#Derviş ft nazan yeşiltan ara yollarda remix müzik dinle

Koronanın uğramadığı 2 adres... 01:29

Koronanın uğramadığı 2 adres...

KİMSE KİMSEYE DARILIP GÜCENMEDİ; KOMŞU, AKRABA ZİYARETLERİNE ARA VERİLDİ. KURALLARDAN ASLA VAZGEÇİLMEDİ. VE İKİ ADRES KORONAYA KARŞI ZAFERİNİ İLAN ETTİ...

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı 03:14

Bursa'da yollar buz pistine döndü, kazalar peşpeşe böyle yaşandı

Bursa'da dün geceden beri etkili olan kar yağışı hava sıcaklığının eksi 4'e düşmesiyle yolları buz pistine çevirdi. Belediye ekipleri ana arterleri sürekli temizleyip tuzlama çalışması yaparken, ara caddelerde sıkıntılar..

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenyurt'ta sürücülerin kar yağışı imtihanı 01:44

Esenyurt'ta sürücülerin kar yağışı imtihanı

Bu sabah saatlerinde aniden etkisini artıran kar yağışı kısa sürede yerde beyaz örtü bırakırken Esenyurt'ta ara sokaklarda birçok araç sürücüsü zor anlar yaşadı...

Hollanda basınından Türkiye’deki aşılama çalışmalarına övgü 03:50

Hollanda basınından Türkiye’deki aşılama çalışmalarına övgü

Hollanda basını ülkesindeki kötü hava koşulları ile ara verilen aşılama çalışmalarına atıfta bulunarak, Türkiye’de zorlu hava şartlarına rağmen kesintisiz devam eden Covid-19 aşı çalışmalarından övgü ile söz etti...

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi 00:49

Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi

Diyarbakır'da polis ekipleri asayiş uygulaması gerçekleştirdi Helikopter destekli uygulamada eğlence mekanları ve sokaklar arandı. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği asayiş uygulamasının gecenin ilerleyen saatlerine kada..

Lastiklerin İntikamı 00:20

Lastiklerin İntikamı

Babası ile beraber lastikçiye giden çocuk bir ara yaramazlık yapıp üst üste duran lastikleri devirmiş. Ancak diğer lastiklerde çocuğun üstüne devrilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Galatasaraylı futbolcuya hırsızlık şoku 01:34

Galatasaraylı futbolcuya hırsızlık şoku

ARA TRANSFERDE GALATASARAY'A GELEN VE PEŞ PEŞE ATTIĞI GOLLERLE YILDIZLAŞAN MUSTAFA MUHAMMED... AVM'DE HIRSIZ ŞOKU YAŞADI... MISIRLI FUTBOLCU ÇANTASIYLA BİRLİKTE PASAPORTUNU DA KAPTIRDI.....

Cam Kapıyı Fark Etmeyen Elemanın Dramı 00:36

Cam Kapıyı Fark Etmeyen Elemanın Dramı

Bir kuaförde çırak olarak çalışan eleman bir ara dışarıya çıkmak istemiş. Eleman cam kapının kapalı olduğunu fark etmeyince çarpıp yere yapışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cam Kapıyı Fark Etmeyen Elemanın Dramı 00:36

Cam Kapıyı Fark Etmeyen Elemanın Dramı

Bir kuaförde çırak olarak çalışan eleman bir ara dışarıya çıkmak istemiş. Eleman cam kapının kapalı olduğunu fark etmeyince çarpıp yere yapışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sağa dönen yanıyor! 02:33

Sağa dönen yanıyor!

İSTANBUL, FATİH'TE BİR ESNAF, ARACIYLA SAĞA DÖNÜNCE ÇOK AĞIR BİR BEDEL ÖDEMEK ZORUNDA KALDI. SAĞA DÖNÜŞ YASAK TABELASINA RAĞMEN ARA SOKAĞA GİREN ESNAFA BİN 339 LİRA CEZA GELDİ. CEZAYI FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ KESTİ. ESN..

Limonata Tarifi 02:14

Limonata Tarifi

Gelelim limonata için gereken malzemelere 3-4 adet limon 7-8 yemek kaşığı şeker 1,5 litre su Hazırlanışı; 1.4 adet limonun kabuğu rendenin ince tarafı ile rendelenir. 2.Limon kabukları derince bir kaba alınır. 3.7-8 yem..

