#Derdi başından aşkın olan kedi

Jet Sosyete 12. Bölüm - Kedidir O Kedi 09:17

Jet Sosyete 12. Bölüm - Kedidir O Kedi

Gizem’in düğüne katılmama ihtimalini duyan İlayda, aralarını iyileştirmek için acil eylem planına geçecek. İlayda, Gizem’i sevdiğine inandırmak için her yolu deneyecek! Alara’nın doğum günü için özel bir şey yapmak istey..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Birbirinden Tatlı Yavru Kediler 03:33

Birbirinden Tatlı Yavru Kediler

Yavru kediyi seven köpek, yalvaran yavru kedi, tavşanlarla oynayan yavru kediler, yoga yapan yavru kedi ? Birbirini seven yavru kedi, sahibi ile oynayan yavru kedi, yerde sürünerek ilerlemeye çalışan yavru kedi, uyumaya ..

  • JET TV tarafından
  • 1.479 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Psikopat Kediler 06:54

Psikopat Kediler

Komik Kediler 2018 içinde; uyurken koltuktan düşen kedi, oyuncak ayıyı bırakmayan kedi, inanılmaz tatlı yavru kedi, parmak emen kedi, oyuncak süngerde korkan kedi, mamasını ağzını doldurarak yiyen kedi, birbirleri ile oy..

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli 05:26

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli

Derdim gizli kimselere diyemem Bir derdi sevdaya saldı yar beni Ben kendi halımla yanar dururken Bir derdi sevdaya saldı yar beni Yara doğru aktı gönül deresi Sargı tutmaz imiş aşkın yarası Böyle imiş bu dünyanın töresi..

Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017 03:27

Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017

Kedi, köpek, inek, at, horoz, koyun, ördek, balık Ben bir kedi gördüm yolda miyav dedi Bir köpek gördüm sonra hav haaav hav dedi İnekten bir süt istedim mööö dedi At geldi sonra akoşarak aağhihihih dedi Horoz uyandırdı s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak) 03:45

Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak)

Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı yarınlarıma, sonunda ölüm aldı avuçlarına. Bu denli kanar aşkın ..

Işıl German - Biliyorum Sensin O 03:15

Işıl German - Biliyorum Sensin O

Biliyorum Sensin O Alo? buyrun alo? Hımm.... anladım sensin o konuş benimle seni dinliyorum lütfen konuş konuş benimle lütfen Bana on kere yüz kere bin kere yüz kere bin kere kaç kere darıldın sen yine gel diye sev diy..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş Yalan 05:23

Ebru Gündeş Yalan

Yalnızlık kolay değil anladım Yüreğim yangınlarda geri dön Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Kırık dökük bir sal gibi battım ha batacağım Ma..

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet 03:45

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı y..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Feride Hilal Akın - Günah Benim 02:43

Feride Hilal Akın - Günah Benim

Günah benim suç benim Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma elimde bi düşlerim var (x2) Yazarım derdimi kendime Kaderin benle bu derdi ne Fakir yar olmuyo zengine Diyo davul bile dengi dengine Ba..

Rafet El Roman-Yaşamak 03:32

Rafet El Roman-Yaşamak

Rafet El Roman - Yaşamak dinle Yaşamak değil bizi şartlar öldürecek Hayatın yükü değil, telaş ürecek Yaşamak değil bizi bu hırs bitiriyor Bu ne arz, bu ne talep Doyumsuz kılıyor Aaaah Bilmelisin yaşamayı, sevmelisin Hay..

  • Candy tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Kıraç - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:05

Kıraç - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bir ışık Düşmüşüm derdine olmuşum aşık Ağ buğday benizli zülfü dolaşık Dividim kalemim yazarım Böyle bir yavrunun derdi var bende Yar bende oy bende Aha ben gidiyom sen hemen ağla Yan ağla dön ağla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:00

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bi̇r ışık Düşmüşüm derdi̇ne olmuşum aşık Ağ buğday benizlim zülfün dolaşık Dividim kalemim yazarım Öyle bir güzelin derdi var bende Oy ben de yar ben de İşte ben gidiyom sen hemen ağla Yar ağla d..

