#Derviş düşman oluruz müzik dinle

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:40

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenler göğü deler mi? Bir menekşe ..

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Sertab Erener Sakin Ol 03:27

Sertab Erener Sakin Ol

Of, bu ne sinir, bu ne öfke! Aman bir telaş, bir acele, Herkes birbirini boğacak. Bu gidişle sonumuz ne olacak? Kimi takmış alaturkaya, Kimi batıdan şikâyetçi. Ne var sanki bunda kızacak, Dünya hali bu gelip geçi..

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle 1:26:37

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle

Gırgıriye, 1981 yapımı Türk güldürü filmi. Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile ..

  • PengoTV tarafından
  • 16.848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Game of Thrones Nedir 04:41

Game of Thrones Nedir

Game of Thrones, George Martin’in “Buz ve Ateşin Şarkısı” adlı roman serisinin ilk kitabından uyarlanan HBO TV dizisidir. Muhteşem Yüzyıl’ın ejderhalısı. Senaryonun karmaşık ve komplo dolu olması zeki insanları kendine ç..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Sancak Marşı - Mehter Marşları 02:47

Sancak Marşı - Mehter Marşları

Ertuğrul'un ocağında uyandın Şehitlerin kanlarıyla boyandın Nice düşman kâl'asına uzandın Sana selam ey şanlı Türk sancağı Çırpınarak dalgalanır kanadın Gökyüzüne çıkmak mıdır muradı Gölgende can vermek ister evlâ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı 03:08

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Plevne Marşı veya Osman Paşa Marşı, Plevne Savunması'nda Osmanlı birliklerinin komutanlığını yapan Osman Paşa'yı konu alan marş. Makamı Kürdî, tonu Con tristezza'dır. Bu tonun adı İtalyanca..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler 03:09

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler

dam üstünde un eler tombul tombul memeler zalım oy gelin zalım zalım zalım memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım gökte yıldız ellidir ellisi de bellidir zalım oy gelin zalım zalım za..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Serdar ORTAÇ - Nankör 04:41

Serdar ORTAÇ - Nankör

Şarkı Sözleri: Aramızda bir sürü düşman var Sürü nankör var Ve bakan kör var Yanımda aşkı bilen sensin Hak eden sensin Sana borcum var Delinin birisi çaldı kalbimi çok Varlığında yeter bana hiç borcun yok Yüzümüzde güne..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

İçimdeki Fırtına - Tanıtım 00:55

İçimdeki Fırtına - Tanıtım

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkamış Faciasının Ruslar Tarafından Çekilen Videosu 08:27

Sarıkamış Faciasının Ruslar Tarafından Çekilen Videosu

bu vatan kolay mi düşman dan temizlendi şehit lerin ruhu şad olsun mekan lari cennet olsun Zamanın basiretsiz yetkilileri ve komutanları yüzünden tek kurşun atamadan karakışta donarak şehadete ulaşan yüzbine yakın vatan ..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

İçimdeki Fırtına 2. Bölüm Fragman 00:48

İçimdeki Fırtına 2. Bölüm Fragman

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017) 02:19

Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017)

New York onun hakkım ve aile şirketi kurtarmak için belirlenen bir uçak kazasında öldüğü sanılıyor olan on beş yıl sonra, Danny Rand (Finn Jones) gizemli döner. Uzun mukadder düşman New York'ta yükselir Ancak, bu yaşam s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı 04:21

Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı

Türkiye füze ve hava savunma sistemi konusunda ihtiyaçlarını giderecek arayışlar içerisinde. Bu çerçevede Rusya ile yeni nesil S-400 tipi füzelerin satın alınmasına yönelik görüşmeler devam ediyor. Savunma Bakanı Fikri..

Müttefik Türkçe Altyazılı 2:04:35

Müttefik Türkçe Altyazılı

En Yeni ve En Güzel Filmleri HD Kalitede İzle İstihbarat ajanı Max Vatan (Brad Pitt) 1942 yılında Kuzey Afrika’dayken Fransız direnişçi Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ile düşman hattının gerisinde çok tehlikeli ..

Müttefik ( allied ) türkçe dublaj yabancı film i̇zle 2:04:35

Müttefik ( allied ) türkçe dublaj yabancı film i̇zle

istihbarat ajanı Max Vatan (Brad Pitt) 1942 yılında Kuzey Afrika'dayken Fransız direnişçi Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ile düşman hattının gerisinde çok tehlikeli bir görev sırasında tanışırlar. Londra'da bir a..

  • Tv Series tarafından
  • 8.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz ve Aslı Enver Aşkıyla İlgili Çarpıcı Açıklamalar! 04:31

Murat Boz ve Aslı Enver Aşkıyla İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Bir ayrıldılar bir barıştılar haberleriyle ilgili bitmeyen dedikodularla ilgili en çarpıcı açıklamalar magazin programı Duyduk Duymayan Demeyin de ele alındı...

  • ANKA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman 00:43

Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı ka..

Türk Gazeteci'den Yahudi Gazetesinde Şok Yazı! 02:40

Türk Gazeteci'den Yahudi Gazetesinde Şok Yazı!

İçimizdeki düşmandan dışardaki düşmanlara Recep Tayyip Erdoğan'ı bitirme tüyoları verildi.Bu haberleri okuyunca düşmanı dışarda aramaya ne gerek var asıl düşman içimizde diye düşünmemesi imkansız insanın...

  • ANKA tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman 00:49

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmes..

İstanbul Muhafızları 7.Bölüm 15:14

İstanbul Muhafızları 7.Bölüm

Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif... Onlar ‘İstanbul Muhafızları’… Gürgen ve Azmi ise tarihi eserlere zarar verme peşinde. Yıllarca tarih dersinden geçememiş Gürgen, tarihe ve tarihi eserlere düşman kesilir. İstanbul’un tüm ta..

İzmir'in Kurtuluş Günü izle 17:43

İzmir'in Kurtuluş Günü izle

9 Eylül 1922'de İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşu ve kurtuluş sürecinde yaşananlar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce