#Derviş laril lira müzik dinle

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı 08:13

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı

İstanbul'da etkili olması beklenen dolu yağışı nedeniyle otomobillerini korumak isteyen vatandaşların kamuoyunda patpat olarak bilinen balonlu naylonlara yönelmesi fiyatları arttırdı. Otomotiv şirketi sahibi Özkan Bene..

Hepsini arkadaşlarım karşıladı- 01:45

Hepsini arkadaşlarım karşıladı-

PAHALI KOL SAATLERİ, LÜKS ARAÇLAR, ALTIN İPLİKLİ ELBİSELER... 3 BİN LİRA MAAŞIM VAR DİYEN ADNAN OKTAR'A MAHKEME, BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR? DİYE SORDU... ADNAN OKTAR VERDİĞİ CEVAPLARLA MAHKEME HEYETİNİ ŞAŞKI..

Yaşlı çiftin diş ve düğün parasını oğulları kurtardı 06:00

Yaşlı çiftin diş ve düğün parasını oğulları kurtardı

Adana’da aradığı anne ve babasının telefonlarının sürekli meşgul olmasından şüphelenen emekli uzman çavuş, dolandırıcıları 58 bin lira parayı alırken yakalattı...

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı 00:41

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı

Covid-19 sebebiyle evinde karantinada olması gerekirken sokağa çıkıp aracı drift yaparken yakalanan şahıs hakkında toplam 9 bin 291 lira idari para cezası uygulanmıştır...

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Denetimde sınıfta kaldılar! 02:10

Denetimde sınıfta kaldılar!

ANKARA'DA GIDA ÜRETİMİ VE SATIŞI YAPAN İŞ YERLERİNE DENETİME GİDEN EKİPLER, ŞOK EDEN BİR MANZARA İLE KARŞILAŞTI. TAM DA KORONA DÖNEMİNDE HİJYEN KURALLARININ HİÇE SAYILDIĞI İŞLETMELERE, 14 BİN LİRA PARA CEZASI KESİLDİ...

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

Hamsi bolluğu fiyatları bir günde yarıya düşürdü 04:33

Hamsi bolluğu fiyatları bir günde yarıya düşürdü

Sezon açıldığından bu yana el yakan hamsi fiyatları, denizlerde hamsinin bollaşmasıyla bir günde düştü. Bir günde kilosu 40-50 lira arasında satılan hamsi 20 liraya düşerken, yıllardır görülmeyen kofana balığı da Beylikd..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Samsun'da Simide Yüzde 50 Zam 03:01

Samsun'da Simide Yüzde 50 Zam

Samsun'da ekmeğe yapılan zammın ardından, 60 gramı 1 lira olan simide zam yapılarak, 70 gramı 1,5 TL’den satılmaya başlandı...

Gölgelik diye diktiği 4 ağaçtan ilk hasatta 40 bin TL kazandı 06:59

Gölgelik diye diktiği 4 ağaçtan ilk hasatta 40 bin TL kazandı

Mersin'in Silifke ilçesinde 20 yıl önce yaz günlerinde güneşten korunmak için evinin bahçesine fıstık çamı fidanları diken Abdurrahman Serin (72), ilk hasadında 40 bin TL kazandı. Serin, şubat ayında hasat ettiği çam fıs..

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi 01:46

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul'dan yola çıkan 18 yaşındaki Selçuk Şahin 50'den fazla şehri otostop çekerek gezdi. Son olarak Mardin'e gelen Şahin, Türkiye turunun ardından Güney ve Latin Amerika'yı gezmeyi planlıyor. Ağrıl..

Ekspertiz dolandırıcıları iş başında! 02:28

Ekspertiz dolandırıcıları iş başında!

İKİNCİ EL ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNENLER DİKKAT. SAHTE EKSPERTİZ RAPORUYLA DOLANDIRILABİLİRSİNİZ... İSTANBUL, ÜSKÜDAR'DA YAŞAYAN NURULLAH KALAYCI O TUZAĞA DÜŞTÜ, İDDİAYA GÖRE 140 BİN LİRALIK ARACA 240 BİN LİRA ÖDEDİ.....

