#Derdi başından aşkın olan kedi

Banyo Yapacağını Anlayınca Dile Gelen Kedi_İngilizce bile Hayır diyor(NO) 00:24

Banyo Yapacağını Anlayınca Dile Gelen Kedi_İngilizce bile Hayır diyor(

Kedilerin su sevmediği malumunuz. Bu kedimiz de banyo yapacağını anlayınca resmen dile geliyor ve dram filmlerindeki tarzda performans gösteriyor. haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kedilerin Karla İmtihanı 06:56

Kedilerin Karla İmtihanı

Kar tanelerini yakalamaya çalışan kedi, kar tanelerinden korkan kedi, karlı zeminde yürümeye çalışan kedi, karın içinden çıkıp gelen kedi, karda patileri kayan kedi... Birbirinden tatlı ve güzel kedilerin karla mücadeles..

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Mansur Ark   Maalesef 04:10

Mansur Ark Maalesef

İnadı bırak yanıma yanaşıver artık Batacağımız kadar aşkın içine battık Aşk denilen buymuş Çok ciddi bir duyguymuş Ona inanların hali maalesef buymuş Kapattım penceremi kapılarımı Sürgülerini bir bir çektim Sana ..

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

Kedinin Ayna İle İmtihanı :) 00:41

Kedinin Ayna İle İmtihanı :)

Aynada yansıması olan kedi Bİr başka kedi var zannediyor ve komik hareket ediyor....

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz 02:36

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık o..

Halil Sezai - Sonbahar (Official Video) 04:57

Halil Sezai - Sonbahar (Official Video)

Halil Sezai - Sonbahar Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ..

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik) 05:10

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik)

Gün gelir de beni Unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Unutamam canım Unutamam seni Unutamam gülüm Unutamam (x4) Aşkını çek..

Zeynep Baskan -  Cerrahpasa 05:54

Zeynep Baskan - Cerrahpasa

ah gurbet zalim gurbet aglatirsin adami gozumde yas kalmadi birak sana yakami birak sana yakami [Nakarat] vay seni cerrahpasa icmem suyundan icmem icmem suyundan icmem oyyy birdahaki seneye yolcuda gelur gec..

Güler Duman - Sazım 05:08

Güler Duman - Sazım

Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Sazımı asın duvara yalnız kalsın bah..

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Geçti Dost Kervanı 04:09

Barış Manço - Geçti Dost Kervanı

Şu karşı yaylada göç katar katar Bir yiğidin derdi serinde tüter Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni Şu benim ..

Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel 03:04

Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel

kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir derdi var her halinden belli anlatmıyor, anlatsa kurtulur kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir der..

  • Candy tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni  Türkü 03:07

Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni Türkü

Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Sazımı asın duvara yalnız kalsın bah..

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz 05:05

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayr..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Halil Sezai - Sonbahar 04:56

Halil Sezai - Sonbahar

Halil Sezai - Sonbahar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , ..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar 02:49

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

Söz & Müzik : Burak Bulut Aranje : Efe Can Mix : Efe Can , Esad Fidan Mastering : Buğra Kunt Editör : MHZ Edisyon Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Özkan Karaköse Klip Yapım : Sun Film Production, Serkan Türk..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..