#Derdi başından aşkın olan kedi

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi 06:47

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi

Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi bu hafta vizyona giriyor. Serinin derin mazisini hatırlamayanları bu yedi dakikalık videoyu izlemeye davet ediyoruz. 2001’de hayatımıza giren Hızlı ve Öfkeli serisi 16 yıldır aksiyon..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı Bağışlarla Uçak Aldı 02:14

Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı B

ABD'de gündem olan vaiz Kenneth Copeland bağışçılardan gelen parayla kendine uçak aldı. Kenneth Copeland Ministries (KCM) isimli özel bir kilisenin dini lideri olan Kenneth, birkaç yıl önce de uçağa binmeyi “başından son..

  • JET TV tarafından
  • 1.681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12 14:26

Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12

Alis Harikalar Diyarında (İngilizce orijinal ismi Alice's Adventures in Wonderland), Lewis Carroll mahlasını kullanan Charles Lutwidge Dodgson tarafından 1865 yılında yazılan, John Tenniel tarafından resimlendirilmiş kur..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi! 00:42

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi!

Murat Boz Bahar Candan aldatma olayı gerçek mi? Aslı Enver ne diyecek ? Bahar Candan o gece ile ilgili konuştu. Murat Boz'la Yakalandığı İddia Edilen Bahar Candan İlk Kez Konuştu! Eser Yenenler'in evinden sabaha doğru ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unvanı Bu 11 Koruyacak 01:34

Unvanı Bu 11 Koruyacak

Süper Lig'in 8 haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Igor Tudor kadroyu büyük oranda koruyacak. Kazanan kadroyu zorunlu olmadıkça değiştirmek istemeyen Hırvat çalıştırıcı yedek bekleye..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Simpsonlar Sinema Filmi İzle 1:23:12

Simpsonlar Sinema Filmi İzle

Simpsonlar Sinema Filmi - The Simpsons Movie Film İzle Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlik..

  • PengoTV tarafından
  • 6.834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Tabiat Ananın Kocası Kimdir?  Mehmet Yıldız 27:37

Tabiat Ananın Kocası Kimdir? Mehmet Yıldız

Hayalhanem'de Maya isimli bir kedimiz var. Bazıları Maya'nın annesinin tabiat olduğunu, hatta bir kedi değil, şeftalinin, elmanın vs. yaratıcısının tabiat olduğunu savunuyorlar. Kainatta bulunan tüm canlıların birbiri il..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kediler Yüzmeyi Sevmez Diyenlere 00:13

Kediler Yüzmeyi Sevmez Diyenlere

Yüzmek İçin güzel bir havaya ve sahibi olan kedi hep beraber seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Kupası'nın Kahin Kedisi Achilles 01:05

Dünya Kupası'nın Kahin Kedisi Achilles

Rusya'nın ev sahipliği yaptığı ve 14 Haziran'da başlayacak olan Dünya Kupası'nda sağır kahin kedi Achilles, kedi hislerini kullanarak maçların galiplerini tahmin etmeye çalışacak.…..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben 10 - Öfkeli̇ Rath 04:07

Ben 10 - Öfkeli̇ Rath

Ben, kendisine ait bir kostümü olmadığından kedi kostümü yarışmasına katılamamaktadır. Ama kedi türünden yeni bir uzaylı olan Rath'e dönüştüğünde, Ben'in yeni keşfettiği vahşi tarafı, beklediğinden daha fazla olacaktır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kedisini Yanlışlıkla Dolaba Kilitleyen Kadın 01:19

Kedisini Yanlışlıkla Dolaba Kilitleyen Kadın

Evinde bir çok kedi ve köpek besleyen kadın mutfaktaki dolaptan bir şey almak isterken kapağı açık unutmuş. O esnada bir kedi açık olan dolabın içine girmiş, kadın ise olanlardan habersiz dolabın kapağını kapatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

 Sibel Can, Emre Kınay'la Ekranlara Geri Dönüyor 00:41

Sibel Can, Emre Kınay'la Ekranlara Geri Dönüyor

Geçtiğimiz sezon 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyeliği yapan Sibel Can, yeni sezonda Emre Kınay'la birlikte 'Sevdanın Bahçesi' dizisinde boy gösterecek. Ege turnesiyle müzikseverlerin karşısına çıkacak olan Sibel Can..

  • ANKA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Gülşen Bubikoğlu Güzelliğiyle Yıllara Meydan Okuyor - Usta Sanatçı Gülşen Bubikoğlunun Tatil Pozu Olay Oldu 11:01

Gülşen Bubikoğlu Güzelliğiyle Yıllara Meydan Okuyor - Usta Sanatçı Gül

Türk sinemasının usta sanatçılarından Gülşen Bubikoğlu adeta yıllara meydan okuyor. Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Gülşen Bubikoğlu 50'yi aşkın filmde oynadığı her karakterle hafızalara kazındı. 1974 yılında hay..

  • BETA tarafından
  • 287 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fikret Dedeoğlu Ft. Yıldız Tilbe - Unutamazsın 04:30

Fikret Dedeoğlu Ft. Yıldız Tilbe - Unutamazsın

UNUTAMAZSIN Başka bir şehirle Başka bir hayatla Unutur muyum sandın Sesim kulağında Kokum sa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur Derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani Dersin sevgilim mi ki D..

Kara Yazı Fragmanı 00:56

Kara Yazı Fragmanı

Sevgisiz babasının fiziksel şiddetine maruz kalarak büyümüş, tek derdi kendi kozmetik şirketini büyütüp babasının takdirini kazanmakla ugraşıyor..

Kemal Sunal Limon Ye O zaman Hıyar 00:51

Kemal Sunal Limon Ye O zaman Hıyar

Hasta olduğumuzda, halsiz olduğumuzda annelerimiz daima limon ye derdi. Belki kimilerimiz hala canı çektiğidne limonu tuzlayarak yiyordur. Hatta hatırlarsanız Kemal Sunal Abimizde memleketin azılı suçlularını alt etmek i..

Emel Sayın Çile Bülbülüm Çile 03:30

Emel Sayın Çile Bülbülüm Çile

Çile Bülbülüm Şarkı Sözleri bülbülüm gel de dile söyle benimle bile sesini duyur ele çile bülbülüm çile allah müjde ey güzel kusum bahara erdi kisim gülüyor içim disim çile bülbülüm çile allah issiz yuvanda tektin çeki..

Zeki Müren  Bir Kere Bakanlar 03:03

Zeki Müren Bir Kere Bakanlar

Zeki Müren - Bir Kere Bakanlar Şarkı Sözleri Bir kere bakanlar unutur derdi günahı Görmeme gözünün nuruna daldıkça sabahı Ben hiç bu kadar sevmedim ömrümce siyahı Görmeme gözünün nuruna daldıkça sabahı..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce