#Derdi başından aşkın olan kedi

Milyonluk Mücevherleri Denerken Satıcının Aklını Aldı 01:04

Milyonluk Mücevherleri Denerken Satıcının Aklını Aldı

Girdiği kuyumcuda denediği milyonluk mücevherlerle bir anda koşmaya başlayan kadın, mağaza görevlisinin aklını başından aldı. Japonya'da yapılan bu şaka görüntüleri, günün en çok izlenenleri arasına girdi...

  • JET TV tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayakkabıyı 'Koşarak' Deneme Numarasıyla Satıcının Aklını Aldı 00:45

Ayakkabıyı 'Koşarak' Deneme Numarasıyla Satıcının Aklını Aldı

Bir ayakkabı mağazasında denediği ayakkabıyı koşarak test etmek isteyen müşteri ayakkabılarla birlikte mağazanın dışına koşmaya başlayınca satış görevlisinin adeta aklını başından aldı. Müşterinin şaka yaptığını anlayan ..

  • JET TV tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Okan Bayülgen Başına Gelen Çok Acayip Bir Olayı Anlatıyor 13:05

Okan Bayülgen Başına Gelen Çok Acayip Bir Olayı Anlatıyor

Uykusuzlar Kulübü programının 13 Temmuz 2019 tarihli bölümünde Manga'yı ağırlayan Okan Bayülgen İstanbul'da yakın zamanda başından geçen çok garip bir olayı anlattı...

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeşim Salkım Yaptığı Paylaşımla Herkesi Yıllar Öncesine Götürdü 01:00

Yeşim Salkım Yaptığı Paylaşımla Herkesi Yıllar Öncesine Götürdü

Şarkıcı Yeşim Salkım sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Perşembe günlerinin vazgeçilmezi haline gelinen TBT’yi kullanan Yeşil Salkım, başından geçen ameliyatı takipçileri..

  • BETA tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dereye Düşen Sarhoş Dayı 01:20

Dereye Düşen Sarhoş Dayı

Bisikletiyle dereye düşen dayı koparıyo :)) Sarhoş da olunca ortaya başından sonuna gülmekten kırılacağınız işte bu görüntüler çıkmış :))..

  • JET TV tarafından
  • 254 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adriana Lima ve Metin Hara Aşkı Reklam Kokuyor İddiası 01:01

Adriana Lima ve Metin Hara Aşkı Reklam Kokuyor İddiası

Atatürk Havalimanı'nda çekilen görüntülerin magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından aşk yaşadıkları ortaya çıkan dünyaca ünlü model Adriana Lima ve erkek arkadaşı Metin Hara'nın Bodrum tatili sürüyor. Dereköy de..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem - Bir Erkek Nasıl Elde Edilir 04:52

Meryem - Bir Erkek Nasıl Elde Edilir

Tülin Sargun, Derin'e Savaş'ı elde edebilmesi için taktik veriyor! Sargun Ailesi, Savaş ile Sevinç'in ilişkisine en başından beri karşıydılar. Sevinç'in yerine Savaş'ın yakın arkadaşı Derin'le birlikte olmasını isteyen a..

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor 05:04

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor

‘Dünya İntiharı önleme günü’ vesilesiyle Sakarya'da yapılan toplantıda konuşan Psikiyatrist Barış Işıloğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının intiharları önleme konusunda vereceği fetvalarla dini yönden olumsuzlularını anlatm..

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Asla pes etme 06:47

Asla pes etme

pakistanda kaza sonucu hayatın zorluklarını yaşan genç kız arkadaşımızın başından geçenleri anlatan dramı..

  • PengoTV tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü 07:01

Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü

Adana’da emlakçıya dava açmak için geldikleri adliye binası önünde dün iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 2 oğlu demir sopayla başından yaralanan Ceylan Kaya, “Allah korusun kurşun gelip ölebilirlerdi. Çok şükür A..

Bodrum’da kadınlar birbirine girdi 03:42

Bodrum’da kadınlar birbirine girdi

Bodrum’da 3 kadının, 2 esnaf kadına saldırdığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda kafasına bardakla vurulan kadınlardan birinin yüzüne 6 dikiş atıldı, diğeri de aldığı darbelerle başından ve göğsünden yaralandı...

İsrail, 500'den Fazla Filistinlinin Evini Yıktı! 01:25

İsrail, 500'den Fazla Filistinlinin Evini Yıktı!

BM verilerine göre İsrail 2020'nin başından bu yana Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait 500'den fazla yapıyı yıktı...

Ünlü rapçinin klip çekiminde faciadan dönüldü 05:53

Ünlü rapçinin klip çekiminde faciadan dönüldü

Ünlü rapçi Tepki, klip çekiminde alevler içerisinde kaldı. Yaşanılan kazada başından yaralanan Tepki lakaplı Kerem Gülsoy, “Üstümde kat kat kostüm olmasaydı ya da saçlı bir adam olsaydım o zaman daha büyük sıkıntılar yaş..

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi 01:06

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman hafta başından itibaren yaptığı çalışmalarla takımını Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Tecrübeli teknik adam, futbolcularının mental ve fiziksel pe..

