#Derviş oflar of oldu müzik dinle

Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 4 yıl önce
AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ] 07:51

AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ]

--------------------B O R M Ü Z İ K & P R O D U K S İ Y O N ----------------------------- Facebook : https://www.facebook.com/BORSTUDYO/ İnstagram : https://www.instagram.com/bormuzikproduksiyon Twitter : https://twitter..

  • TEK KANAL tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk 04:12

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk

Soluk şarkı sözleri ile Penceresi aralandı, Kim o dedi bir yabancı Aldı beni içeriye Kapı şimdiye kapandı İki adım bir oldu Boşlukları zihnim doldurdu Bir göçmen bir kız yanımda Duvarlar konuştu Su akar, akar Tutu..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak içi..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..

Seçkin - Yokuş 03:41

Seçkin - Yokuş

Kaç Oldu Saate Bakmadım Günlerdir Haber Almadım Arasam Bir Dert Aramasam Kalır Aklım Hep Aynı Hata Aşkından Ölürken Güçlüyü Oynadım Bir Varışına Bir Yokuşuna Yanımdayken Yok Oluşuna Üzülmüyorum Ne Gelişine Ne Gidişine Ka..

Barış Manço - Dağlar Dağlar 05:00

Barış Manço - Dağlar Dağlar

Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem sevdiğimi son bir ol..

Yudum - Sevgiler Bitmiş 04:27

Yudum - Sevgiler Bitmiş

Bir neşe aradım seven kalbimde Ümitler hayaller sevgiler bitmiş Anladım ki sevgilim yoksun içimde Ümitler hayaller sevgiler bitmiş Gönlüne verilen acılar gibi Göğsüme sıkılan kurşunlar gibi Hangi kalbi sevsem taş duvar g..

Çelik - Hercai 04:15

Çelik - Hercai

Yine gözüm yollarda neredesin Gündüzüm gece oldu kederdeyim Bilemezsin kaç gece gelir diye bekledim Gelmeyince derdime yenileri ekledim Gel yarim ol,sevdalım ol Sultanım ol,fermanım ol Dertlerimin dermanı ol Herc..

Gülden Mutlu - Açık Yara 00:37

Gülden Mutlu - Açık Yara

A canım, sevdin mi gittiğin yeri? Ne diye bizi bir tek ihtimale bıraktın Gözyaşı bu bilir mi akacağı yeri? Beni bilmediğim omuzlarda bile ağlattın.. Arada bir selam yolla Kaldıysa içinde yerim, yurdum.. Çok zaman oldu A..

  • Ömer tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri  03:37

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri

Sümer Ezgü Cemilem Şarkı Sözleri Cemile’min gezdiği dağlar meşeli imanım Haydi üç gün oldu cemilem ben bu derde düşeli Gaydiri gubbak cemile’m Nasıl nasıl edelim biz bu işe Nikamızı kıysın Ünnen gelin hoca memiş’e Cemil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deha Bilimlier - Tanrım 03:54

Deha Bilimlier - Tanrım

Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır kaçardım aşı..

Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Barış Manço - Gül Bebeğim 05:19

Barış Manço - Gül Bebeğim

sen cennete uçtun ama kokun sinmiş yatağıma odama derin derin soluyorum seni içime hapsediyorum seni alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim sensiz yaşamak ne kadar zor ayrılık acısını gel bana sor asıl kıydın ..

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla 04:37

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla

Dağlar aştım hazar eyledim Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme gülüm Ne olur af..

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_ 05:19

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_

Yıllarca peşinde gezdiğim kadın Seni unutması kolay mı sandın Adına türküler yazdığımı kadın Seni unutması güzel kolay mı sandın Seni unutması yar yar kolay mı sandın Ellerim titriyor dilim konuşmaz Gönül sevmeyinc..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Barış Manço Dört Kapı 05:01

Barış Manço Dört Kapı

Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim Bir çorbayla karnım doydu H..

Güler Duman - Vefasız Türkü 05:02

Güler Duman - Vefasız Türkü

Vefasız yar aşkın ile ben yandım Gittiğin o yerden gelirsin sandım Şahin gibi semalarında döndüm Göremedim seni döndüm ağladım Yazılmış anlıma bu karayazı İndirdi yüreğe derin bir sızı O yari gördünmü sehir yıldızı Göre..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum 04:27

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum

Ne oldu karıştı her şey Korktum sözüm bir adım geriye Şimdi duyor musun Her şey ama her şey geçer Sakinsin biraz derdin var Kendi kendine dünyayı ters cevirmişsin Bir şey biliyor musun Ben doğduğumdan beri hep b..

Kenan Doğulu-Kandırdım 04:04

Kenan Doğulu-Kandırdım

Peşinden az koşmadım ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Peşinden az koşmadım ki Ele güne rezil oldum Az çeneler sarfetmedim ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Kandırdım ..

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni 03:56

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni

Ooooooo Seven severken düşünce gözden herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, teninde ki o kokusu Biter mi böyle geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi ge..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..