#Derdi başından aşkın olan kedi

Sürekli Geç Kalanların Yaşadığı 12 Sorun 04:31

Sürekli Geç Kalanların Yaşadığı 12 Sorun

Bu videoda geç kalmayı alışanlık edinenlerin hep yaşadığı sorunları derledik. Hayatın pişmanlıklarla doludur, gerçek bir mazeretin olduğunda sana kimse inanmaz, ne kadar zorlarsan o kadar geç kalırsın... Geç kalma derdi ..

  • JET TV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Akar - Felsefe (Yasin Keleş Remix) 04:23

Gökhan Akar - Felsefe (Yasin Keleş Remix)

Bu aralar bozuk aralar Sancılı ve derin yaralar Böyle geldi böyle gider Gönül kaçanı kovalar Bir teselli beklemiyorum ama Arada bir nefes almalı bazen Derdi derde eklemiyorum ama Zoruma gidiyor seviliyor hep üzen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama 02:37

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Aylin’in derdi başka tekrar CHP’ye dönmek istiyor ama kızcağızı almıyorlar. Ben buradan rica ediyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na. Aylin’i affet partiye yeniden al, bak bu kada..

Gökhan Güney  Sev Yeter 03:27

Gökhan Güney Sev Yeter

güldürmedin hep ağlattın derdi bana sen tattırdın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın isyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter koşturdun hep yıllar boyu peşinden g..

Safiye Soyman  Unutamam Seni 04:26

Safiye Soyman Unutamam Seni

Gün gelir de beni unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Unutamam seni, unutamam seni Unutamam seni, unutamam Aşkını..

Trabzonlu Elemanın Cam Filmi İsyanı(Çomar İçerir) 02:18

Trabzonlu Elemanın Cam Filmi İsyanı(Çomar İçerir)

Ülkede iğneden ipliğe her şeye zam gelmiş bindiği arabanın benzini olmuş 5.50 tl mtv si yüzde bilmem kaç ama çomarın derdi cam filminin serbest bırakılması,sorgulaması isyan etmesi gereken asıl şeylere ses etmeyen bu tip..

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haşhaşlı Katmer Poğaça Tarifi 02:34

Haşhaşlı Katmer Poğaça Tarifi

Herkesin bilmediği ama bilenlerin ise vazgeçemediği haşhaş bugün sizler için katmer poğaçanın içine girerek damaklarınızı tatlandıracak. Mayalı hamur yapmayı bilmeyenlerin bile rahatlıkla yapabileceği anne eli değmiş gib..

Kömürle Çalışan Kamyon 02:53

Kömürle Çalışan Kamyon

Sentinel DG8 Buharlı Kamyon 1929 yılında İngiltere de üretilmiş. Adam basıyor odunu kömürü sonra alemlere akıyor. Arabanın içindeki çöpleri temizleme derdi bile yok..

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:12

Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Noel coşkusu, Whoville kasabasının her sokağında müthiş bir şekilde yaşanmaktadır. Noel heyecanı artık çok yakındır. Kasaba halkının tek derdi, diğer insanlara çok güzel hediyler almaktır. Bu kasabaya Crumpit Dağı'nın te..

'İnce PKK'ya 'Sizin Tezinizi Savunuyorum' Mesajını Veriyor' 03:25

'İnce PKK'ya 'Sizin Tezinizi Savunuyorum' Mesajını Veriyor'

Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Muharrem İnce'nin Metin Temel Paşa'nın apoletlerini sökeceğim sözleriyle ilgili olarak 'Muharrem İnce'nin derdi..

Merve Özkaynak Suya Dayanıklı Makyajı Test Ettim 17:30

Merve Özkaynak Suya Dayanıklı Makyajı Test Ettim

Tamamı suya dayanıklı uygun fiyatlı ürünlerle suya dayanaklı makyaj yaptım ve bunu havuzda denedim! Yaz aylarında hepimizin derdi akan, yapışan makyaj, eminim ürünlerden beğendikleriniz olacaktır. Umarım keyifle izlersin..

Ferdi Tayfur Uykum Firari 03:53

Ferdi Tayfur Uykum Firari

Koynumda tapulu kaldi bu aci Simdi nerden bulam buna ilaci Gözlerine karsi zayifmi olam Saklamaya gelmez sevda sancisi. Uykum firari gecem firari Ben firari bu saatte Ölüm bir soluk bir nefes kadar Yakin olmus en..

Kaan Yalçın - Sev Yeter 03:51

Kaan Yalçın - Sev Yeter

Kaan Yalçın - Sev Yeter Dinle Sev Yeter şarkı sözleri ile güldürmedin hep ağlattın derdi bana sen tattırdın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın isy..

Dersi Dürbünle Takip Eden Öğrenci 00:14

Dersi Dürbünle Takip Eden Öğrenci

Üniversitede ders için amfiyi seçen öğretmen dersi anlatırken onu ve tahtaya yazdıklarını dürbün ile takip eden kız öğrencisini görse ne derdi acaba?..

