#Derdi başından aşkın olan kedi

Nefrin Fragmanı 01:10

Nefrin Fragmanı

Yapımcılığını DSS Yapım‘ın üstlendiği ‘Nefrin’ filminin çekimleri Kırıkkale’nin Delice ilçesinde yapıldı ve yaklaşık 1 ay sürdü. Yönetmen koltuğunda Gülşen Güner’in oturduğu‘’ Nefrin ‘’ korku filminde başrolleri Arda Kur..

Koray Avcı - Yakarım Geceleri 05:57

Koray Avcı - Yakarım Geceleri

Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrılık başımı döndürüyor Kavuşmayı özlettin İntiharlar kuşandım Bu aşkı sen kirlettin Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri E..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Özhan Ft. Gülben Ergen - Bana Seni Gerek Seni 04:21

Ahmet Özhan Ft. Gülben Ergen - Bana Seni Gerek Seni

Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dün-ü günü Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tece..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jax Jones - You Don't Know Me (feat. Raye) 04:32

Jax Jones - You Don't Know Me (feat. Raye)

Ooh, na na yeah Don't act like you know me, like you know me, na na yeah I am not your homie, not your, hoo, na na yeah Don't act like you know me, like you know me, na na yeah You don't know me [Verse 1] Oh yeah, time ..

Koray Avcı  Yakarım Geceleri 05:57

Koray Avcı Yakarım Geceleri

Söz: Yılmaz Odabaşı Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Can Güngör Mix: Murat Bulut Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: İmre Haydaroğlu Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 3.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Altuğ - Kapış Kapış 04:40

Emre Altuğ - Kapış Kapış

Öyle bi bakış at ki Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilinle Ayayay... Hakkını verelim mi aşkin? Namusu..

İzzet Altınmeşe - Le Naze 03:29

İzzet Altınmeşe - Le Naze

Diyarbekir Bedende Seni Gördüm Gidende Aklımı Baştan Aldın Bahan İşmar Edende Le Naze Naze Le Naze Naze Le Naze Etme Bu Naze Eyle Gönlümü Raze Olmuşam Aşkın Mareze Gidersen Beni Apar Yoksa Kıyamet Kopar Arkam Sı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Çift Yeniden Nikah Masasına Oturuyor Sevgilisinden Ayrıldı Eski Eşine Evlilik Teklifi Etti 02:22

Ünlü Çift Yeniden Nikah Masasına Oturuyor Sevgilisinden Ayrıldı Eski E

2012 yılında boşanan Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer, ikinci kez evleniyor... Çift, kızları Nazlı ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer, kaldıkları Casa Costa Otel’in iskelesinde böyle..

  • BETA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Saffet Anibal - Dört Duvar 03:37

Saffet Anibal - Dört Duvar

Dört Duvar şarkı sözleri ile Yanıyor içim hala köz oldum aşka Bitmedi derdin kederin bela oldun başa Gitsedi iyiydi kalsaydı yeriydi Ne aşkı ne sevdası dert oldu gitti Dört Duvar Şarkı Sözleri İle El ele gezmedikmi s..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kediden Kurtulmak İçin Ölü Taklidi Yapan Fare 00:44

Kediden Kurtulmak İçin Ölü Taklidi Yapan Fare

Zeki fare kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu. Görüntülerde fare yerde hareketsiz yatıyor. Farenin yerde hareketsiz yattığını görün kedi farenin öldüğünü sanarak başından ayrılıyor. Fare zaman zaman başını k..

Kediyi Aptal Durumuna Düşüren Kurnaz Fare 00:44

Kediyi Aptal Durumuna Düşüren Kurnaz Fare

Zeki fare kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu. Görüntülerde fare yerde hareketsiz yatıyor. Farenin yerde hareketsiz yattığını görün kedi farenin öldüğünü sanarak başından ayrılıyor. Fare zaman zaman başını k..

  • JET TV tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Sensin Türk Film İzle 1:40:18

Evim Sensin Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece 03:24

Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece

Dertliyim bu gece , uçun kuşlar Uçun yarimin gittiği yere Gittiği yere Her gece şarkılar yazsın Varsa bir derdi anlatsın Olayım, yarimin derdine çare Ötmeyin bu gece , susun kuşlar Bulun yarimi gittiği yerde ..

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir 06:19

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir Mustafa Demirci – Dem Bu Dem ilahisi Firkatin nariyle gönlüm yan olur, püryan olur, Varlığın zevk-u sefadır, yokluğun giryan olur. Ay yüzün gören gözlerim mest olur, hayran olur, Yakma ey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın 01:36

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın

Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından özür dileyerek aralarına dönen Bahri’nin (Gürel Ünlüsoy) hayattaki tek amacı ise paradır. Esin bir akşam arka..

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın 01:02

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Levent Yüksel - Hor Görme 04:21

Levent Yüksel - Hor Görme

Levent Yüksel - Hor Görme Şarkı Sözleri Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..