#Derviş laril lira müzik dinle

İş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi cezadan kaçamadı 03:16

İş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi cezadan kaçamadı

Düzce'de hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında iş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi polis tarafından yakalandı. Kısıtlamada muaf işletmede çalışmadığı ve gezdikleri fark edilen şahıslara ekiplerc..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada 00:53

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen faaliyet gösteren bir internet kafeye baskın düzenledi. Baskında mühürlenen kafenin içerisinde oyun oynayan 25 kişiye 79 bin 500 lira idari par..

Hırsızlık yapmak için lüks otomobili böyle kestiler 06:58

Hırsızlık yapmak için lüks otomobili böyle kestiler

Bursa'da sokak kısıtlamasını fırsat bilen hırsızlar otoparkta duran lüks otomobilin tentesini kesip hırsızlıklar yapmak istediler. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, otomobilden bir şey çalamayan hırsızların tentes..

Müzisyeni, meslektaşı öldürmüş! 01:26

Müzisyeni, meslektaşı öldürmüş!

CANSIZ BEDENİ BİR ÇÖP POŞETİNİN İÇİNDE BULUNMUŞTU... BİNGÖL'DEKİ CİNAYETİN SIR PERDESİ ARALANDI... GENÇ MÜZİSYENİ, 50 BİN LİRA BORÇ VERDİĞİ BİR BAŞKA MÜZİSYENİN ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI.....

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal 03:01

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal

Ankara'da bir vatandaş sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis de 3 bin 150 lira ceza kesti. Vatandaş cezanın iptali için mahkemenin kapısını çaldı. Mahkeme vatandaşı haklı buldu. İşte o kararın gerekçesi…..

1 milyon 700 bin lirasını kaptırdı! 02:14

1 milyon 700 bin lirasını kaptırdı!

İSTANBUL'DA BİR GALERİCİ, DÜNYA'DA 4 TANE OLDUĞU İDDİA EDİLEN LÜKS BİR TEKNEYİ ALMAK İSTEDİ... 1 MİLYON 700 BİN LİRA PARA ÖDEDİ...AMA İDDİAYA GÖRE DEVİR TESLİMİ BEKLERKEN TEKNENİN SAHİBİ ORTADAN KAYBOLUVERDİ....

Midesinden 1 milyonluk uyuşturucu çıktı! 01:44

Midesinden 1 milyonluk uyuşturucu çıktı!

YABANCI UYRUKLU BİR ZEHİR TACİRİ YAKLAŞIK 1 MİLYON LİRA DEĞERİNDE UYUŞTURUCU YUTTU..AMA POLİSE YUTTURAMADI..YAKALANACAĞINI ANLAYAN ADAM HAVALİMANINDA BAYGINLIK GEÇİRİNCE YAKAYI ELE VERDİ..

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı 02:14

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle or

Mersin’de evlendirme vaadiyle dolandırıcılık olayı, iki ailenin aynı anda kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı. Verilen adresin önünde dolandırıldıklarından haberi olmayan iki aile, 'Tosun Paşa' filmindeki gibi bu beni..

Kar alarmı verilmişti, polislerin kış lastiği denetimi havadan görüntülendi 03:55

Kar alarmı verilmişti, polislerin kış lastiği denetimi havadan görüntü

Kentte verilen kar alarmının ardından Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kış lastiği denetimi gerçekleştirdi. Denetime uymayan vatandaşlara ilgili maddeden 846 lira para cezası yazıldı...

Attığı imza pahalıya patladı! 02:07

Attığı imza pahalıya patladı!

İSMİNE GÖNDERİLEN O PAKETİ BEKLEMİYORDU AMA KARGO GÖREVLİSİ KAPISINA KADAR GETİRİNCE ALMAKTA DA SAKINCA GÖRMEDİ. O SIRADA ATTIĞI İMZANIN HAYATINI KARARTACAĞINI ÖĞRENDİĞİNDE İSE ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ. SAHTE SENET MAĞDUR..

Depolar soğan dolu! 02:45

Depolar soğan dolu!

