#Derviş laril lira müzik dinle

Asgari Ücret Açıklandı 03:02

Asgari Ücret Açıklandı

Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu asgari ücreti açıkladı. Bakan Sarıeroğlu 1 Ocak 2018 itibariyle asgari ücretin net olarak 1603 lira brüt rakam ise 2029 TL olacağını dile getirdi...

Komşusunun Otobüsünü Soydu 'Uyumak İçin Girdim' Dedi 01:20

Komşusunun Otobüsünü Soydu 'Uyumak İçin Girdim' Dedi

Adana'da komşusunun otobüsüne girip teyp, 4 tespih ve 300 lira para çaldıktan sonra markete girip alışveriş yapan zanlı yakalandı...

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Düğün Salonuna Kayıkla İnerken Yere Düşen Çift 00:14

Düğün Salonuna Kayıkla İnerken Yere Düşen Çift

Trabzon'un Sürmene ilçesinde İsmail Kılıç, kardeşi ve arkadaşı ile işlettikleri düğün salonunda geliştirdikleri sistem ile gelin ve damadı balıkçı kayığı ile uçurarak salona indiriyor.Yaklaşık 5 bin liraya mal olan kayığ..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu 04:34

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 25 yaşındaki M.Ö. yakalandı. Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasy..

 Metin Hara'nın Kazandığı Para Dudak Uçuklatıyor! 00:53

Metin Hara'nın Kazandığı Para Dudak Uçuklatıyor!

Top model Adriana Lima ile birlikteliği gündeme oturan Metin Hara’nın kitaplarından kazandığı para ortaya çıktı Top model Adriana Lima ile Bodrum'daki birliktelikleriyle gündeme oturan Metin Hara’nın ‘Aşkın İstilası’ baş..

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avcılar'da Okul Önünde Satılmak İçin Hazırlanan Kokain Ele Geçirildi 01:10

Avcılar'da Okul Önünde Satılmak İçin Hazırlanan Kokain Ele Geçirildi

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Okul Timlerince in takip sonucu okul çevrelerinde satılmak üzere piyasa değer 6 bin lira olan 60 fişek taş kokain ele geçirilirken, esnaf olduklarını belirlenen 4 kişi gözaltına alınd..

Sokakta çalınmadık motosiklet bırakmadılar 01:47

Sokakta çalınmadık motosiklet bırakmadılar

Ümraniye’de kasklı 2 hırsız, sokak üzerinde park halinde olan 3 motosikleti direksiyon kilitlerini kırarak tek tek çaldı. Yaklaşık 15 dakika içerisinde 20 bin lira değerindeki motosikletleri çalan hırsızların rahat tavır..

Takma Sakalla 1 Milyon TL'lik Soygun 01:10

Takma Sakalla 1 Milyon TL'lik Soygun

Bursa'da 41 yaşındaki Yunus K., müdür olarak çalıştığı altın toptancılığı yapan firmanın içinde 1 milyon lira bulunan kasasını çaldı. Tanınmamak için takma sakal ve bere takan Yunus K.'nin firmaya gelişi, levye ile güven..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
500 Bin Liralık Kapkaç Kamerada 00:12

500 Bin Liralık Kapkaç Kamerada

500 bin liralık kapkaç kamerada Bursa'da yaklaşık 500 bin lira değerinde döviz yatırmaya bankaya giden şahsın çantasını çalan şüpheli bir araca binerek uzaklaştıBURSA - Bursa'da 500 bin liralık dövizi bankaya yatırmak is..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi 00:46

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi

Şahinci gençlerin toplanacağı bilgisine ulaşan polis ekipleri ve trafik polisleri, belirlenen bölgeye baskın yaptı. Çevik kuvvetin de desteğiyle otomobilli gençlerin bulunduğu caddeyi 2 ayrı noktadan kapatan polis, 200 a..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Bunlar Oyuncak Değil  Rc Scanıa Tır 04:19

Bunlar Oyuncak Değil Rc Scanıa Tır

Piyasa fiyatı 5 bin TL civarı. Aracı aldığınızda kumanda ve bazı materyaller yanında verilmez ve araç monte edilmemiş parça halde gelir (demonte). Kumandanızı ve diğer materyalleri (kristal, servo, anemel boya, diğer ak..

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

Gülben Ergen'in Avukatı Seren Serengil'i Suçladı; Kendi Çıkarınız İçin Başkasına Çamur Atamazsınız 15:12

Gülben Ergen'in Avukatı Seren Serengil'i Suçladı; Kendi Çıkarınız İçin

Aleyna Tilki Annesinden Kaç Lira Harçlık Alıyor ? Tarkan ile Düet Yapmak İstiyor, Mütevazi Kişiliğini Konuşturdu..

