#Derviş oflar of oldu müzik dinle

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Samet Köse - Öldün Gönlümde 04:11

Samet Köse - Öldün Gönlümde

Öldün Gönlümde şarkı sözleri ile Vazgeçmem asla diyordun söyle ne oldu Ellerimden doyardın yar, gittin el oldun Yalanlarının sonu bak sonumuz oldu Gelde anlat el aleme sevmemiş diye Aşkınla geldi geçti yar gençliğim ..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Gokhan Ozen - Sonlardayim 04:24

Gokhan Ozen - Sonlardayim

Gokhan Ozen - Sonlardayim dinle Yollardayım yine hüznün içimde Sonlardayım yollarım sensizliğe Bekleye bekleye bir gün döneceğini Beklenen kimbilir şimdi kiminle Bak aylarım sene oldu Bak gözlerim yaşla doldu Ziyan olur..

  • Candy tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim 03:13

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim Dinle Karpuz getir yiyeyim Aç odanı gireyim Uyan uyan sar beni Yar olduğun bileyim Karpuzlar yenmez oldu Sıcaktan benzim soldu Bir yar sevdim o dahi Gitti de gelmez oldu Karpuzun al di..

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) 05:36

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official)

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) Bekir Köse 15 Temmuz Şehitlik Marşı Sözleri Pusu kursa da illet Tek yürek oldu millet Bu vatan bölünmeyecek Ya Allah Bismillah Allahu Ekber Ya Allah Bismillah Allahu Ekber..

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum 03:50

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum

Rafet El Roman - Bugün Aşık Oldum Bu gün aşık oldum bir hoşum bir hoşum Ona ilk bakışta ilk görüşte aşık oldum Ne güzel bir gün ne güzel bir an Aşık oldum aşık oldum aşık Seni seviyorum ah söyle söyle söyle Seni seviyor..

  • Candy tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk Yalanmış Sevda Yalan  Nesrin Kopuz 04:10

Aşk Yalanmış Sevda Yalan Nesrin Kopuz

Nasıl da aldanıp sevmişim seni Nasıl da ömrümü vermişim sana Aşk yalanmış sevda yalan Keder oldu bana kalan Bir masalmış bu yaşanan Yalanmış yalan Yalanmış bakışın gözler yalanmış Yalanmış gülüşün sözler yalanmış Aşk ..

O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı! 00:41

O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı!

Türkçe şarkıyla şampiyon oldu (O Ses İsrail) 20.03.2017 İsrail'de yayınlanan O Ses İsrail yarışmasında finale kalan Türk asıllı İsrail vatandaşı Sabir Sapan, İbrahim Tatlıses'in Haydi Söyle şarkısıyla şampiyon oldu...

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adile Naşit Sen Gidince 01:50

Adile Naşit Sen Gidince

Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu [Nakarat] Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canı..

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk 04:32

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk

Sözler: Muhtemel aşk için Aştım bendimi Yolculuk nereye Dinlemeden kendimi Ah ah muhtemelen aşk Bir anda çocuk oldum Saklandı kederlerim Yumdum gözlerimi Sana açtım kendimi Ah ah muhtemelen aşk Ah muhtemel aşk için..

İrem Derici Güllerim Soldu 04:50

İrem Derici Güllerim Soldu

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Ali Baran - Ahirim Sensin 03:31

Ali Baran - Ahirim Sensin

Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna yandım. Seni ilelebet benimsin sandım. Ölürüm sevdiğim zehirim sensin. Evvelim sen oldun ahirim sensin. Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna y..

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kopmalık Hint Müziği 04:29

Kopmalık Hint Müziği

Maşaallah Maşallah Masallah masallah Oooooooooo Masallah masallah Güzel çehrene maşallah Senin gözlerin beni Benden aldı maşallah Seni elde edince benim oldu tüm cihan.... Ho..heyy. Ho. Heyyyyy. Masallah masallah Güze..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şebnem Ferah Ünzile 05:40

Şebnem Ferah Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe unufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk,hem de kadın On ikis..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Nilüfer  Dünya Dönüyor 03:35

Nilüfer Dünya Dönüyor

Dünya dönüyor sen ne dersen de Yıllar geçiyor farketmesen de Değişmiş gördüm bu defa seni Dertler yıpratmış o şen sesini Gülen gözlerin gülemez olmuş Güzel yüzüne çizgiler dolmuş Ne kadar oldu görüşmeyeli Eski y..

Sezen Aksu  Keskin Bıçak 05:26

Sezen Aksu Keskin Bıçak

Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Y..

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1 14:48

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2 07:10

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce