#Derviş Ölsen bile benden kurtulamazsın müzik dinle

Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın 04:14

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın

Sana Bir Şey Olmasın şarkı sözleri ile Seni benden ne bu şehir ayırır ne de ecel, Yüreğimi en fazla dil yarası acıtır. Bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanır. Kendine iyi bak sana birşey olmasın. Günahları gönder,..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin 02:28

Kubilay Karça & Ekin Ekinci - Kimi Sevdiysem Sensin

Kimi Sevdiysem Sensin şarkı sözleri ile... Gecenin bi köründe Otur oturduğun yerde gitmek olmaz Gücenip bi sözümde Acılara sevdalanmak olmaz Kimi sevdiysem sensin Bir belaya çattım ecelsiz Korkarım geçer mi? Ürper..

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri) 04:29

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri)

????sözleri ???? Yazık ne mazi yazık, anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçnce, ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa, kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim, hüznün koynunda Seni severdim, hem uyanık, ..

Bi' Tek Ben Anlarım Akustik Zeynep Bastık Köfn 03:25

Bi' Tek Ben Anlarım Akustik Zeynep Bastık Köfn

Bi' Tek Ben Anlarım’ sözleriyle; Teninin üzerinden kayan bi buzdur Uzak bakışlarım Hiç izlememiş olsaydım bu filmi Canımı acıtırdı Ama seni bilmek Seni bilmek Seni bilmek Beynimde bi kurşun Seni bilmek Seni bil..

Arel Algın - Gel Al 04:44

Arel Algın - Gel Al

Gel Al şarkı sözleri ile Bana vicdan azabını çektiğini söylüyorsun Peki bende çekmiyor muyum sanki ben ruhsuz muyum Bende kalan günahların bana azap çektiriyor Bende kalan anıların beni yontup bitiriyor. Gel al benden..

Çağlar Ökten - Sen Ciddisin 03:50

Çağlar Ökten - Sen Ciddisin

Sen Ciddisin şarkı sözleri ile Sen ciddisin Gidiyorsun gerçekten Şu ana kadar idrak etmedim Hakikaten, hakikaten Bir dakika Ben bi' acı kahve içmeliyim Özür dilerim sürçülisan eylersem Büsbütün mahveden Unutuldum mu şi..

Yalın - Eyvahlar Olsun 04:29

Yalın - Eyvahlar Olsun

Aşk rahatsızlanmakmış yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bug..

Metin Şentürk - Allah Biliyor 05:12

Metin Şentürk - Allah Biliyor

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Seda Üren - Tuzağındayım 04:03

Seda Üren - Tuzağındayım

Tuzağındayım şarkı sözleri ile Sen benim imkansız sevdiğim Sen haram çiçeğim Dilsiz duvarlar ördüler önüme Nefesine hasretim Sen benim toyluk zamanım Sen son hazanım Aşkını aldım kalbime gömdüm Sönmüyor yangınım Ahhh ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğulçet - Martı 02:51

Oğulçet - Martı

Kanatları yorgun düşen Bulutları uzaklardan süzer Ona martı Jonathan (Livingston) derler Uçamaz yere düşer hep Bir gün buldu beni iki heceli Adı 4 harfli bir melekti Elimdeki o ellerinle Güçlendi tüm bedenim Gülüşüne..

Güçlü Soydemir - Allah Bir Sevgim Bir 04:47

Güçlü Soydemir - Allah Bir Sevgim Bir

Söz & Müzik: Sabattin Kara Düzenleme: Derviş Yönetmen: Rıdvan Ahmet..

Yıldırım Bekçi - Annem (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği) 05:03

Yıldırım Bekçi - Annem (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği)

Söz/Güfte-Beste: Alaeddin Pakyüz Canından özü verdin Yürekten sözü verdin Her derdimi çözü verdin Canım gülüm anneciğim Öptün kokladın sevdin okşadın Bin bir derdini benden sakladın Yedirdin sen yemeden İçirdin sen iç..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Kutsi - Aşk Kitabı 04:01