GEÇTİĞİMİZ YILLARDA KİLOSU 10 LİRAYA KADAR ÇIKAN SOĞAN, BU YIL ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEDİ. PANDEMİ NEDENİYLE LOKANTALAR SOĞAN ALMAYI AZALTTI, SICAK HAVA YÜZÜNDEN TONLARCA SOĞAN DEPOLARDA ÇÜRÜMEYE BAŞLADI. TARLADA KİLOG..

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tazminat Ödeyecek 01:25

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tazminat Ödeyecek

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğu, tank palet fabrikası üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptığı hakaret nedeniyle 100 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu...

Polisi görünce kimi koltuk arkasına kimi dolaba saklandı 00:55

Polisi görünce kimi koltuk arkasına kimi dolaba saklandı

Bahçelievler’de saat 23.15 sıralarında açık olduğu belirlenen işyerine polis ekipler baskın yaptı. Ekipleri gören kişilerden bazıları koltukların arkasına, bazıları ise dolapların içine girerek saklanmaya çalışırken topl..

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar! 02:27

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar!

İNTERNET SİTELERİNE İLAN VERİP YÜZLERCE ERKEĞİ DOLANDIRAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ... AKILALMAZ TAKTİKLERLE KURBANLARINI KANDIRAN, DEFALARCA KEZ TUZAĞA DÜŞÜREN ÇETEYE 10 GÜNDE 120 BİN LİRA KAPTIRAN BİLE VAR.....

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü! 02:38

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü!

NURİ ALÇO HAYRANLARI DİKKAT! BİR BAHİS ÇETESİ, ÜNLÜ OYUNCUNUN İNSTAGRAM HESABINI HACK'LEDİ... NURİ ALÇO'NUN HESABINDAN PAYLAŞIM YAPAN DOLANDIRICILAR, TAKİPÇİLERİ BİR BİR TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... SAHTE NURİ ALÇO'YA KANIP 1 GÜNDE..

Cezaevi aracına saldırdı 01:58

Cezaevi aracına saldırdı

BUGÜN ORDU'DA BİR ÇUVAL FINDIK VE 600 LİRA İÇİN KATLEDİLEN MAKBULE SARI'NIN DURUŞMASI VARDI. İKİ SANIK MAHKEMEDE BİRBİRİNİ SUÇLADI. ONLAR MİNİBÜSLE YENİDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİĞİ SIRADA YAŞLI KADININ OĞLU ÇEKTİĞİ ACIYA D..

Soğan Alma Bahanesi Cezadan Kurtaramadı 01:04

Soğan Alma Bahanesi Cezadan Kurtaramadı

İstanbul’da sahilde denetime çıkan polis kısıtlamaya uymayan 52 kişiye 180 bin lira ceza uyguladı. Yine birbirinden ilginç bahaneler vardı...

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar! 02:27

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar!

İNTERNET SİTELERİNE İLAN VERİP YÜZLERCE ERKEĞİ DOLANDIRAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ... AKILALMAZ TAKTİKLERLE KURBANLARINI KANDIRAN, DEFALARCA KEZ TUZAĞA DÜŞÜREN ÇETEYE 10 GÜNDE 120 BİN LİRA KAPTIRAN BİLE VAR.....

39 yılda 100 kilo madeni para ile 15 bin banknot topladı 06:12

39 yılda 100 kilo madeni para ile 15 bin banknot topladı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 7 yaşından beri eski para toplayan ve koleksiyon oluşturan Cem Taymaz (46), 39 yılda 100 kilo madeni para ile 15 bin adet banknot topladı. Taymaz’ın koleksiyonunda, Osmanlı İmparatorluğu’nun 1..

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek almaya 2 kişi mi gidiyorsunuz' 07:13

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek alma

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ve Çayırbaşı Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi Amirliği ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek market alışverişini bahane eden 40 kişiye toplamda 138 bin 760 lira idari para cezas..

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti! 01:54

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti!

ÜNLÜ OYUNCU KEREM BÜRSİN, BİR ÜNİVERSİTE TARAFINDAN 2020'NİN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ,...TÖRENE DAMGASINI VURANSA ÖDÜL DEĞİL SONRASINDA YAŞANANLAR OLDU... SUNUCU BAY J, KEREM BÜRSİN'İN DİZİLERİNDE BÖLÜ..