  • JET TV tarafından
  • 272 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Belma Sera - Sarmaşık 04:54

Belma Sera - Sarmaşık

Sarmaşık (Belma Sera) Sevdan sardı dört yanımı Kıskanırdım sarmaşığı Her bir derdi mağlup ettim Yenemedim ayrılığı Aman aman gülüm amman Hasretinden tükendi can Hangi kalem yazsın beni Ne din kaldı ne de iman Çan olay..

Sürekli hapşırıyor 01:27

Sürekli hapşırıyor

YAĞMUR ÇAPRAK 15 YAŞINDA... 10 GÜN ÖNCE BURUN KAŞINTISI BAŞLADI. SONRASI İNANILMAZDI. AİLESİ DOKTOR DOKTOR GEZDİ AMA ONUN HAPŞIRIK NÖBETİ KESİLMEDİ. İŞTE ONUN DERDİ, VE ANNE BABASININ ÇARESİZLİĞİ.....

Kim bu müfettişler 02:46

Kim bu müfettişler

İSTANBULLULARIN YENİ DERDİ FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ... BİRÇOK SÜRÜCÜ, FOTOĞRAFI, BELGESİ OLMADAN BİNLERCE LİRALIK CEZALARLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR... PEKİ BU FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ KİM, İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ KAFALARINA ..

Çöl sıcakları geliyor! 02:31

Çöl sıcakları geliyor!

KAVRULUYORUZ. SOKAĞA ÇIKTIĞIMIZDA HEPİMİZİN ORTAK DERDİ AŞIRI SICAKLAR.. ÜSTELİK KAÇIŞ YOK. ZİRA UZMANLARDAN SICAK AMA DAHA DA SICAK OLACAK UYARISI GELDİ. EYYAMI BAHUR YANİ ÇÖL SICAKLARIYLA BİRLİKTE DERECELER 40'I GÖST..

Bol sıfırlı hayaller... 02:08

Bol sıfırlı hayaller...

HERKESİN DERDİ DAHA MUTLU YAŞAMAK, DAHA İYİ BİR GELECEK HAYALİ... E TABİİ BUNUN İÇİN DE PARA LAZIM... PEKİ, HESABINIZA BOL SIFIRLI BİR PARA YATSA NE YAPARDINIZ... İŞTE 'HER KURUŞUNU YERİM' DİYENDEN, ESTETİK YAPTIRIR, K..

Hırsızlar Zillere Dadandı 01:56

Hırsızlar Zillere Dadandı

İSTANBULLUNUN YENİ DERDİ ZİL HIRSIZLIĞI... ÖZELLİKLE DE DİYAFONLU SİSTEMLER HIRSIZLARIN GÖZDESİ... İŞ ÖYLE BİR HALE GELDİ Kİ, BAZI APARTMAN SAKİNLERİ, ZİL PANELLERİNİ DEMİR ÇERÇEVELERLE KORUMAYA ALIYOR...

Korkmalıyız, Bir BÜYÜK TEHLİKE GELİYORUM Diyor Devleti Paralize Ediyorlar 1:03:12

Korkmalıyız, Bir BÜYÜK TEHLİKE GELİYORUM Diyor Devleti Paralize Ediyor

02:10 Türkiye'yi Bölmek İstemiyorlar Mı? Biz Mi Hayal Görüyoruz? 11:50 Uyan Türkiyem Uyan! 17:28 Korkmalı Mıyız? Büyük Tehlike Var Mı? 25:20 Bölücülerin Ortak Taleplerindeki Sinsi Plan Ne? 27:00 Atatürk Yaşasaydı Ne D..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Nostaljik Neşeli Şarkılar 32:48

Nostaljik Neşeli Şarkılar

Şarkı Sözleri Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdin üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Sanma ki ..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seksendört - Şimdi Hayat 04:25

Seksendört - Şimdi Hayat

Bir kadeh sessizlik doldurdum Daldım gittim semaya Güz geçti bahar geçti derken Bir gün daha görsek ne ala Dünya derdi sarmış dört yanımı Yaşamayı öğrenemedim hala Şimdi hayat ister çiçeklerle gelsin İsterse vursun geçs..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap 03:55

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap

Kimse sormazsa Nerden bilinsin Aşığın derdi Yalnız bitmez Niye bu sevgi Bize verilsin Kader hatasını Tekrar etmez İstikrar bizden uzakta Bir türlü olmuyor, boşver Hep tekrar edip, sussak da Sevgi kalmıyor ..

Emin Arbani - Berivane 04:57

Emin Arbani - Berivane

Kulîlka li mala Xanê Esmere bêrîvanê Min bi qurbanê rebenê Danî derde qelenê Navê lawik nizanim Navê keçikê Siltanê Poz gulê, xizim zerê Kesera ser keserê Türkçe Çevirisi Canım, canım, canım Xan’ın evinin çiçeği Esme..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal 05:33

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal

Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin böylesine, yazıklar olsun Herşey karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun Dolmamış çileler..

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin 03:40

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin

Başka bir sehirle başka bir hayatla Unutur muyum sandın? Sesim kulağında kokumsa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani dersin sevgilim mi ki Daha çok ozlersin b..