#Derviş Ölsen bile benden kurtulamazsın müzik dinle

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni 03:20

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni

Sevme Beni şarkı sözleri ile Sevgilim sevme beni Söyleme tut kalbini Kırmızı bir ormanım ben Dur, girme, sevme beni Kuş olup git sen Yaşamak kolayken Sevgilim sevme beni Özleme tut kalbini Masmavi bir gökyüzüm var Du..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Zeki Müren Odam Kireç Tutmuyor 04:07

Zeki Müren Odam Kireç Tutmuyor

Odam kireç tutmuyor Kumunu katmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüş müyem Odamı kireç eyle Yüzümü güleç eyle Yandım a..

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım 03:42

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan 15 Kişiye Saldırdım isimli tekli çalışması, video klibiyle SİZLERLE. Söz & Müzik: Derviş Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Efe Cansoy 15 Kişiye Saldırdım ..

Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

Barış Manço - Aman Yavaş Aheste 04:54

Barış Manço - Aman Yavaş Aheste

Aman yavaş aheste Sabırlı derviş murada ermiş Acelesi olana ağır ol demiş Aman demiş aheste Aman yavaş aheste Tiz-i reftar olanın payine dağmen dolaşır Erişir menzil-i maksuda aheste giden Aheste çek kürekleri ah..

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Cengiz Coşkuner  Rüyalarda Buluşuruz 05:16

Cengiz Coşkuner Rüyalarda Buluşuruz

Yıllar var ki biz seninle Bakışarak konuşuruz Sevdalanmış kalbimizle Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyla kavuşuruz Aşk gülümüz solsa bile Gözümüz yaş dolsa bile Zaman geçmiş olsa bile Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyl..

Emel Sayın Yine Gönlüm Seninle 02:30

Emel Sayın Yine Gönlüm Seninle

Emel Sayın Seni Sevdi Gönlüm Sözleri Aşkının her günü gamla dolsada Sevda dağlarında güller solsada Acıdan yüzüme yaşlar dolsa da Seni sevdi gönlüm Yine sevecek Gozlerin gozume bakmasa bile Ellerin elimi tutmasa bile Kal..

Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

Feride Hilal Akın - Günah Benim 02:43

Feride Hilal Akın - Günah Benim

Günah benim suç benim Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma elimde bi düşlerim var (x2) Yazarım derdimi kendime Kaderin benle bu derdi ne Fakir yar olmuyo zengine Diyo davul bile dengi dengine Ba..

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir? 04:30

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Mustafa ve Yıldız İmirzalıoğlu çiftinin en küçük çocukları olarak, 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankara'ya bağlı olan Bala'da Üçem Köyü'nde dünyaya geldi. Derviş ve Yasemin adında kardeşleri vardır...

Eve Giren Kamyon 10 Aydır Çıkarılmadı 03:24

Eve Giren Kamyon 10 Aydır Çıkarılmadı

Malatya’da 10 ay önce yaşanan kazada 2 katlı evine kamyon giren ev sahibi Derviş Dinçer, kamyonun hala evden çıkarılmamasına tepki göstererek, bazı vatandaşların çökme tehlikesi bulunan eve girerek kamyonun yanında öz çe..

Metin Hara Aslında Kim? 08:46

Metin Hara Aslında Kim?

Enerjisiyle hastalıkları iyileştiren dokunduğu yerde gül biten,aynı zamanda Adriana’yı öpen,içsellikten bahsederken,gazetelerin baş sayfalarını süsleyen…Daha çok büyük işler yapacağım diyen ama henüz bi cacık göremediğim..

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güldür Güldür'de Şevket Hoca Yerine, Ünal Yeter Getirildi 00:30

Güldür Güldür'de Şevket Hoca Yerine, Ünal Yeter Getirildi

Daha önce Muhteşem Yüzyıl, Galip Derviş, Türk Malı gibi birçok önemli projede yer alan ünlü oyuncu Ünal Yeter, yeni sezonda Güldür Güldür Show ile izleyicilerin karşısına çıkacak. ÇAĞLAR ÇORUMLU'NUN YERİNE GETİRİLDİ Gü..

  • ANKA tarafından
  • 2.287 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçırılan Üniversiteli Zelal Topçul Bulundu 01:49

Kaçırılan Üniversiteli Zelal Topçul Bulundu

Mersin'de, bindiği minibüsten kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul, polis tarafından bulundu. Ailesine teslim edilen Zelal Topçu, Bana iyi davrandı, pişman olduğunu söyledi. Şikayetçi değilim dedi. Genç kızı kaç..

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi 05:03

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi

Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söylet..

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..

Şampiyon 6. Bölüm 2:16:22

Şampiyon 6. Bölüm

#Şampiyon Her Pazar 20.00'de #TRT1’de!nnFırat Zafer’e Tansel’le yaptığı anlaşmadan bahseder ve ikili Güneş’i geri alabilmek adına Fırat’ın kafeste yapacağı üç maç öncesi antrenmanlara başlarlar. Diğer tarafta ise Tansel,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri 03:58

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri

Yokluğun yakın, varlığın uzak Gittiğinden beri geceler kör tuzak. Göz göre göre gönderdim ellere Vazgeçmedin sen hep döndün bu kalpsize Soldu gözlerim, ve bitti sözlerim Gittiğinden beri yolunu gözlerim. Kapandı kapılar,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Akgün - Benimle Uyan 03:22

Ferdi Akgün - Benimle Uyan

Ferdi Akgün - Benimle Uyan Dinle Biliyormusun dün gece rüyalarımda birden Kayboluyorsun öylece ruhumu alıp benden Gözlerini aç her nerdeysen Benimle uyan duy beni Ve sonra sarıl öyle çok Çok söyle bana yine Ellerini ve..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..