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri 04:54

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri

Boğaz ağrısına ve yutkunma zorluğuna iyi gelecek bitkisel öneriler: 1. Tuzlu su ile gün boyu gargara yapmak 2. 1 su bardağı kaynar suya 1 yemek kaşığı kekik ekleyip altını kapatın ve kapak örtüp 10 dakika demleyin. Ilık ..

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2) 02:14

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2)

Bundan tam 5 yıl önce tanıdık ruh hastası adam ve kedisini. Şimdilerde neler yapıyor? Yine kedisiyle videolar çekiyor mu? diye merak eden alkışlarlayaşıyorum üyelerine bu yeni videoyu sunmaktan gurur duyuyorum. İşte karş..

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi 08:04

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi için Malzemeler: 2 kilo etli, tercihen koyu renkli kırmızı biber 2 - 3 kilo etli, olgun domates 6-7 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 silme yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 02:54

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı irmik helvası nasıl yapılır? 1.Küçük bir tencereye 2 su bardağı şeker alınır, 2 su bardağı süt ve 1 su bardağı su ilave edilerek şeker tamamen eriyene kadar ısıtılır ve ocaktan alınır. 2.Uygun bir tencereye 25..

Bisiklet Üzerinde Ayağa Kalkmak İsteyen Kızın Dramı 00:13

Bisiklet Üzerinde Ayağa Kalkmak İsteyen Kızın Dramı

Adam gibi bisiklet kullanmak varken, işi şova dökmek isteyen kız bir ara ayağa kalkmak istemiş. Bisiklet kullanırken ayağa kalkan kız dengesini kaybedip yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Futbolcular sahada oruç açtı 01:25

Futbolcular sahada oruç açtı

DÜN AKŞAMKİ GİRESUNSPOR - ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇININ 10. DAKİKASINDA BİR OYUNCU SAKATLANDI... TAM DA O SIRADA EZAN OKUNDU,,,, MAÇA ARA VERİLİNCE NİYETLİ FUTBOLCULAR YEŞİL SAHADA ORUÇLARINI AÇTI...

Fazla Gaza Gelen Adamın Dramı 00:15

Fazla Gaza Gelen Adamın Dramı

Desteklediği takımın maskotunu sokakta gören adam gaza gelip dans etmeye başlamış. Bir ara takla atan adam yere sert bir şekilde düşünce belini incitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Agresif Yaya 01:00

Agresif Yaya

Yolun ortasında yürüyen yaya bir ara yolun karşısına doğru yönelmiş o anda arkasından gelen arabaya sert bir tepki göstermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Konya'da 3 İlçede Okullara Kar Engeli 02:19

Konya'da 3 İlçede Okullara Kar Engeli

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle kentin güneyindeki Seydişehir, Derebucak ve Hüyük ilçelerinde okullarda yüz yüze eğitime bugün, 1 gün ara verildi. Hamile ve engelli kamu kurumu çalışanları da bugün idari izinli sayıl..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Konya'da 3 İlçede Okullara Kar Engeli 02:19

Konya'da 3 İlçede Okullara Kar Engeli

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle kentin güneyindeki Seydişehir, Derebucak ve Hüyük ilçelerinde okullarda yüz yüze eğitime bugün, 1 gün ara verildi. Hamile ve engelli kamu kurumu çalışanları da bugün idari izinli sayıl..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pamuk Prenses Pasta 03:44

Pamuk Prenses Pasta

Pamuk Prenses Pastası Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta 2 kahve fincanı şeker 1 kahve fincanı yoğurt 1 kahve fincanı sıvı yağ 3 kahve fincanı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Beyaz krema: Yarım l..

Özgür Erdursun Tarih Verdi 20:12

Özgür Erdursun Tarih Verdi

ASKERİ ÜCRETE ARA ZAM MI GELİYOR ?..

Hedef Putin İle Zelenski'yi Buluşturmak 02:37

Hedef Putin İle Zelenski'yi Buluşturmak

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ATEŞKES ÇABASINA ARA VERMEDİ, SAVAŞIN TARAFLARINI BİR ARAYA GETİRMEK İÇİN PUTİN VE ZELENSKİ İLE GÖRÜŞECEĞİNİ SÖYLEDİ. UKRAYNA'NIN GARANTÖRLÜK TEKLİFİNE SICAK BAKTIĞINI BELİRTEN ERDOĞAN, İÇ SİYASETİN..