  • BETA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Sahne Harcamalarını Eleştirenlere Ne Dedi 03:56

Demet Akalın Sahne Harcamalarını Eleştirenlere Ne Dedi

Demet Akalın sahne kostümleri için binlerce lira harcamasına yapılan yorumlara ne cevap verdi ?..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parayla Burun Silen Rus Futbolcu 00:14

Parayla Burun Silen Rus Futbolcu

Rus futbolcu Stanislav Manayev’in paraya burnunu sümkürme görüntüleri büyük tepki gördü. Yaklaşık 330 lira değerinde bir banknota burnunu silen 19 yaşındaki futbolcu, olayın videosunu Instagram’da paylaştı...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mega Holdings Mağdurları 07:17

Mega Holdings Mağdurları

Mega holding network marketing tarafından mağdur edilen iki vatandaşın silkelendikten sonra akıllanma hikayesi.20 lira verip kitap almak mı, araştırıp soruşturmak mı, okuyup yazmak mı, beyni daha fazla çalıştırmak için a..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uber Şoföründen Yolcuya Darp 02:12

Uber Şoföründen Yolcuya Darp

Atatürk Havalimanı'na gelmek üzere Uber'e binen kadın yolcu ile şoför arasında ücret tartışması çıktı. İddiaya göre yolcudan 220 lira isteyen şoför, parayı alamayınca şiddete başvurdu. Darp edilen kadın yolcu kanlar için..

Marketin Günlük Hasılatını Böyle Çaldı 01:11

Marketin Günlük Hasılatını Böyle Çaldı

Adana'da girdiği marketten 900 lira çalan zanlı önce güvenlik kamerasına ardından polislere yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, 18 Ekim Çarşamba günü akşam Seyhan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde meydana ..

17 Saniyede 25 Bin TL'lik Hırsızlık Kamerada 01:00

17 Saniyede 25 Bin TL'lik Hırsızlık Kamerada

Gaziantep'te bir otomobilden 17 saniyede 25 bin lira çalındı.Beylerbeyi Mahallesi'nde alçı malzemeleri satan İbrahim Yolcu, banka hesabındaki 25 bin lirayı çekerek, otomobiliyle iş yerine doğru hareket etti. Bu sırada ba..

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu 03:14

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu

Apple'ın yeni ürünü iPhone X Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde..

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

İstanbul'da Gaspçılar Süs Köpeğini Çaldılar 02:07

İstanbul'da Gaspçılar Süs Köpeğini Çaldılar

Esenyurt'ta güpegündüz polis süsü vererek bir eve giren gaspçılar, ev sahibinin ellerini ve kollarını koli bandıyla bağladıktan sonra 2 bin lira para, cep telefonu ve “Paşa” ismindeki süs köpeğini çaldı. O anlar güvenlik..

İğrenç Olay Pizzaya Tüküren Kurye Böyle Görüntülendi 12:04

İğrenç Olay Pizzaya Tüküren Kurye Böyle Görüntülendi

Eskişehir’de bir müşterisine götürdüğü pizzaya apartman içinde tüküren ve bunu telefonuna kaydeden kurye anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Konuyla ilgili pizza firmasından da ilk açıklama geldi. Görüntülerin bilinçli o..

  • BETA tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3.5 Liraya Cips mi Olur Deyip Kasiyere Saldıran Adam 00:59

3.5 Liraya Cips mi Olur Deyip Kasiyere Saldıran Adam

Diyarbakır'da bulunan bir petrol istasyonuna gelen bir adam cips fiyatının yüksek olduğu iddiası ile kasiyere saldırdı. Kendisini avukat olarak tanıtıp adının M.A. olduğunu söyleyen kişi Bir cips nasıl 3.5 lira olur di..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

Türkiye’de Bir ilk : iPhone Hafıza Boyutunu 128 Gb Seviyesine Arttırma 05:58

Türkiye’de Bir ilk : iPhone Hafıza Boyutunu 128 Gb Seviyesine Arttırma

iPhone’unuzun Hafızasını 128 GB Yapın! Apple, ürettiği son iPhone modellerinin dahili hafızalarını 16, 64 ve 128 GB olarak belirlemiş durumda. Günümüzde 16 GB hafızanın pek çok kullanıcıya yetmediğini ve iPhone’larda mic..

  • PengoTV tarafından
  • 1.397 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevdiği Kız İçin Tuvalet Tabelasını Tutan Adam 03:21

Sevdiği Kız İçin Tuvalet Tabelasını Tutan Adam

Eskişehir'deki Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü mezunu, 25 yaşındaki Uğur Biber, günde 50 lira karşılığında sokakta üzerinde 'WC- Şadırvan' yazılı yön tabelasını gösteriyor. Bib..

  • JET TV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada 00:20

Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir kuyumcuda yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Nusaybin Lozan Caddesi üzerindeki kuyumcaya müşteri olarak gelen bir kişi, 18 bin lira değerinde altın setini almak istediğini..