#Derviş oflar of oldu müzik dinle

Korona Aşısının Ciddi Yan Etkisi Olmadı- 01:35

Korona Aşısının Ciddi Yan Etkisi Olmadı-

Türkiye’de testine başlanan korona aşısının yan etkileri belli oldu. Hacette Üniversitesi Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Murat Akova, korona aşısıyla ilgili merak edilenleri açıkladı...

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 21 Eylül 2020 01:08

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 2

Dolar ve Euro kuru ne kadar ? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Döviz kurları, piyasalarda son durum, ekonomi haberleri....

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 22 Eylül 2020 01:10

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 2

Dolar ve Euro kuru ne kadar ? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Döviz kurları, piyasalarda son durum, ekonomi haberleri....

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Şişli’de yangın paniği, vatandaşlar sokağa döküldü 01:44

Şişli’de yangın paniği, vatandaşlar sokağa döküldü

Şişli’de bir restoranda çıkan küçük çaplı yangın paniğe neden oldu, vatandaşlar sokağa döküldü. Yangının restoranda bulunan fritözden çıktığı öğrenildi...

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 23 Eylül 2020 01:08

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 2

Dolar ve Euro kuru ne kadar ? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Döviz kurları, piyasalarda son durum, ekonomi haberleri....

Libya'da paralı Rus askerlerini taşıyan helikopter düştü- 4 ölü 00:11

Libya'da paralı Rus askerlerini taşıyan helikopter düştü- 4 ölü

Libya'nın Sukne kentinde Rus güvenlik şirketi Wagner'e bağlı paralı askerleri taşıyan bir helikopterin düşmesi sonucu 4 paralı asker öldü...

Bostancı’da korkutan yangın 03:19

Bostancı’da korkutan yangın

Bostancı’da bulunan bir balık restoranında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu...

Tekrar yürümek isteyen Belinay arkadaşları ile oynamak istiyor 05:56

Tekrar yürümek isteyen Belinay arkadaşları ile oynamak istiyor

Doğuştan engelli olan, anne ve babasının engelli olduğu için kabul etmediği ve boşandığı 10 yaşındaki Belinay Karakoç geçtiğimiz yıl geçirdiği ameliyat sonrasında tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Belinay, yeniden yürüy..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğaltmak istiyor 02:39

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğalt

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde tarımla uğraşan Hıdır Güneş (46), babasından kalan ve 7 bin yıllık geçmişe sahip olduğunu iddia ettiği siyez buğdayının hasadını yaptı. Çoğaltmak istediği buğdaya, basına yansıyınca 6..

AK Parti'de 'Okullar Açılsın' Talebi 01:35

AK Parti'de 'Okullar Açılsın' Talebi

AK Parti kurmaylarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Okullar açılsın talebi geldi. Çocukların fiziksel ve ruhsal olarak zor durumda olduğunu vurgulayan kurmaylar üniversitelerin kapalı olmasının da bazı şehirlerde ekonomiyi..

Fatih’te metruk binada korkutan yangın 02:35

Fatih’te metruk binada korkutan yangın

Fatih Süleymaniye’de metruk bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Ekiplerin söndürme çalışması drone ile görüntülendi...

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü 03:13

İstanbul'da dolu yağışında milyonluk lüks araçlar zarar gördü

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur ve dolu yağışı Kadıköy’de bulunan galerilerde de etkili oldu. Lüks araçlar dolu yüzünden hasar gördü, galericiler yağıştan yarım milyonluk zararımız var dedi...

İstanbul'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı! 02:23

İstanbul'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı!

İstanbul'da sağanak yağmur ve dolu yağışı etkili oldu. Özellikle Anadolu Yakası'nda yağan ceviz büyüklüğündeki doluya araba galerileri hazırlıksız yakalandı. Galericiler yağış sırasında dükkanda ne bulduysalar araçların ..

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor! 01:26

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor!

MASKE TAKMADIĞI İÇİN POLİSLE TARTIŞMIŞ, GÖZALTINA ALINMIŞTI... RANA BATI İSİMLİ GENÇ KADIN HAKKINDAKİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI, İSTENEN CEZA BELLİ OLDU.....

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı 02:17

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı

Sayın seyirciler bir yandan yerli aşı çalışmaları devam ederken diğer yandan da Çin'den gelen koronavirüs aşısının gönüllüler üzerindeki denemeleri devam ediyor. Bu kapsamda Ankara Şehir Hastanesi de sürece dahil oldu. A..

3 tavukla başladılar, şimdi günde 1000 yumurta üretiyorlar 04:50

3 tavukla başladılar, şimdi günde 1000 yumurta üretiyorlar

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, 6 yıl önce hobi olarak evlerinin bahçesinde yetiştirmeye başladıkları 3 tavuğun sayısını 1250'ye çıkaran ziraat mühendisi Havva Girişken (48) ve kardeşi Zülfikar İşlek (47), 10 dönüm araziye k..

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi 04:00

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi

Tokat’ta teyzesinde içtiği bir tabak çorba sonrasında hayatı değişen ev hanımı Sevda Gürler, tarhana ticaretine başladı, tarhana siparişlerine yetişebilmek için işini büyütmeye hazırlanıyor. Tokat’ta evli ve 3 çocuk anne..

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Tüm ev yandı bir tek o zarar görmedi 02:54

Tüm ev yandı bir tek o zarar görmedi

Hatay’da çıkan orman yangının yerleşim yerlerine sıçraması sonucunda evi ve eşyaları yanan vatandaşın evinde tek sağlam kalan Türk bayrağı oldu. Türk bayrağının koyulduğu çekmecenin dahi yandığı evde Bakan Soylu da şaşkı..