#Denizde

Keyfimin İstediği Yerde Otururum 01:25

Keyfimin İstediği Yerde Otururum

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size 01:13

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Büyümüşte Küçülmüş Seni 02:31

Büyümüşte Küçülmüş Seni

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Şevket Naptın 00:14

Şevket Naptın

Denizde eğlenen genç kendisini telefonla videoya alan annesine şaka amaçlı taş atıyor. Ancak taş annesine denk geliyor ve Şevket fenomen oluyor.....

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ahtapot ile Yüzen Kız 00:42

Ahtapot ile Yüzen Kız

Denizde yüzerken ona eşlik eden ahtapot . Hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suriyeli Kısa Filmi - Ölüm Türkiye'den Daha İyi 00:54

Suriyeli Kısa Filmi - Ölüm Türkiye'den Daha İyi

Suriyeli gençlerin çektiği bu kısa filmde, denizde boğulmaktan son anda kurtulan genç gözlerini Türkiye'de açtığı için lanet ediyor ve ölüm Türkiye'de yaşamaktan daha iyi diyerek mizah yapıyor. Suriyeli kardeşlerimiz böy..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 6 yıl önce
100.000 TL 'Lik Bir Gün Geçirmek 29:35

100.000 TL 'Lik Bir Gün Geçirmek

Ben Enes Batur , amca ma özel 100.000 TL lik özel bir gün geçirmek lüks pahalı zengin bir doğum günü sürprizi videosu , limuzinle dolaştık , yat ta kahvaltı yaptık gemi ile denizde , kral dairesinde kalıp değişik bakımla..

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mersedes Değişim Süreci 01:35

Mersedes Değişim Süreci

Mercedes için slogan değişmeyen tek şey kalite olmalı bu video için :)Havada-Denizde-Karada, Yıldızı görünce insanın içi rahatlıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 210 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeytinburnu'nda Denizden Ceset Çıktı 01:15

Zeytinburnu'nda Denizden Ceset Çıktı

Zeytinburnu sahilinde denizden bir erkeğe ait ceset çıktı. Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi Sahil Kennedy Caddesi'nde bulunanlar denizde ceset olduğunu görerek polis ekiplerine haber verdi...

Ancient Siberia  First Gameplay Demo (New Open World Survival Game) 2017 06:36

Ancient Siberia First Gameplay Demo (New Open World Survival Game) 20

Ancient Siberia - FIRST Gameplay Demo (New Open World Medieval Game) 2017 Ancient Siberia is an indie project made by the Valga Games studio. This Survival Sandbox MMO takes place on a vast territory of 400 square kilom..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Oyuncudan Korkutan Paylaşım Yürekler Ağza Geldi 02:47

Ünlü Oyuncudan Korkutan Paylaşım Yürekler Ağza Geldi

Ünlü oyuncudan korkutan paylaşım! Yürekler ağza geldi Sevda Çiçeği ve Hayal ve Gerçek gibi dizilerde rol alan oyuncu Yasemin Hadivent, tatil sezonunu Bodrum, Torba'da açtı. Arkadaş grubuyla denize açılan ünlü isim kor..

  • BETA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İbi - Sisli Deniz 11:28

İbi - Sisli Deniz

İbi ve arkadaşları, Kaptan Tuto’yla birlikte karanlık ve enkazlarla dolu denizde ilerler. Bu sırada tekne, nedeni bilinmeyen bir şekilde sarsılmaya başlar. Hoppa’nın da ortadan kaybolmasıyla enkazların arasında zorlu bir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 374 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Balon İçinde Su Üstünde Yürüme Keyfi 00:46

Balon İçinde Su Üstünde Yürüme Keyfi

Hava ile doldurulmuş balona binerek denizde yürümek tatilciler ve çocukların yeni gözdesi oldu..

  • JET TV tarafından
  • 364 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul değil ''Sistanbul!'' 01:41

İstanbul değil ''Sistanbul!''

BU SABAH SİSTEN BİR ÖRTÜ VARDI SANKİ İSTANBUL'UN ÜZERİNDE ... KARADA, HAVADA VE DENİZDE... KOCA ŞEHİRDE GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYORDU... MASAL ŞEHİR SİSTANBUL DAN ŞAHANE MANZARALARI SİZİN İÇİN DERLEDİK.....

