#Dereotlu bezelye yemeği tarifi yemek tarifleri

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..

Susam Güzeli  Kurabiye Tarifleri 01:29

Susam Güzeli Kurabiye Tarifleri

Susam Güzeli Tarifi İçin Malzemeler 125 gram yumuşamış tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta Yarım çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 pak..

Tavuk Suyuna Çorba Tarifleri (Tel Şehriye Çorbası) 04:13

Tavuk Suyuna Çorba Tarifleri (Tel Şehriye Çorbası)

Tavuk Suyuna Çorba Malzemeleri: 4 yemek kaşığı yoğurt 1 tane tavuk but 1 tane yumurta sarısı 5 yemek kaşığı tel şehriye Tuz, karabiber 1 Litre tavuk suyu..

Hep Makarna Yiyorum Artık Yeni Makarna Tarifleri İstiyorum 08:32

Hep Makarna Yiyorum Artık Yeni Makarna Tarifleri İstiyorum

Hep Makarna Yiyorum Artık Yeni Makarna Tarifleri İstiyorum..

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri 03:14

Kışlık Turşu Nasıl Yapılır Turşu Tarifleri

Turşu tarifleri sevenler hemen hazırlıklara başlayın şimdi tam zamanı. Kışlık turşu nasıl yapılır merak ediyorsanız bu video da kızım sizler için nefis bir tarif veriyor :) Kışlık turşu nasıl yapılır ve tam ölçülü malze..

Kremalı Mantar Soslu Makarna (Tagliatelles)  Soslu Makarna Tarifleri 02:30

Kremalı Mantar Soslu Makarna (Tagliatelles) Soslu Makarna Tarifleri

Kremalı Mantar Soslu Makarna (Tagliatelles) Soslu Makarna Tarifleri..

 Çiçek Patlıcan Kebabı Tarifleri 10:07

Çiçek Patlıcan Kebabı Tarifleri

ÇİÇEK PATLICAN KEBABI Tarifi..

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri 01:55

Kuru Köfte Nasıl Yapılır Köfte Tarifleri

Şimdi gelelim kuru köfte nasıl yapılır? 1.500 g az yağlı kıyma yoğurma kabına alınır, 2 adet rendelenip suyu sıkılan kuru soğan, 1 adet yumurta, 1 su bardağı kuru ekmek, yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı kimy..

Kebap Tarifleri 05:40

Kebap Tarifleri

Kebap Malzemeleri: 500 gram Kebaplık Kıyma 100 gram Kuyruk Yağı 2 yemek kaşığı Pul Biber Tuz Lavaş Soğan Sumak Domates Biber..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri 02:35

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir vişneli kek tarifi videosu hazırladık. Vanilyalı kek içinde vişne tanecikleri ve damla çikolata ile müthiş bi lezzet. Vişneli kek nasıl yapılır tam ölçülü malzeme listesi ile her ayr..

Sandal Köfte Tarifleri 10:28

Sandal Köfte Tarifleri

Yarım kilo orta yağlı dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Bir tutam doğranmış maydanoz 1 tane yumurta 1 çay bardağı galeta unu Tuz karabiber pul biber kimyon Soğan ve sarımsağı rendenin ince yeriyle rendeleyin. B..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri 01:35

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri

Hamur İçin; 150gr tereyağ 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta 1/2 su bardağı nişasta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 3,5 su bardağı un İç harç için; Antep fıstığı 1 yemek kaşığı pud..

Patatesli Kek Tarifleri 01:30

Patatesli Kek Tarifleri

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet soğan 3 adet patates Küçük bir kase beyaz peynir Yarım demet maydanoz 2 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket ..

Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri 01:39

Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri

Malzemeler; 2 yumurta 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağından biraz fazla şeker 3 yemek kaşığı kakao 50 gr bitter çikolata 1 vanilya 1 kabartma tozu Aldığı kadar un(2 su bardağı kadar) Damla çikol..