Teknoloji Bağımlısı Kediler 02:39

Teknoloji Bağımlısı Kediler

Televizyondaki kuşa saldıran komik kedi, ekrandakini canlı sanan kedi, internette gezinen kedi, bilgisayar seven kedi, tabletteki fareyi anlamaya çalışan kedi, ekrandaki ile kavga eden aptal kedi, ekrandaki balıklara sal..

  • JET TV tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tiramisu Tarifi 07:42

Tiramisu Tarifi

MALZEMELER 1 Paket kedi dili MUHALLEBİ İÇİN 3 su bardağı süt 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı un 1 su bardağı şeker 200 gr labne peyniri KEDİ DİLİNİ ISLATMAK İÇİN Yarım bardak süt Yarım bardak su 1 yemek kaşığı şeker 1 y..

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun 06:33

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun

BU KADAR KOLAY UNUTTUN ÖYLE Mİ SENİ SEVİYORDUM BİLİYORSUN AŞKIN BİTTİ DEMEK GİDİYORSUN BANA BÖYLE Mİ VEDA EDİYORSUN DEMEK HİÇ SEVMEMİŞ ÖZLEMEMİŞSİN BENİ UNUTMUŞ DÜŞÜNMEMİŞSİN BENİ SAHTE DUYGULARLA YALAN DUYGULARLA..

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca(VOL-14) 05:27

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca(VOL-14)

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca Şarkı Sözleri Yolunu bekleyen ben olsam neyse Bu şehir bu sokak seni bekliyor Uykusuz geceler gizlese bile Be seher bu şafak seni bekliyor Selami Şahin: Hayatın ne anlamı var Yanımda..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.555 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Yaşar - Sekiz Ve Dokuz 04:20

Ebru Yaşar - Sekiz Ve Dokuz

Azar, azar içimde büyüdü aşkın Şimdi ne yere göğe sığıyor Tutamadım içimde patladı aşkın Yavaş, yavaş kanıma sızıyor Seninle olması sarılıp uyuması Göz göze bakması bile yetiyor Seninle olması sarılıp uyuması Göz ..

Yakup Ekin - Söz Veremem Ki 03:21

Yakup Ekin - Söz Veremem Ki

Unutma diyorsun anlamıyorsun Aşkın olmuş zehir gözlerin bir nehir Vazgeçen ben değil anlamıyorsun Aşkın olmuş zehir gözlerin bir nehir Vazgeçen ben değil görmüyor musun Yıllar geçecek ömrüm bitecek Kalbim sevecek söz v..

  • Candy tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur 03:40

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur

Gel Yine Bul Beni Şehrin En Güzel Yerinde Kimse Görmeden Koymuşsun Gibi Kendi Ellerinle Kimi Boş Hayal Kurar Kimiside imkansızın Peşinde Bana Sade Aşk Yeter Geri Formalite Söylesem Ayıp Olur İçime Atıp Saklasam Kayıp Olu..

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) 03:19

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sadece alıştım baştan acı günlere Zor ama belki de beni iyi edecek Sorma sarmışım aşkı saklı dünlere Beklediğim günlere elbet değecek Her şey yolunda gibi ..

 Öykü Gürman - Sarıl Bana (Akustik) 03:43

Öykü Gürman - Sarıl Bana (Akustik)

Öykü Gürman Sarıl Bana (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sarıl bana Tenim sende soğumadan Sarıl bana Yüreğim kurumadan Sarıl bana Gözlerim kapanmadan Sarıl bana sarıl da Sarıl bana sarıl da Canı cana katsan d..

cengiz-kurtoğlu-küllenen-aşk-1986 04:49

cengiz-kurtoğlu-küllenen-aşk-1986

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiği..

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı 03:53

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı

Evlilik Sandalı şarkı sözleri ile Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yabancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevgilimi bir yalancı gülüşe, bir yabancı gülüşe Yıldızları indir, bu g..