Özgür Şener - Senin 03:43

Özgür Şener - Senin

Senin şarkı sözleri ile Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne kork ne de kederlen Senin bu dünya senin, gerçekten seversen Fısıldıyor bana, içimde karanlığa, Yarınlara vursun bir dalga umut Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne..

Çağla Şıkel Adeta Meydan Okudu 11:17

Çağla Şıkel Adeta Meydan Okudu

Şu sıralar ünlüler arasında adeta bir akıma dönüşen havuzda, denizde, plajda poz modasına ünlü manken Çağla Şıkel de dahil oldu. Yazın keyfini çıkaran ünlü isimler plajlarda magazin muhabirlerini atlatmanın bir yolunu bu..

  • BETA tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra 04:48

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağ ile balık yasağının kalkmasına günler kala balıkçıların hazırlıkları hızla devam ediyor. Balıkçılar, bu sezon bol miktarda palamut ve çupra yakalamayı umduklarını söyledi. Karamürsel ..

Dev balina şaşkına çevirdi! 02:05

Dev balina şaşkına çevirdi!

ADANA'DA BALIKÇILAR VİRA BİSMİLLAH DEDİLER, DENİZE AÇILDILAR... AMA DENİZDE ÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞTI Kİ, GÖZLERİNE İNANAMADILAR, DEV BALİNA GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ...

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı 01:25

Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı

Sinop'ta nesli tükenme tehlikesi altında olan su samurları, denizde cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sinop kent merkezindeki Kurt Kuyusu mevkisinde arkadaşlarıyla birlikte denize giden Ersin Muhammed Karaman, (35) ..

Hatay'da çıkan 8 ayrı hortum korkuttu 02:08

Hatay'da çıkan 8 ayrı hortum korkuttu

Hatay'ın Samandağ ilçesinde denizde çıkan 8 hortum korkuttu...

Marmara'da yeni tehlike- Hidrojen sülfür gazı oluşumu tespit edildi 01:07

Marmara'da yeni tehlike- Hidrojen sülfür gazı oluşumu tespit edildi

Marmara deniz salyasıyla mücadele ederken, şimdi de hidrojen sülfür gazı oluşumu tespit edildi. Durumun tehlike yarattığını belirten uzmanlar denizde yeterli oksijen kalmadığına dikkat çekti...

Antalya'da lokum balığı iğnelerden böyle kurtarıldı 00:48

Antalya'da lokum balığı iğnelerden böyle kurtarıldı

Antalya’da iki olta iğnesi yutmuş halde denizde dolaşan lokum balığı profesörün dikkati sayesinde kurtarıldı. Lokum balığını su altında misinasından tutarak yakalayan profesör, iğneleri çıkartıp onu doğal yaşamına bırakt..

Ayazma Plajı'nda dalga faciası 02:30

Ayazma Plajı'nda dalga faciası

TEDBİR, UYARILARI YİNE İŞE YARAMADI, ŞİLE'NİN O MEŞHUR AZGIN SULARI YİNE CAN ALDI... SABAH SAATLERİNDE ÇIKAN ŞİDDETLİ DALGAYA KARŞI KOYAMAYAN 5 GENÇ, DENİZDE KAYBOLDU... AKŞAM SAATLERİNDE İKİSİNDEN ACI HABER GELDİ... DİĞ..

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında 02:04

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında havada, karada ve denizde görev alan Mehmetçik, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Kahraman askerlerin videolu bayram mesajı Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabın..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü 03:03

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Havaların soğumasıyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamsinin fiyatı Kasım ayında lezzetini bulması ve bollaşmasıyla birlikte yarı yarıya düştü. Kış mevsiminde balıkseverlerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamsi, ha..

DİKKAT! Ne Kadar İyi Bilirseniz O Kadar Dezavantajlı! 01:45

DİKKAT! Ne Kadar İyi Bilirseniz O Kadar Dezavantajlı!

Karadeniz sahillerinde son günlerde peş peşe boğulma haberleri geliyor. Birçok noktada denize girmek yasaklandı. Peki boğulmaların sebebi iyi yüzme bilmemek mi? Hayır! Çünkü denizde gizli bir tehlike var. Adı: RİP akıntı..