Çilekli Pasta Tarifleri 08:48

Çilekli Pasta Tarifleri

Çilekli pasta için malzemeler: 1 ölçü kakaolu pandispanya pasta kreması için 2 yumurta sarısı yarım su bardağı tozşeker 2 tepeleme yemek kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı un 2 su bardağından 1 parmak eksik süt (450ml) 1 limo..

Meşhur Kıbrıs Tatlısı  Kıbrıs Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı tarifleri 06:55

Meşhur Kıbrıs Tatlısı Kıbrıs Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı tarifleri

Kıbrıs tatlısı için malzemeler 3 adet yumurta 1 çay bardağı toz şeker 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağı galete unu 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı ceviz 1 Paket kabartma tozu Şerbeti ..

Kuskus Salatası Tarifleri 03:50

Kuskus Salatası Tarifleri

Malzemeler 1,5 su bardağı Kuskus 10 adet Kuşkonmaz 1,5 su bardağı Çeri Domates 1 Limon Suyu 3 yemek kaşığı Zeytinyağı Maydanoz Tuz Karabiber..

2 Malzemeli Bonbon  Çikolatalı Tatlı Tarifleri 03:28

2 Malzemeli Bonbon Çikolatalı Tatlı Tarifleri

Malzemeleri: Artan kalan Kek 2 adet Muz Çikolata..

Antep Usulü Kerebiç Bayram Tarifleri 09:32

Antep Usulü Kerebiç Bayram Tarifleri

250 gr. margarin veya tereyağı, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 çorba kaşığı irmik, 2 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu, 3-4 su bardağı un, İç Harcı için: 1 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı t..

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek 01:24

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek

Sar Pişir Tavuk Baget Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 yemek kaşığı süt 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 diş sarımsak Pul biber Karabiber Kekik Tuz 7 adet tavuk baget Hazırlanışı; 1. Uygun bir kapta süt, sıvı yağ, sarımsak, p..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Videosu-1 05:30

Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Vide

Dünyanın en güzel yemek videolarını üreten Almazan Kitchen kanalından birbirinden güzel, izlemesi 'aşırı' keyifli yemek videolarını sizler için derledik. İzlerken insanın aşırı huzur bulduğu, bir yandan da kıskandığı aca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Soruyla Yemek Fotoğrafınızı Daha Güzel Çekin 09:50

5 Soruyla Yemek Fotoğrafınızı Daha Güzel Çekin

Bu videoda ‘’Ben fotoğraf çekerken nelere dikkat ediyorum?’’ ‘’Çekim yaparken kendime hangi soruları soruyorum? ‘’ konularını anlattım. Fotoğraflarınızı çekerken bunları düşünüp refleks haline getirdiğinizde fotoğraflar..

Ağır Çekim Görüntüleriyle Yemek Yapmanın Büyüleyici Güzelliği 01:07

Ağır Çekim Görüntüleriyle Yemek Yapmanın Büyüleyici Güzelliği

Yemek yapmaktan hoşlanan insanlar, mutfakta vakit geçirmeye bayılırlar ve orada geçirdikleri zamanı daha da eğlenceli bir hale getirmek için çeşitli yöntemler, fikirler üretirler. Youtuber Alex, Kitchen Verb serisiyl..

  • Cowboy tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yemek Yaparken Kendisini Yaktı 01:16

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı

Tekirdağ Malkara’da mutfakta yemek pişirildiği sırada sobanın parlaması sonucu çıkan yangında bir kişi yaralandı. Olay, Hacıevhat Mahallesi Huzur Sokak üzerinde bulunan Tevfik Sepetçi’nin evinde meydana geldi. Edinilen b..

Yemek Yapmak İsteyen Babanın Sonu 01:39

Yemek Yapmak İsteyen Babanın Sonu

Evde Anneler hasta olunca Tabii İş başa düşer ve babalar yemek yapar ki Her baba da yemek yapmasını Tabii ki bilir yani bilmese de en azından bir çözüm bulur ...

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce