#Derviş oflar of oldu müzik dinle

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü 03:03

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Havaların soğumasıyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamsinin fiyatı Kasım ayında lezzetini bulması ve bollaşmasıyla birlikte yarı yarıya düştü. Kış mevsiminde balıkseverlerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamsi, ha..

''Fakirsin'' dedi, boşandı! 02:31

''Fakirsin'' dedi, boşandı!

AZ MAAŞ ALAN EŞİYLE BOŞANMAK İSTEDİ. MAHKEMELİK OLDU. HAKİM KADINI KUSURLU BULDU. HATTA BİR DE KADININ TAZMİNAT ÖDEMESİNE HÜKMEDİLDİ. YARGITAYIN ÇOK KONUŞULAN KARARINI SOKAĞA SORDUK. PARASIZLIK BOŞANMA SEBEBİ Mİ? İŞTE CE..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor 04:02

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi'nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 80 yaşında adam ayladır tek başına kaldığı evde yatağa mahkum şekilde yaşıyor. Kimsesi olmayan talihsiz adamın yardımına komşuları yetişi..

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı! 02:04

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı!

ÇOCUK BÜYÜTÜR GİBİ BÜYÜTTÜM BEN ONLARI... ONLAR ÖLDÜ, CANIMDAN CAN KOPTU ... YEDİKLERİ OTTAN ZEHİRLENDİKLERİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ 3 İNEĞİ İÇİN BÖYLE SÖYLEDİ... EVLATLARIM GİBİYDİ DEDİ, ÜZÜNTÜSÜNDEN BİR ANDA YERE YIĞILIVERDİ..İŞ..

Karabağ İçin Yeniden İnşa Planı 01:25

Karabağ İçin Yeniden İnşa Planı

Dağlık Karabağ'da yeni düzenlemeler için üç ülkenin lideri Moskova'da bir araya geldi. Toplantının en öncelikli gündemi ulaşım koridorları oldu..

Et ve kemik parçalarıyla dolu çanta! 01:39

Et ve kemik parçalarıyla dolu çanta!

ÖLDÜRÜLDÜ... CESEDİ İKİ AYRI TORBAYA BÖLÜŞTÜRÜLEREK DEREYE ATILDI. İHBAR ÜZERİNE BÖLGEYE GİDEN EKİPLER GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI. SAKARYA EMNİYETİ YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE İŞLENDİĞİ TAHMİN EDİLEN CİNAYETİN SIR PERDESİNİ ARALAMAK ..

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu 02:21

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu

Trabzon Araklı'da bir mahalle alevlere teslim oldu. Anız yakımından çıkan yangın 7 ev ve 2 samanlığı küle çevirdi. Kimsenin zarar görmediği yangın mahallede büyük hasara yol açtı...

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı 04:48

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde kale açıklarında kötü hava şartları alabora olduktan bir süre sonra batan ve Rus uyruklu yolcunun hayatını kaybettiği tur teknesi, 15 metre derinlikten çıkartılarak yat limanına getirildi. Ol..

Bıçağı elinden aldı, damadına sapladı 01:20

Bıçağı elinden aldı, damadına sapladı

KIZININ DAMADI TARAFINDAN REHİN ALINDIĞINI ÖĞRENDİ, EVLADINI KURTARMAK İÇİN YARDIMA KOŞTU. SOKAK ORTASINDA, KAYINPEDERLE DAMAT ARASINDA BIÇAKLI KAVGA ÇIKTI VE BAKIN SONRASINDA NELER OLDU?..

''Deli bal'' tehlikesi! 01:36

''Deli bal'' tehlikesi!

ŞİFA NİYETİNDE TÜKETİLEN DELİ BALIN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR. AMA ÖLÇÜ KAÇINCA ZEHRE DÖNÜŞÜYOR. TRABZON'DA O BALDAN KAŞIK KAŞIK YİYEN 2 KİŞİ HASTANELİK OLDU. NEYSE Kİ ZAMANINDA MÜDAHALE EDİLDİ...

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı 04:06

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Çelik, kentte bu yıl 800 bin ton civarında şeker pancarı üretimi yapıldığını ve ekonomiye katkısının 400 milyon lira olduğunu söyledi. Yaklaşık 360 bin hektar tarım arazi..