Kutsi - Aşk Kitabı

Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kopmalık Hint Müziği 04:29

Kopmalık Hint Müziği

Maşaallah Maşallah Masallah masallah Oooooooooo Masallah masallah Güzel çehrene maşallah Senin gözlerin beni Benden aldı maşallah Seni elde edince benim oldu tüm cihan.... Ho..heyy. Ho. Heyyyyy. Masallah masallah Güze..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Gündeş  Çok Mu Gördünüz İbo Show 1995 04:19

Ebru Gündeş Çok Mu Gördünüz İbo Show 1995

Beni sevdiğimden ayıran eller Bana bu sevgiyi çok mu gördünüz Ömrümde bir defa yüzüm gülmüştü Bir kere gülmeyi çok mu gördünüz Ne zararım vardı benim sizlere Suçum neydi benden ne istediniz Gözünüz mü kaldı mutluluğu..

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan 03:40

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan

Ta Uzak Yollardan ( Şarkı Sözleri ) Ta uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına Sensizlik bir ölüm sanki Haykırsam göklere Şimdi yanımda Beni benden çok sev..

Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Yudum - Evlenmirem 03:38

Yudum - Evlenmirem

Dünen yığıldılar anam gardaşım ille meni hemen evlendirmeye Sohbetlerinden şişti ah başım Gelin a dostlar gelin görmeye Biri dedi geldi evlilik çağın Kalmadı bak birce bekar yoldaşın Evlenmek istiyir küçük kardaşın Evlen..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Muazzez Ersoy  Odam Kireç Tutmuyor 03:21

Muazzez Ersoy Odam Kireç Tutmuyor

ŞARKI SÖZLERİ Odam kireç tutmuyor Kumunu katmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüş müyem Odamı kireç eyle Yüzümü güleç..

Ali Baran - Yazuktur Günahtur 05:57

Ali Baran - Yazuktur Günahtur

Eğer benden ayrilursan sevduğum Yemin ettum çiçek açmiyacağum Eğer benden ayrilursan sevduğum Toğbe ettum raki içmeyeceğum Yazuktur günahtur sevmiştum dema bari Biraktun gittun beni da oldun ellerun yari Kaderun eline ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 3.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray - Aşk Mı Lazım 03:30

Buray - Aşk Mı Lazım

Bir gelsen diyorum Beni çekip alsan çıkmazlardan Hiçbir şartım yok Sadece tutsam kollarından Yar yine çık yoluma Aldır aklımı ah Dile benden sen ne istersen Bir ömür varım ben Ben yaşıyorum Sensizliğin zorluğunu Birşey d..

Murat Dalkılıç - Soktuğu Duruma Bak - (Official Video) 04:07

Murat Dalkılıç - Soktuğu Duruma Bak - (Official Video)

SOKTUĞU DURUMA BAK Günahlarıyla sevabıyla Herşeyim oldun bir zamanlar Hangi çağda kaldı böyle Dağlarda yazılan aşklar Ele avuca sığmaz Sonuna bakmaz Kalbim sensiz atmazdı Oysa onca yalanlar Geride kalanlar Söyle hiç a..

Atla Da Gidek Hadi 00:08

Atla Da Gidek Hadi

benden daha hızlı giden yoktur gideceginiz yere benden daha hızlı götüren varmıdır..

Levent Dörter - Gel Al Anılarını 04:01

Levent Dörter - Gel Al Anılarını

Beni bozguna uğratıp gittiğin günden beri Nefretim kabardı yüreğimde gizlice Taşıyamam bu hıncı söylemeden sessizce Vurmalıyım herşeyi yüzüne tüm gücümle Şimdi gel al anılarını benden Durdukça acı veriyor Gel al r..

İntizar - İstanbul Sokakları 04:52

İntizar - İstanbul Sokakları

Söyleyin sevgilim nerede? İstanbul sokakları Çare bulun bu derdime İstanbul sokakları Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Simdi yalnız bıraktınız İstanbul sokakları Sevdiğimi verin bana İstanbul sokakları Çare..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:34

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

Hayatımdan Bezmiş Yüreğim Yana Yana Kül Olmuş Kalbim Saklamayın Boşuna Benden Bir Yabancı Aşka inanmış Duyduklarım Yalan Değilmiş Onu Ben Artık Artık Af Etmem Sevdiğim Artık Ellere Yar Olmuş Bitti Derken Bir Daha Öldüm C..