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

Paralarımız 'Yastıkbank'ta 02:09

Paralarımız 'Yastıkbank'ta

Tasarruf etme eğilimi 2011 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. En çok yatırımsa, altına yapıldı. Altın mevduatı 10 ayda iki kat arttı. Yaklaşık 218 milyar liraya yükseldi. Yastık altında yatan para ise, yaklaşık ..

Plastik Bidonu Yakıt Deposu Yaptılar 01:19

Plastik Bidonu Yakıt Deposu Yaptılar

Sivas'ta polis ekipleri, başka bir araca ait plakayla trafiğe çıkan ve plastik bidonu yakıt deposu olarak kullanan kamyonun sürücüsüne 11 bin 147 lira para cezası uyguladı...

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı 04:06

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Çelik, kentte bu yıl 800 bin ton civarında şeker pancarı üretimi yapıldığını ve ekonomiye katkısının 400 milyon lira olduğunu söyledi. Yaklaşık 360 bin hektar tarım arazi..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

40 bin liralık bilezik hırsızlığı 01:13

40 bin liralık bilezik hırsızlığı

MÜŞTERİ GİBİ GELDİLER, 40 BİN LİRA DEĞERİNDE BİLEZİĞİ KAŞLA GÖZ ARASINDA ÇALIP GİTTİLER.. 2 DOLANDIRICININ SOYGUNDAN SONRAKİ RAHATLIĞI DA İNANILMAZDI. İZLİYORUZ...

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını 01:17

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını

Şişli’de korona virüs salgını tedbirlerine rağmen parti yapılan mekanda polis 61 kişiye 3 bin 180’er liradan toplam ceza yazılması için ceza tutanağı düzenledi. Yine aynı ortamda kapalı alanda sigara da içilen 4 şahsa 18..

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi 02:44

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi

KOCA BİR ÇANTAYA DOLDURULMUŞ 300 BİN EURO... YANİ TAM 2 MİLYON 800 BİN LİRA... FİNLANDİYALI BİR TURİST, O SERVETİ İSTANBUL'DA BİNDİĞİ BİR TAKSİDE UNUTTU... GECE YARISI OTEL OTEL DOLAŞAN TAKSİCİ, ONU BULDU... PARASINI GE..

12 Eylül darbesinin mağdurlarından! 02:04

12 Eylül darbesinin mağdurlarından!

12 EYLÜL DARBESİNDEN SONRA HAKSIZ YERE 5 YIL HAPİSTE TUTULDU, TUTUKLU YILLARININ BEDELİ OLARAK TAZMİNAT DAVASI AÇTI. 38 YIL SONRA GELEN KARAR İSE 64 YAŞINDAKİ ADAMI ŞOKE ETTİ. MAHKEME BAKIN 5 YILA KARŞILIK KAÇ LİRA TAZM..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Yeni moda- Korona korunma kampı 01:50

Yeni moda- Korona korunma kampı

KİMİNE MASKE, MESAFE, HİJYEN YETİYOR. KİMİ DE KORONADAN KORUNMA KAMPINA GİRİYOR. GECELİĞİ KİŞİ BAŞI 11 BİN LİRA OLAN DETOKS PROGRAMINI, EN ÇOK BAKIN KİMLER TERCİH EDİYOR?..

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza 01:37

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza

Sosyal medya devlerine Türkiye ikinci bir ceza kesti. Bu çerçevede Türkiye'de temsilci bulundurma şartını yerine getirmeyen Facebook, Twitter, Youtube, TikTok ve Instagram şirketlerine 30 milyon lira para cezası uyguland..

5 Bin Liraya Bir Bardak Çay İçti 01:37

5 Bin Liraya Bir Bardak Çay İçti

Kocaeli’de hem ehliyetsiz hem de fazla yük taşıyan kamyon şoförüne iki günde 5 bin 161 lira ceza kesildi. Polis ekipleri cezalara isyan eden sürücüye çay ikram etti...

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun affedin' 03:27

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir ke

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara taviz vermedi. Markete arabasıyla çıktığı için 3 bin 150 lira para cezası kesilen vatandaş, “Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..