Koronavirüs Aşısı 4 Aşamada Yapılacak 01:52

Koronavirüs Aşısı 4 Aşamada Yapılacak

Koronavirüs aşılarında öncelikli meslek grupları belli oldu. Açıklama sağlık bakanlığından geldi...

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettiklerini anlattı 03:30

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettikle

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri ile birlikte Covid-19 aşısı oldu. Aşı sonrası hissettiklerini anlatan Kayıpmaz, “Öncelikl..

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı 02:14

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle or

Mersin’de evlendirme vaadiyle dolandırıcılık olayı, iki ailenin aynı anda kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı. Verilen adresin önünde dolandırıldıklarından haberi olmayan iki aile, 'Tosun Paşa' filmindeki gibi bu beni..

Bu simit başka simit! 02:33

Bu simit başka simit!

YARATICILIK HER SEKTÖRÜN ALTIN ANAHTARI... UÇAK YAPSANIZ DA, SİMİT SATSANIZ DA, BU DEĞİŞMİYOR... İSTANBULLU BİR SİMİTÇİYLE TANIŞTIRACAĞIZ SİZİ ŞİMDİ... BAKIN, SAYİM USTA NASIL FENOMEN OLDU.....

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

Yanlış serum faciası! 02:10

Yanlış serum faciası!

MERYEM... 13 AYLIK BİR BEBEK... İDDİAYA GÖRE, BOĞAZ ENFEKSİYONU ŞİKAYETİYLE GİTTİĞİ ÖZEL HASTANEDE YANLIŞ SERUMUN KURBANI OLDU... TALİHSİZ BEBEK, GÜNLERDİR YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR.....

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler 02:26

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı. Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, kentin tamamında etk..

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor 02:46

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor

İzmir'i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu, soruları yanıtladı. Ayda ç..

Konya trafiğinde gergin anlar! 00:57

Konya trafiğinde gergin anlar!

Görüntüler, Konya’nın Karatay İlçesi Ankara Caddesinden. O.S seyir halindeyken iddiasına göre selektör yaparak önünde seyreden otomobilin sürücüsünden yol istedi. Sonrasında gerginlik başladı. Önde seyreden sürücü önce ..

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı 00:53

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı

Tazmanya Hobart'ın güneyindeki Kingston Beach'te yaşayan 11 yaşındaki Billie Rea isimli kız çocuğu kayalıkların arasında sıkışmış bir köpek balığı yavrusu görünce durumu annesine ve erkek kardeşine haber verdi. Annesi A..

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti 04:52

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Esenler’de 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında söndürüldü. Yangın, akşam saatlerinde Esenler Kemer Mahallesi 922 Sokak üzerinde bulun..

İstanbul'da kar sevinci! 03:33

İstanbul'da kar sevinci!

İSTANBUL'DA DA KAR SEVİNCİ VAR.... DÜN GECE ŞİDDETİNİ ARTIRAN YAĞIŞ, BUGÜN DE SÜRDÜ. KAR KALINLIĞI ŞEHRİN YÜKSEK BÖLGELERİNDE 10 SANTİME ULAŞTI... DÖRT GÖZLE BEKLENEN KARIN TADINI ÇIKARMAK İÇİN KISITLAMAYI İHLAL EDENLER..

Karlı yolda feci kaza! 01:19

Karlı yolda feci kaza!

KARLI YOLA HAZIRLIKSIZ ÇIKTI, ZİNCİR TAKMADI. VE BEKLENEN OLDU. BUZLANAN RAMPADA KAYMAYA BAŞLAYAN OTOMOBİL YOL KENARINDAKİ BİR ARACA SONRA DA YANINDA DURAN SÜRÜCÜSÜNE ÇARPTI...

O para nasıl hesabına geçti 01:34

O para nasıl hesabına geçti

İDDİAYA GÖRE HİÇ TANIMADIĞI BİR KADIN BAŞKALARI TARAFINDAN DOLANDIRILDI. NASIL OLDUYSA OLDU, O PARA ONUN HESABINA YOLLANDI. YAZILIMCI MESUT AYLAR BİRDENBİRE DOLANDIRICILIK DAVASININ SANIĞI OLUVERDİ....

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..