#Deposu

Kumarbaz Film İzle 1:50:58

Kumarbaz Film İzle

Kumarbaz HD İzle Türkçe Dublaj Tek Parça– The Gambler 1974 yapımı bir klasik olan filmin yeni versiyonudur.New York’lu bir profesör gittikçe artan bir borç batağı içerisinde savrulmaktadır. Kumar üstüne olan bağımlılığı ..

  • Tv Series tarafından
  • 12.744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

Benzin Deposuna Küp Şeker Atılırsa Ne Olur 02:52

Benzin Deposuna Küp Şeker Atılırsa Ne Olur

Otomobiline ilginç deneyler yapan genç adam bu kez benzin deposuna yirmi tane küp şeker atarak aracını çalıştırdı. Youtube'da 'Oto Destekçim' kullanıcısının çektiği videoyu izliyoruz...

Yer Altında Sıkışan Pitonu Böyle Kurtardı 01:11

Yer Altında Sıkışan Pitonu Böyle Kurtardı

Bir adam karanlık yer altında bulunan su deposunda sıkışan pitonu kurtardı.O anlar kameraya böyle yansıdı..

Adana'da Dev Yangın 02:32

Adana'da Dev Yangın

Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda yangın çıktı. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullan..

Afrin'deki Terör Yuvaları Böyle Vuruldu 00:24

Afrin'deki Terör Yuvaları Böyle Vuruldu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait savaş uçakları tarafından dün gece düzenlenen hava harekatıyla PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah me..

Terör Örgütü Ypg Pkk'ya Verilen Silahlar Afrin'de Ortaya Çıktı 01:33

Terör Örgütü Ypg Pkk'ya Verilen Silahlar Afrin'de Ortaya Çıktı

Terör örgütü YPG/PKK'nın, büyük bölümü Türkiye'nin NATO müttefiki ABD menşeli tonlarca silah ve mühimmatının bulunduğu dev yer altı deposu Afrin'de gün yüzüne çıkarıldı...

PKK'nın İstanbul'daki Kaçak Sigara Deposuna Baskın 02:30

PKK'nın İstanbul'daki Kaçak Sigara Deposuna Baskın

İstanbul'da terör örgütünün kaçak sigara deposu olarak kullandığı iş hanına baskın yapıldı. İş hanındaki çok sayıda gizli bölmeden binlerce kaçak sigara paketi ele geçirildi...

Soğan kebabının en lezzetli hali 02:53

Soğan kebabının en lezzetli hali

HAVALAR SOĞUDU, SEVENLERİ İÇİN SOĞAN KEBABI ZAMANI GELDİ. İŞTE USTASINDAN ŞİFA DEPOSU O TARİF.....

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi 01:14

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, 10. gününe giren Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili yayınladığı son bilgi notunda, gece boyunca 44 hedefin imha edildiğini belirtti. Açıklamada Gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK..

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu 00:55

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu

TSK'den Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili yapılan son açıklamada ''Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1.141 olmuştur'' denildi. Açıklamada ''Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Dikkat! Bu balda şifa var 01:41

Dikkat! Bu balda şifa var

HER DAMLASINDA BİNBİR EMEK, TÜRLÜ DERDE DEVA VAR. ŞİFA DEPOSU KARAKOVAN BALI İÇİN ARTVİN MURGUL'DA SAĞIM ZAMANI GELDİ, BU YILKİ VERİM ÜRETİCİLERİ ŞİMDİDEN MUTLU ETTİ.....

SU’DAN SEBEP ARBEDE! 01:41

SU’DAN SEBEP ARBEDE!

Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Öbektaş köyünde su deposu inşa edilen alana gelerek sularının alındığını iddia eden grup ile jandarma arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Ekipler kalabalığa biber gazıyla müdahale e..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Mor Ve Bordo Sebzeler Hastalıklarla Savaşıyor 02:12

Mor Ve Bordo Sebzeler Hastalıklarla Savaşıyor

Ramazan ayı yaklaşırken vitamin ve lif deposu yiyecekler de ön plana çıkıyor. Özellikle mor renkli sebze ve meyveler C vitamini deposuyken içeriğindeki lifler sayesinde de uzun süre tokluk hissi sağlamasıyla biliniyor...

Marula Zam Zammı 02:04

Marula Zam Zammı

MARUL MARUL OLALI BÖYLE FİYAT GÖRMEDİ... TANESİ BAZI YERLERDE 45 LİRAYA KADAR YÜKSELDİ... SADECE O KADAR DA DEĞİLDİ... SOFRALARIN BAŞ TACI, ŞİFA DEPOSU YEŞİLLİKLER DE EL YAKMAYA BAŞLADI.....

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi 1:47:07

Yağmacılar Marauders 2021 1080p Full HD Türkçe Dublaj Aksiyon Filmi

Eğer bu videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olup bildirimleri açmayı ve like atmayı unutmayın. Böyle videoların devamının gelmesi için yorumlarda belirtebilirsiniz. Etiketler : yerli filmler yerli filmler 2019 yerli fi..

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor 02:50

Dutlar Kazanlarda Saatlerce Kaynatılarak Pekmeze Dönüştürülüyor

Adana'nı Kozan ilçesinde dut pekmezinin yolculuğu başladı. Üçbey Dağlarında yaşayan vatandaşlar sarı altın olarak bilinen dut pekmezi için odun ateşinde kaynayan kazanların başına geçti. Dut ağaçlarından toplanan meyvele..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..