#Derviş Ölsen bile benden kurtulamazsın müzik dinle

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki 02:07

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul'un ödül kazanmasına rağmen sahneden konuşma yapm..

O bir fenomen... Adı Bahtiyar... 02:19

O bir fenomen... Adı Bahtiyar...

ÖTERKEN NEFESİ TÜKENEN, SONUNDA DAYANAMAYIP BAYILAN DENİZLİ HOROZUNU HATIRLAYACAKSINIZ. SAHİBİNİN, ADINI BAHTİYAR KOYDUĞU O HOROZ, SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU, ŞİMDİ YURT DIŞINDAN BİLE TALİPLERİ VAR...

Uyuyarak Çalışan Personel 00:10

Uyuyarak Çalışan Personel

Bir fabrikada çalışan Çinli adam işine o kadar aşina olmuş ki gelen malzemeye bakmadan bile uyuyarak çalışabilir hale gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karavan sevdalılarına ''Otobüsev'' 02:30

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev''

PANDEMİYLE BİRLİKTE KARAVAN HAYATI DAHA ÇOK TERCİH EDİLİR OLDU... VE O KADAR TUTULDU Kİ ALTERNATİFLERİNİ DE GÖRÜR OLDUK.. ARTIK BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLEN OTOBÜSLER BİLE VAR... İDİL VE BURAK DURAN ÇİFTİNİN OTOBÜSEVİ..

Yerli Otomobil Ne Kadar Olacak- 02:06

Yerli Otomobil Ne Kadar Olacak-

Türkiye'nin otomobili TOGG ne kadar olacak? İpuçları verilmeye başlandı bile... İşte yerli otomobilin fiyatı…..

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti 01:31

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti

DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇALI HENÜZ İKİ GÜN OLDU… 32 HAFTALIK DOĞAN KIZ BEBEK, KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN ANNESİNİ DAHA DOĞDUĞU GÜN KAYBETTİ... TALİHSİZ ANNE, BEBEĞİNİN KOKUSUNU İÇİNE BİR KEZ BİLE ÇEKEMEDİ.....

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Hande Yener - Kışkışşş ( Official Video ) 02:52

Hande Yener - Kışkışşş ( Official Video )

Şarkı Sözleri: BANA KARŞI AKLI DÜĞÜMLÜ BEN BİLE UNUTURKEN DÜNÜMÜ NE İŞİN VAR SENİN ORALARDA BULAMADIN Bİ DENGİNİ YÖNÜNÜ BANA KARŞI AKLI DÜĞÜMLÜ BELLİ Kİ KRONİK BU DURUMU BİRİKTİRDİ BENİ BENİ BİRİKTİRDİ KUTLARIM KOLLEKSİY..

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..

İstanbul'da kar sevinci! 03:33

İstanbul'da kar sevinci!

İSTANBUL'DA DA KAR SEVİNCİ VAR.... DÜN GECE ŞİDDETİNİ ARTIRAN YAĞIŞ, BUGÜN DE SÜRDÜ. KAR KALINLIĞI ŞEHRİN YÜKSEK BÖLGELERİNDE 10 SANTİME ULAŞTI... DÖRT GÖZLE BEKLENEN KARIN TADINI ÇIKARMAK İÇİN KISITLAMAYI İHLAL EDENLER..

7 ayda 43 kilo verdi 02:47

7 ayda 43 kilo verdi

KİLO VERMEK İSTİYORSANIZ SİZİ MOTİVE EDEBİLECEK BİR HABERİMİZ VAR..İKİ ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 96 KİLOYA ÇIKINCA, 'BU BÖYLE GİTMEZ' DEDİ... AMELİYATSIZ, REÇETESİZ, ÜSTELİK DİYETİSYENE BİLE BAŞVURMADAN 7 AYDA TAM 43 KİL..

Eski sevgiliden iğrenç tuzak! 02:39

Eski sevgiliden iğrenç tuzak!

50 YAŞINDA BİR KADIN... SEVGİLİ TUZAĞINA DÜŞTÜ, UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ İNTERNET SİTELERİNE SERVİS EDİLDİ... TAM 15 YILDIR O VİDEOLARI SİLDİRMEYE ÇALIŞIYOR... 'YOLDA YÜRÜYEMEZ HALE GELDİM, ÇOCUĞUM BİLE BENİ İSTEMİYOR' DİYEN..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

İçi altın dolu kese buldular 02:36

İçi altın dolu kese buldular

İSTANBUL ESENYURT'TA İŞTEN ÇIKAN 2 ARKADAŞ YOLDA İÇİ ALTIN DOLU KESE BULDU. KESEYİ ALIP GİTSELER KİMSE ANLAMAZDI AMA ONLAR AKLINDAN BİLE GEÇİRMEDİ. YAPTIKLARIYLA HERKESE İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTTİ...

Balık kendini yakalattı 01:33

Balık kendini yakalattı

BALIK TUTMAYA GİTMİŞLERDİ... FIRSAT AYAKLARINA KADAR GELDİ. AKYA KENDİNİ YAKALATMAK İÇİN ADETA HER ŞEYİ YAPTI. BALIKÇI SUYA BİLE ATLADI...

''Namaz kılarken kredi çekmişler'' 02:16

''Namaz kılarken kredi çekmişler''

CEP TELEFONUNU MASADA BIRAKTI, MESCİTTE NAMAZ KILMAYA GİTTİ... İŞTE NE OLDUYSA O SIRADA OLDU... TALİHSİZ ADAMIN CEP BANKINDAN HABERİ BİLE OLMADAN TAM 63 BİN LİRALIK KREDİ ÇEKİLDİ... DOLANDIRILDIĞI ANLAYINCA SOLUĞU ADLİYE..