Bir annenin çaresizliği! 02:02

Bir annenin çaresizliği!

3 ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 6 YAŞINDAKİ OĞLU, ÇINAR'I, AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDE... KOCASI İSE ONU YAPAYALNIZ BIRAKIP ORTADAN KAYBOLDU... EVLATLARINA BAKABİLMEK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDA... AMA GÜNDEN GÜNE ERİYEN ÇIN..

Sevginur hemşire o geceyi anlattı! 02:09

Sevginur hemşire o geceyi anlattı!

POLİS EŞİNİN SİLAHINDAN ÇIKAN KURŞUNLA BAŞINDAN VURULAN SEVGİNUR HEMŞİRE, HASTANEDEN TABURCU OLDUKTAN SONRA NELER YAŞANDIĞINI ANLATTI. 18 GÜNLÜK EŞİNİN, İNTİHAR ETTİ DİYEREK İFTİRA ATTIĞINI SÖYLEYEN SEVGİNUR HEMŞİRE, ..

Arkadaşı yüzüne temizlik maddesi attı! 01:15

Arkadaşı yüzüne temizlik maddesi attı!

İDDİAYA GÖRE ADANA'DA 12 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞUN YÜZÜNE ARKADAŞI TEMİZLİK MADDESİ ATTI. YÜZÜ VE VÜCUDU YANAN, 5 GÜNDÜR ACISI DİNMEYEN ÇOCUK BAŞINDAN GEÇENLERİ BAKIN NASIL ANLATIYOR?..

Tavuk yemeği tartışması kanlı bitti, gelin kayınpederini bıçakladı 01:20

Tavuk yemeği tartışması kanlı bitti, gelin kayınpederini bıçakladı

Adana’da tavuk yemeği pişirmeye hazırlanan kadın ile kebap yapmasını isteyen kayınpederi arasında çıkan tartışma sopalı bıçaklı kavgaya dönüştü. Kayınpederini bıçaklayan gelin, sopayla başından yaralandı...

İstanbul'da korkunç olay! Holding çalışanının yaşamını yitirdiği gasp anı kamerada! 01:37

İstanbul'da korkunç olay! Holding çalışanının yaşamını yitirdiği gasp

Ataşehir’de bir holdingte çalışan Sibel Koçan isimli 40 yaşındaki kadın, maskeli 3 gaspçının silahlı saldırısında can verdi. Koçan’ı çalışanların maaşını ödemek için bankadan çektiği 3 milyon lira parayla geldiği holding..

Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu Yabancı Film İzle 2:17:15

Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Serdar Ortaç’i Hangi̇ Ünlü İsi̇m Kadın Zannetti̇ 07:13

Serdar Ortaç’i Hangi̇ Ünlü İsi̇m Kadın Zannetti̇

Serdar Ortaç dün akşam eşi Chloe Loughnan ile İstinye Park’ta görüntülendi. Hakkında çıkan haberlere samimi bir şekilde cevap veren Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan ile ayrılacakları yönünde çıkan haberler hakkında “Biz ..

  • BETA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asker Eğlencesi Faciaya Dönüyordu 00:37

Asker Eğlencesi Faciaya Dönüyordu

Konya'nın Akşehir ilçesinde askere gidecek gençler için düzenlenen kına gecesinde, yakılan meşaleler altında oynayan bir askerin başından aşağıya sıkılan köpük sprey nedeniyle saçları alev topuna dönerek yandı. Akşehir i..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi 06:59

Şarkıcı Simge Sağın'ın Başına Hangi Kötü Olay Geldi

Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..

  • BETA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşure Tarifi 11:24

Aşure Tarifi

MALZEMELER 1 bucuk su bardagi buğday 1 cay bardagi nohut, kuru fasulye, sari kuru üzümden. 2 yemek kasigi pirinc 15 tane kuru kayisi 10 tane kuru incir Cay kasiginin ucuyla tuz 1 su bardagi tuzsuz badem 1 tane portakal k..

Ölmeden helvasını yedi! 01:23

Ölmeden helvasını yedi!

RAHATSIZLANDI, HASTANEYE GİTTİ, AMA ÖĞRENDİKLERİYLE BAŞINDAN AŞAĞIYA KAYNAR SU DÖKÜLDÜ, ÇÜNKÜ KAĞIT ÜZERİNDE ÖLMÜŞTÜ...

'Bu çay soğuk' dedi, semaveri devirdi 01:13

'Bu çay soğuk' dedi, semaveri devirdi

İNANILIR GİBİ DEĞİL AMA BİR DEMLİK ÇAY YÜZÜNDEN KORKUNÇ BİR CİNAYET İŞLENDİ... 'BU ÇAY SOĞUK' DEYİP SEMAVERİ DEVİREN MÜŞTERİYE KIZAN ÇAYCI, GENÇ KADINI BAŞINDAN VURUP ÖLDÜRDÜ.....

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu! 01:33

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu!

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kan donduran olay Kayseri’de gerçekleşti. Kayseri'de bir evde parti yapan ikisi kız, 4 gencin gece eğlencesi kanlı bitti. 17 yaşındaki B.A, 16 yaşındaki İkranur Türksoy'u pomp..