#Derviş Ölsen bile benden kurtulamazsın müzik dinle

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Ceylan - Mamudo 03:44

Ceylan - Mamudo

Madem dunyaya dargindin Mamudo kurban niye dogdun Hayat yolunda kuskundun Mamudo kurban niye dogdun Soyle kuzum niye dogdun Kurban gelir payin yoktur Haftan yoktur ayin yoktur Ankara da dayin yoktur Mamudo kurban niye ..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Bak Şu Feleğin İşine 05:07

Bak Şu Feleğin İşine

Bak su felegin isine oy Neler getirdi basima 2x Avular katti asima oy... Ne istedin benden felek Hain felek zalim felek 2x Fidan ektim dal vermedin oy Bagban oldum gül vermedin 2x Ari oldum bal vermedin oy... ..

Ferdi Tayfur Vazgeç Felek 03:48

Ferdi Tayfur Vazgeç Felek

Vazgeç felek sen benden Hep peşimden gezmekten Öyle candan sevmişim ki Öyle candan sevmişim ki Korkar mıyım tehtidinden Korkar mıyım ölmekten Daha benden ne istersin Canımdan başka alacak Alda kurtar beni benden ..

Mustafa Ceceli  Severim Ben Seni 03:45

Mustafa Ceceli Severim Ben Seni

SEVERİM BEN SENİ Severim seni ben candan içeri Yolum vardır bu erkanda içeri Beni bende demen bende değilim Bir ''Ben'' vardır bende benden içeri Senin aşkın beni benden almıştır Ne şirin dert bu dermandan içeri Süle..

Adele - Turning Tables (Live at The Royal Albert Hall) 04:04

Adele - Turning Tables (Live at The Royal Albert Hall)

Close enough to start a war, Bir savaş başlatmak çok yakın, All that I have is on the floor, Sahip olduğum herşey yerde, God only knows what we're fighting for, Ne için savaştığımızı yanlızca Tanrı biliyor, Al..

  • PengoTV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Dalkılıç - Kasaba 04:02

Murat Dalkılıç - Kasaba

Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma ..

Zeki Müren  Seni Andım Bu Gece (1972) 03:58

Zeki Müren Seni Andım Bu Gece (1972)

Seni andım bu gece Kulakların çınlasın Şimdi dargınız seninle İnan sen herkesten başkasın Belki bana çok uzaktasın Belki bana çok yakınsın Seni benim kadar hiç kimse sevmeyecek Seni benden beni senden Başka hiç kimse b..

Adanalı Ayhan Aç Kapıyı Gardiyan 04:53

Adanalı Ayhan Aç Kapıyı Gardiyan

Yıllardır yatıyorum Ranzamda yaşıyorum Mazgalı dinliyorum Aç kapıyı Anamı özlüyorum Yavrumu görmüyorum Hasretle yaşıyorum Aç kapıyı Anamı özlüyorum Yavrumu görmüyorum Hasretle yaşıyorum Aç kapıyı Aç kapıyı gardiyan Se..

Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Yalın - Ben Olamazdım 03:52

Yalın - Ben Olamazdım

Yalın Ben Olamazdım Şarkı Sözleri Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Dinle ne var..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ingrid Goes West Fragman 01:22

Ingrid Goes West Fragman

Zihinsel olarak rahatsız olan genç bir kadın olan Ingrid Thorburn (Plaza), mükemmel bir yaşamı olan bir sosyal medya yıldızı olan Taylor Sloane (Olsen) ile takıntılı hale gelir. Ancak Ingrid her şeyi bırakıp batıya doğru..

İhtiyar Delikanlı Film İzle 1:43:46

İhtiyar Delikanlı Film İzle

İhtiyar Delikanlı hd izle, 2003 de korenin kaleme aldığı yapım şimdide amerika kaleminden yeniden restore edilip seyirci ile buluşturuldu. Tür: 2014 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Dram Filmleri, Gizem Filmleri, Türkçe Dubl..

  • Tv Series tarafından
  • 5.620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Godzilla Film İzle 2:03:07

Godzilla Film İzle

Filmin sloganı: Dünyanın sonu, Godzilla'nın başlangıcı. Radyoaktif taşıyan devasa büyüklükteki Godzilla adlı canavar insanoğlunun ona yaptıklarının hesabını sormak için geri dönüyor. Ancak insanoğlu da direnecektir. Ba..

  • Tv Series tarafından
  • 11.687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Kaptan Amerika - Kahramanların Savaşı  Steve ve Sharon Öpüşmesi  03:25

Kaptan Amerika - Kahramanların Savaşı Steve ve Sharon Öpüşmesi

Kaptan Amerika - Kahramanların Savaşı Steve ve Sharon Öpüşmesi Marvel alemi için sivil savaş alarmı! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı; süper kahramanları, öykü evreninin en önemli konusunda karşı karşıya getiriyo..

  • ANKA tarafından
  • 1.439 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Belma Sera - Bugün Senin Doğum Günün 03:19

Belma Sera - Bugün Senin Doğum Günün

Bugün Senin Doğum Günün Belma Sera Bugün senin doğum günün Uzaktan kutluyorum canım Artık iki yabancıyız Kalbimde hep olacaksın. Kumsaldaki kumlar kadar Benden sana mutluluklar Her şey senin gönlünce olsun Bugün senin ..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) 03:35

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) Dinle Hançer (Akustik) şarkı sözleri ile Aşka derin sulardayım sevdim ama kuraktayım ayrılığın başındayım elden ele tuzaktayım bile bile yandım, göreni de yok zalime kandım, yalanı d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme 04:40

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme Demedin ki sen beni anlayamadın Belki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Biliyordun seviyorken gidecektin Zamansızdı çünkü aşk, bile bile kabul ettim Ne olur bir bak ne olur dinle Ay..

  • Candy tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersay Üner – İki Aşık 03:36

Ersay Üner – İki Aşık

Zor Hangisi kolay ki? Her veda bırakır izini Aşktı bir hata değildi. Sadece zamanımız tükendi Sevdik sonunu bile bile sevdik Gençtik tabi kolay yolu seçtik Acıyıp geçtik Sevdik sonunu bile bile sevdik Daha gençtik tabi..

İbrahim Tatlıses - Aramam 04:56

İbrahim Tatlıses - Aramam

Çağırsaydın gelmez miydim yar Senin için ölmez miydim yar Dünyayı ters etmez miydim yar Aramam, aramam, aramam Aramam sormam bir daha Yalvarsan bile allah'a Çıkmasa gecem sabah'a aramam Peşinden geldim kaç kere..

Sedef Şensoy - Kaç Kaç 02:55

Sedef Şensoy - Kaç Kaç

Kaç Kaç şarkı sözleri ile Aklımın içinde olaylar Ah kafamda bir sürü adam var Hangisi kalıcak yanımda bilemiyorum Söz verip tutmalar gereksiz Çünkü gözler çok fazla hedefsiz Kulağıma sesler geliyor ama duyamıyorum Ses e..