bilim,Siyaset Şeytan Üçgeni! İLK KEZ AÇ

05:25 İnsanlara Tiyatro İzletiyorlar! 16:03 Yeni Romanın Depremle İlgisi Ne? 20:33 Projenin Tehlikesi Nedir? 24:10 Yeni Romanın Dirilmesi Ne Demek? 28:57 Fiilen İşgal Başladı Mı? 35:59 İşgal Nerede Nasıl Başladı? 54:11 D..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

İbrahim Erkal Cenaze Töreni Nihat Doğan 00:31

İbrahim Erkal Cenaze Töreni Nihat Doğan

Cenaze Törenine Katılanlar Şahin Özer Mahsun Kırmızıgül Çağlayan Toplaoğlu Nihat Doğan Arif Susam Kadir Topbaş Hakan Altun Kutsi Sinan Özen Emine Ün İzzet Yıldızhan Akif Hamza Çebi Süleyman Çelebi Cengiz Kurtoğlu Gökhan ..

Vampir Akademisi  Film İzle 1:44:22

Vampir Akademisi Film İzle

Vampir Akademisi – Vampire Academy (2014) Türkçe Dublaj Full izle Vampir Akademisi - Vampire Academy (2014) Türkçe Dublaj seçeneğiyle full olarak izleyebilirsiniz. Vampir Akademisi 2014 yapımı bir filmdir. İnsanlarla bar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karanlık Gölgeler Film İzle 1:48:27

Karanlık Gölgeler Film İzle

1960'lı yılların popüler gotik-gerilim dizisinden uyarlanan film, zengin ve çapkın vampir Barnabas Collins'in cadılar, hayaletler ve canavarlarla dolu karanlık dünyasını beyazperdeye taşıyor. Barnabas muhteşem bir hayat ..

  • Tv Series tarafından
  • 12.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BÜYÜK PLANI ANLATTI! Yeni Bir Göç Dalgası Geliyor Yerinizi Terk Etmeyin! 41:43

BÜYÜK PLANI ANLATTI! Yeni Bir Göç Dalgası Geliyor Yerinizi Terk Etmeyi

BOP gizlenmiş adıyla Yeni Romadır ve bu ihan ülkeyi din, siyaset ve bilim şeytan üçgeniyle felakete sürüklüyor. Uyanık olun, toprak alın ve topraklarınızı ve yerlerinizi satmayın!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Sürecin Sonu! En Büyük Ekonomik Kriz Geliyor! 1:20:00

Sürecin Sonu! En Büyük Ekonomik Kriz Geliyor!

İstanbul İçin Plan?! 02:21 Anlatılan bir büyüme yok mu? 04:08 Bu sürecin sonuna gelindi! 13:01 Boykot operasyonları aslında... 25:19 Tek Dünya Zirvesi'ni kabul ettirmek 35:37 En büyük ekonomik kriz geliyor 45:08 Kur'a..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 8 ay önce
Dalga Film İzle 1:44:54

Dalga Film İzle

Dağ'da yaşanan toprak kayması sonrası oluşan 85 metre yükseklikteki Tsunami çevre halkı tarafından korkunç olur. Yönetmenliğini Roar Uthaug üstlendiği film 2015 Norveç yapımı bir aksiyon ve gerilim türüdür.Film'de Thomas..

  • Tv Series tarafından
  • 9.524 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..