Peruk hırsızlığı kamerada! 01:54

Peruk hırsızlığı kamerada!

HIRSIZLIĞIN PEK ÇOĞUNU GÖRDÜK AMA BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ.. İKİ KADIN , MÜŞTERİ KILIĞINDA GİRDİKLERİ DÜKKANDAN BİR TUTAM SAÇ ÇALDI. PERUKÇU O BİR TUTAMLA TAM 2 BİN 500 LİRA ZARARA UĞRARKEN, DÜKKANDA KADINLARIN HESABA KATMADIK..

Ev işi yapmayan erkeğe tazminat cezası! 02:20

Ev işi yapmayan erkeğe tazminat cezası!

EV İŞLERİNDE EŞİNDEN BEKLEDİĞİ DESTEĞİ GÖREMEYENLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN BİR HABER VAR SIRADA..MAHKEME, 5 YIL BOYUNCA EV İŞLERİNE YARDIM ETMEYEN ERKEĞİ BOŞANIRKEN 55 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEMEYE MAHKUM ETTİ. KARAR PEK ÇO..

Müstakbel damat evli çıktı! 02:44

Müstakbel damat evli çıktı!

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPTIĞI, KREDİ ÇEKİP 600 BİN LİRA PARA VERDİĞİ ADAMIN EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ, HUKUK SAVAŞI BAŞLATMIŞTI... O DAVADAN ÇOK KONUŞULACAK BİR 'SAHTE DAMAT' KARARI ÇIKTI.....

İstanbul'un köle çocukları! 03:32

İstanbul'un köle çocukları!

SHOW HABER EKİBİ BUGÜN DİLENCİ ÇETELERİNİN YALINAYAK, AÇ BİLAÇ ÇALIŞTIRDIĞI KÖLE ÇOCUKLARI GÖRÜNTÜLEDİ... HER GÜN 300 LİRA KAZANMAYA ZORLANAN, O PARAYI GETİREMEZSE ŞİDDET GÖREN ZAVALLI YAVRULAR EKİBİMİZE KONUŞTU. İSTANBU..

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor 04:22

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor

Muş'ta 29 yıldır çobanlar için kepenek üreten baba-oğul, unutulmaya yüz tutmuş keçecilik mesleğini yaşatmaya çalışıyor. Kentte çobanların özellikle yağışlı ve soğuk havalarda vazgeçilmezi olan kepenekler, Fethi Kızılsoy ..

Sağa dönen yanıyor! 02:33

Sağa dönen yanıyor!

İSTANBUL, FATİH'TE BİR ESNAF, ARACIYLA SAĞA DÖNÜNCE ÇOK AĞIR BİR BEDEL ÖDEMEK ZORUNDA KALDI. SAĞA DÖNÜŞ YASAK TABELASINA RAĞMEN ARA SOKAĞA GİREN ESNAFA BİN 339 LİRA CEZA GELDİ. CEZAYI FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ KESTİ. ESN..

Sadece konuşarak para kazanıyor! 02:06

Sadece konuşarak para kazanıyor!

DÜNYA BU ADAMI KONUŞUYOR; HİÇBİR İŞ YAPMADAN GÜNDE ORTALAMA 2 BİN 500 LİRA KAZANIYOR.. KENDİNİ KİRALAYAN ADAM' LAKABIYLA TANINAN O JAPON, SALGINDA ŞÖHRETİNE ŞÖHRET KATTI. PANDEMİ YALNIZLARI İLE SADECE SOHBET EDEREK SERV..

Evde paketleme işi yalan çıktı! 01:58

Evde paketleme işi yalan çıktı!

EV KADINLARININ KABUSU OLAN SAHTEKARLAR BU KEZ ANKARA'DA YAŞAYAN SAFİYE BOZKURT'U TUZAĞA DÜŞÜRDÜ. EVDE PAKETLEME İŞİYLE AYDA 2 BİN 500 LİRA KAZANMAYI BEKLEYEN KADIN, PARA KAZANMAK BİR YANA, DOLANDIRICILARA PARA KAPTIRDI...