#Deon osmani hip hop müzik dinle

Bağa Girdim Bağ Budanmış Adile Naşit 01:47

Bağa Girdim Bağ Budanmış Adile Naşit

bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmış bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmış 18 yaşında da leyla hatun kimlere aldanmış. 18 yaşında da leyla hatun kimlere aldanmış. o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramı..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/C4eeE4h2 Duyuruları paylaşımları burdan takip edeb..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Norm Ender - Mekanın Sahibi 03:09

Norm Ender - Mekanın Sahibi

Norm Ender - Mekanın Sahibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sabah yaptım krep krep Ne güzel oldu breh breh Sardım yedip wrap wrap Kafam düştü direkt direkt Her yer olsada kezban tırrek Yatamam evde yatak döşek Çıktım dışar..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar #nostaljimüzik #hayalperest 02:25

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar

Piyasadan kaldırılmış eski bir kayıtım en güzel yıllarımı yaşadığım zamanlarda okuyup kayıtını almıştım sevenleriminde dinlemesini istedim eskilere doğru baya gittim ilk dinleğimde umarım beğenirsiniz iyi dinlemeler.! AB..

Hayalperest - #GülümGel (Acapella) 01:04

Hayalperest - #GülümGel (Acapella)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Mixtape P1 (Official Music New) #mixtape #mixtapeşarkılar #mixtapemüzik  #hayalperest 02:50

Hayalperest - Mixtape P1 (Official Music New) #mixtape #mixtapeşarkıla

Mixtape Listesi Orjinal Müzikleri 0:00 Hayalperest - Kendine İyi Bak https://youtu.be/6brcZ6HemU4 0:16 Hayalperest - Makale https://youtu.be/0eZCbUU_lx0 0:33 Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da https://youtu.be/bXAZhZA..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans) #sonsesmüzik 01:02

Hayalperest- Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum | (Canlı Performans)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Ender AYAN - KENDİME NOT #kendimenot 03:45

Ender AYAN - KENDİME NOT #kendimenot

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK..

  • Ender AYAN tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Eminem - Cry For Love Ft. James Horner 03:30

Eminem - Cry For Love Ft. James Horner

Eminem ______________@_________________xclas________________ Cry For Love ft. James Horner (Explicit) 2016..

KC Rebell Rap Rebellution (Türkçe Çeviri/Altyazı) 02:46

KC Rebell Rap Rebellution (Türkçe Çeviri/Altyazı)

Meine Welt ist so perfekt Mit der Black American Express Bulgari, Burberry, Dior Belstaff, Gucci, Louis Vuitton Guck mal, die Karre, Anthrazit Ich rauch Zigarren am Kamin Ich riech und schnüffel an mei'm Geld Der ist vom..

Jeezy - All There ft. Bankroll Fresh 03:25

Jeezy - All There ft. Bankroll Fresh

Jeezy - All There ft. Bankroll Fresh Şarkı Sözleri [Intro] Tre, Tre [Verse 1: Bankroll Fresh] Dope boy 95 air max on Came from up the road boy you know we tax homes You want a whole thing hit me on the black phone Hood ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Eminem - Lose Yourself 04:19

Eminem - Lose Yourself

Eminem - Lose Yourself Şarkı Sözleri Look, if you had one shot, one opportunity To seize everything you ever wanted One moment Would you capture it or just let it slip? His palms are sweaty, knees weak, arms are heav..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Franco Ricciardi - Overo 02:54

Franco Ricciardi - Overo

L'ammore overo Si divers, ij me ne accorgo si te guardo E si te ric ca si bell, n'è pecchè sto scumbinat A femmena, si trucc ll'ore sane annanz o' specchio Pe n'omm ca pe tutta 'a serata nun le fa nu complimento Ogni am..

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Defiant Ones Orijinal Fragmanı 01:40

The Defiant Ones Orijinal Fragmanı

The Defiant Ones, Jimmy Iovine ve Dre'nin hikayelerini anlatıyor - biri Compton'tan çıkan bir Brooklyn longshoreman'ın oğlu - ve inanılmaz ortaklığı ve çağdaş kültürdeki bir dizi dönüştürücü olayda şaşırtıcı liderlik rol..

Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..

Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta 04:05

Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta

Sanatçı: Flo Rida Albüm: Wild Ones Çıkış tarihi: 2012 Adaylıklar: En İyi Video Klip Dalında Dünya Müzik Ödülü, Diğer Türler: Pop, Hip-hop/Rap David Pierre Guetta, Fransız DJ ve prodüktör. 1980 ve 90'larda kulüplerde DJ'..

Chan RuJa - Pure Brightness Festival Song 03:34

Chan RuJa - Pure Brightness Festival Song

[Intro: PEZ] Yeah, for all the festival-heads Check it out [Verse 1: PEZ & 360] Alright, it’s that time of the year you’ve been waiting for for months now Saving up your pay, tryna figure all your funds out It's kind of..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..