#Denizli yıldızlar spor kulübü

Fatih Tezcan'dan Reina Saldırısı Deşifresi 43:28

Fatih Tezcan'dan Reina Saldırısı Deşifresi

Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var? Akit Özel 1 Ocak 2017..

İşaret Dili ile Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi 02:20

İşaret Dili ile Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Bursa Hisar Leo Kulübü'nün hazırladığı ve 2 yıl önce çekilen videoda Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin Türkiye’de ilk kez toplu olarak işaret diliyle okunduğu ve aynı zamanda seslendirildiği projede 30 gönüllü isim kamera..

  • PITIRCIK tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üniversite Öğrencilerinden 15 Temmuz Şehitleri Muhteşem Klip 08:21

Üniversite Öğrencilerinden 15 Temmuz Şehitleri Muhteşem Klip

İstanbul Aydın Üniversitesi Müzik Kulubü öğrencileri tarafından 15 Temmuz şehitlerine ithaf eden sözleri ve müziğiyle tüyleri diken diken eden muhteşem bir performans Şehit!!!..

  • ANKA tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayacak 01:17

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine B

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçlardan elde edilecek bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını duyurdu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta meydana g..

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı: 35 Can Kaybı 01:05

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı:

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da silahlı saldırı gerçekleşti. *İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada bu bir terör saldırısıdır diyerek, saldırıda biri polis en az 35 kişinin hayatını kaybettiğin..

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aziz Yıldıırm İle Çorumlu Amir Karşılaşırsa 01:31

Aziz Yıldıırm İle Çorumlu Amir Karşılaşırsa

Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım, Çorumlu Amir'in Leblebi Hızını gördükten sonra transfer etme fikrine kapılırsa ne olur? Buyrun izleyelim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fikret Orman Kimdir? 05:01

Fikret Orman Kimdir?

2012 yılında Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, seçimlerde Nazmi Koca ve Bülent Deriş ile yarışmıştır. Seçimlerde kullanılan 4545 oyun 4027'si..

Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Rock Korosu'ndan Dinlediği 'Yüzüklerin Efendisi' Müziğiyle Göz Yaşlarına Boğuldu 00:45

Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Rock Korosu'ndan Dinlediği 'Yüzükl

36. İstanbul Film Festivali'ne British Council’ın konuğu olarak katılan İngiliz aktör Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Rock Korosu'nun konseri sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Yüzüklerin Efendisi'nde Ga..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

5 KW'tan TRT'ye 6.Bölüm İzle 31:12

5 KW'tan TRT'ye 6.Bölüm İzle

Programın 6. bölümünde; Radyo Çocuk Kulübü programı ve Çakırlar Verici İstasyonu'nun kurulması konu edilmektedir...

Biyoteknolojinin Son Aşaması  Kök Hücreden Organa 05:38

Biyoteknolojinin Son Aşaması Kök Hücreden Organa

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Biyoteknoloji Kulübü’nün düzenlediği II. Biyoteknoloji Sempozyumu ile birlikte konusunda uzman akademisyenler ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden öğrenciler bir araya geldi...

Bir Varmış Bir Yokmuş 2.Bölüm 33:32

Bir Varmış Bir Yokmuş 2.Bölüm

İzzet Öz'ün sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Celal İnce'nin çalışmaları, İlham Gencer ile Ayten Alpman'ın birlikte açtıkları Çatı Kulübü , Fecri Ebcioğlu'nun yabancı şarkılara Türkçe sözler yazarak başlattığ..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Striptiz Kulübünde Zombi Şakası 01:22

Striptiz Kulübünde Zombi Şakası

Mekana gelen insanlar mutlu sonla biteceğini düşündükleri gecenin aslında onları nasıl bir sürpriz beklediğinden habersizlerdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Selin İmer Taziye Ziyaretine Mustafa Ceceli'nin Arabasıyla Geldi!! 01:26

Selin İmer Taziye Ziyaretine Mustafa Ceceli'nin Arabasıyla Geldi!!

Mustafa Ceceli'nin sevgilisi Selin İmer önceki gün vefat eden gece kulubü patronu Mehmet Tuna'nın evine ziyarette bulundu. İmer taziye ziyaretine Ceceli'nin arabasıyla gitti. Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli uğruna 9 yıllık e..

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalnızlar Kulübü 05:42

Yalnızlar Kulübü

Yalnızlar kulübünün on dört şubatla ilgili komik videosu seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR 01:15

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR

MASTERCHEF JUNIOR beşinci olarak geri döndü! Şef yemek yarışması serisi, 8-13 yaşları arasındaki yetenekli çocuklara yemek yeteneklerini ve yiyecek tutkusunu bir dizi lezzetli zorlukla sergileme şansı veriyor. Ev sahibi ..

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor 01:04

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor

Ev sahibi ve ödüllü şef Gordon Ramsay, MASTERCHEF JUNIOR yargılama panosunda ünlü pastane şef Christina Tosi ile bir araya gelir. Ünlü gıda uzmanları birlikte, umut veren umutları profesyoneller gibi pişirmeye ve yol boy..

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı 01:19

Uçağı Tramplen Olarak Kullanıyorlardı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, havacılık sevgisini halka yaymak ve havacılık meraklıları için yıllar önce hizmetten çıkardığı 1947 model C-47 Dakota nakliye uçağını Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan istedi. Ko..

 Su Altında Kına Gecesi 00:53

Su Altında Kına Gecesi

İstanbul'da, dünyaevine girmeye hazırlanan Beylikdüzü Sualtı Sporları Kulübü öğrencilerinden Seyhan Acar ve Erdinç Çoruhlu, farklı bir tercih yaparak kına gecesi etkinliğini su altında gerçekleştirdi..

  • ANKA tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Belözoğlu'na Büyük Doğum Günü Sürprizi 03:50

Emre Belözoğlu'na Büyük Doğum Günü Sürprizi

37. yaşını kutlayan Emre Belözoğlu'na Başakşehir Futbol Kulübü özel bir video ile doğum günü sürprizi hazırladı. Videoda Filipe Luis, Javier Zanetti, Arda Turan, Burak Yılmaz gibi yıldız isimlerin Emre için iyi dilekleri..

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

Beşiktaşlı Pedro Franco Resmen Boluspor’da 02:40

Beşiktaşlı Pedro Franco Resmen Boluspor’da

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, Beşiktaş'lı Pedro Franco ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Beşiktaş'ın Kolombiyalı stoperi Pedro Franco'yu 1 yıllığına kiraladı. Karaçayır..

Teknik Direktörün 19 Yaşındaki Kaleciye Söyledikleri Tepki Çekti 01:21

Teknik Direktörün 19 Yaşındaki Kaleciye Söyledikleri Tepki Çekti

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, ligin dördüncü haftasında deplasmanda 3-1 kaybettikleri Adana Demirspor maçı sonrası, “Yediğimiz goller hep kaleci hatası. Bir takımda kaleci olmazsa..

Aboubakar Atmaya Devam Ediyor 90'a Taktı 01:05

Aboubakar Atmaya Devam Ediyor 90'a Taktı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla izlediğimiz Vincent Aboubakar sezon sonunda eski kulübü Porto'ya geri dönmüştü. Aboubakar, dün oynanan Portomonense maçında da 1 gol 1 asistle yıldızlaştı. Aboubakar bu sezon Portekiz..

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..