Tedbirlerden Taviz Verilmemeli 01:45

Tedbirlerden Taviz Verilmemeli

Son günlerde korona vakalarında yaşanan tırmanış kısa süreli bir rahatlamanın bile ağır sonuçları olabileceğini gösterdi. İşte bu noktada uzmanlardan “Tedbirlerden taviz verilmesin uyarısı geldi...

Depolar soğan dolu! 02:45

Depolar soğan dolu!

GEÇTİĞİMİZ YILLARDA KİLOSU 10 LİRAYA KADAR ÇIKAN SOĞAN, BU YIL ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEDİ. PANDEMİ NEDENİYLE LOKANTALAR SOĞAN ALMAYI AZALTTI, SICAK HAVA YÜZÜNDEN TONLARCA SOĞAN DEPOLARDA ÇÜRÜMEYE BAŞLADI. TARLADA KİLOG..

Ya bebeğe denk gelseydi 01:23

Ya bebeğe denk gelseydi

ÖNCE CİNSEL İSTİSMARA KALKIŞTI, ARDINDAN BALTAYLA KOVALADI... HİNDİSTAN'DA KENDİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLAN GENÇ ANNEYE DEHŞETİ YAŞATAN CANİ, KUCAĞINDAKİ BEBEĞE BİLE ALDIRMADI...

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Anne-kızın lazer epilasyon kabusu! 01:42

Anne-kızın lazer epilasyon kabusu!

ÇÜNKÜ GÜZELLİK MERKEZLERİYLE İLGİLİ ŞİKAYETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR... ÜYE OLURKEN AMAN DİKKAT DİYELİM. BU KEZ BİR ANNE-KIZIN BAŞI YANDI... LAZER EPİLASYON BORCU YÜZÜNDEN EVLERİ BİLE GİDEBİLİR.....

Büyü çetesine operasyon! 02:07

Büyü çetesine operasyon!

SÖZDE MUSKA YAZARAK BÜYÜ YAPTIKLARINI İDDİA ETTİLER, PEK ÇOK KİŞİYİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER. ANKARA EMNİYETİ SURİYE'Lİ BÜYÜCÜ ÇETESİNE OPERASYON DÜZENLEDİ. 15 AYRI ADRESE BASKIN YAPILIRKEN EVLERDEN ÇIKANLAR POLİSİ BİLE ŞOK ETT..

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar! 02:27

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar!

İNTERNET SİTELERİNE İLAN VERİP YÜZLERCE ERKEĞİ DOLANDIRAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ... AKILALMAZ TAKTİKLERLE KURBANLARINI KANDIRAN, DEFALARCA KEZ TUZAĞA DÜŞÜREN ÇETEYE 10 GÜNDE 120 BİN LİRA KAPTIRAN BİLE VAR.....

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü! 02:38

Nuri Alço hayranları tuzağa düştü!

NURİ ALÇO HAYRANLARI DİKKAT! BİR BAHİS ÇETESİ, ÜNLÜ OYUNCUNUN İNSTAGRAM HESABINI HACK'LEDİ... NURİ ALÇO'NUN HESABINDAN PAYLAŞIM YAPAN DOLANDIRICILAR, TAKİPÇİLERİ BİR BİR TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... SAHTE NURİ ALÇO'YA KANIP 1 GÜNDE..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

İzmir'den Ankara'ya yürüdü! 01:54

İzmir'den Ankara'ya yürüdü!

KİSTİK FİBROZİS... BİRÇOKLARI ADINI BİLE DUYMADI AMA O HASTALIĞA YAKALANAN 3 BİN 500 KİŞİ VAR TÜRKİYE'DE. VE BİRÇOĞU DAHA ÇOCUK YAŞTA... 2,5 YAŞINDAKİ ATEŞ ÇİÇEK'İN BABASI FARKINDALIK YARATMAK İÇİN İZMİR'DEN ANKARA'YA YÜ..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Vatandaşın kar mücadelesi 02:31

Vatandaşın kar mücadelesi

CUMARTESİ AKŞAMI BAŞLADI, ARALIKSIZ YAĞDI… KİMİLERİ KEYFİNİ SÜRMEK İSTEDİ, KARTOPU OYNAMAK İÇİN CANINI BİLE HİÇE SAYIP ÇATILARA ÇIKTI... KİMİ DE KAYMAK İSTERKEN HASTANELİK OLDU... MADALYONUN ÖBÜR YÜZÜNDE İSE BAMBAŞKA BİR..

Kuyumcu Soygununda İstifini Bozmayan Köpek 00:27

Kuyumcu Soygununda İstifini Bozmayan Köpek

Bir kuyumcu tarafından beslenen köpek yemek sonrası kenarda keyif yapmak istemiş. Köpek keyfine o kadar düşkünmüş ki içeri gelen soyguncuya bile aldırış etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar! 02:27

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar!

İNTERNET SİTELERİNE İLAN VERİP YÜZLERCE ERKEĞİ DOLANDIRAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ... AKILALMAZ TAKTİKLERLE KURBANLARINI KANDIRAN, DEFALARCA KEZ TUZAĞA DÜŞÜREN ÇETEYE 10 GÜNDE 120 BİN LİRA KAPTIRAN BİLE VAR.....