#Derya türkan

Sultan  Azıcık Aşım Kaygısız Başım 09:38

Sultan Azıcık Aşım Kaygısız Başım

Sultan - Azıcık Aşım Kaygısız Başım Sultan, yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği, dram ve komedi türlerindeki 1978 yapımı Türk filmi. Başrollerini Türkan Şoray ile Bulut Aras paylaşmaktadır...

Devlerin Aşkı 1976 Karşılaşma Sahnesi 05:46

Devlerin Aşkı 1976 Karşılaşma Sahnesi

Kadir İnanır Türkan Şoray Devlerin Aşkı..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle 52:10

Çarşamba Gecesi 4.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; defineci İhsan Olcay, uzay danışmanı Naim Kamil Kumaşçı ve Şanlıurfa'da köyünü satılığa çıkartan Hacı Halil Öncel konu edilmektedir. Programda ayrıca Türkan Say..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Arda Turan Bu Defa Cansel'e  Yürüdü 05:03

Arda Turan Bu Defa Cansel'e Yürüdü

Arda Turan 2 yıllık aşkını Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'la aldattıktan sonra, Kısmetse Olur'un eski yarışmacısı Cansel Çördük'le yazışmaları sosyal medyayı salladı...

  • ANKA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmkansız Olasılık  Yoklama 01:01

İmkansız Olasılık Yoklama

Yönetmenliğini Murat Şenöy'ün, senaristliğini Türkan Saydemer'in üstlendiği filmin başrollerini Serkan Ercan, Yağız Atakan Savaş, Görkem Kasal ve Müge Bayramoğlu paylaşmaktadır. Okuduğu liseye geri dönen Tarık, öğrencile..

  • ANKA tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final) 00:53

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final)

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyazdan Demet Akalına Sitem Dolu Şarkı! 01:56

Beyazdan Demet Akalına Sitem Dolu Şarkı!

Gökhan Tepe’nin de yer aldığı Türkan şarkısıyla ilgili sürpriz klip, Demet Akalın’ı ve konukları kahkaha krizine soktu!..

  • ANKA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

İnci Satır Kimdir? 01:09

İnci Satır Kimdir?

İnci Satır kimdir, Ütopya yarışmacısı İnci Satır, 1990 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Bekar olan İnci Satır, satış elemanı olarak çalışmaktadır. Farklı olmanın kendisi için önemli olduğunu ifade eden İnci Satır, “bir a..

Aşk Mabudesi 1969 Türk Filmi İzle 1:33:47

Aşk Mabudesi 1969 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Önce saz salonlarında fıstık satıp, sonra da ünlü bir şarkıcı olan güzel bir kadınla, bir roman yazarının öyküsü. Oyuncular: Türkan Şoray , Cüneyt Arkın , Reha Yurdakul , Renan Fosforoğlu , Feri Cansel Tü..

Söz Dizisinin Oyuncusu Görkem Sevindik Kiminle Aşk Yaşıyor 00:46

Söz Dizisinin Oyuncusu Görkem Sevindik Kiminle Aşk Yaşıyor

Görkem Sevindik ve Yağmur Ünal önce ki akşam Yeniköy’de bir balıkçıdan çıkarken objektiflere yansıdı. “Söz” dizisinin başarılı oyuncusu Görkem Sevindik ve Türkan Şoray’ın güzel kızı Yağmur Ünal Yeniköy’de bir balıkçıda y..

  • BETA tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Öpüşürüz 03:06

Neden Öpüşürüz

Bu komik videoda, öpüşmeye, aşka, romantizme, şefkate, saygıya, sevgiye ... :) dair bir çok şey anlatan Hilal Şefkati, kendisini Türkan Şoray ile bir tutmaktan da geri kalmıyor!..

Fosforlu Cevriyem 1969 Türk Filmi İzle 1:29:08

Fosforlu Cevriyem 1969 Türk Filmi İzle

Konusu: Üvey annesinden nefret eden Necla bir gece öldürülen babasının cinayetini üzerine alır ve büyük bir mücâdeleye başlar. Yıl : 1969 Tür : Dram Süre: 100 Dak. Yönetmen : Nejat Saydam Oyuncular : Türkan Şoray , Fat..

Gelin Çiçeği 1971 Türk Filmi İzle 1:32:18

Gelin Çiçeği 1971 Türk Filmi İzle

Arabası bozulan Selim Bey yol üzerindeki kasabanın bir otelinde kalır. Oteldede kasabalının düğünü vardır. Gecenin ilerleyen saatlerinde sarhoş olan gelin Arzu odasının yerini karıştırır ve Selim Beyin odasına girer. Sab..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

Görevimiz Tatil Fragman 02:09

Görevimiz Tatil Fragman

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Kızgın Delikanlı 1964 Türk Filmi İzle 1:40:12

Kızgın Delikanlı 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Yalancı şahitler aracılığıyla hazineden çalınmış topraklar üzerine oturan bir aileyle, toprağın gerçek sahibi olan köylülerin çatışma öyküsü. Yıl : 1964 Tür : Dram Senaryo : Vedat Türkali Yönetmen : Ertem Göre..

Veda Busesi 1965 Türk Filmi İzle 1:15:19

Veda Busesi 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Estetik bir ameliyatla çirkin yüzünü değiştirip, aşık olduğu kızın karşısına çıkan bir delikanlının öyküsü. Yıl : 1965 Tür : Dram, Romantik Senaryo : Bülent Oran Yönetmen : Ülkü Erakalın Oyuncular : Türkan Şor..

Nazan Şoray'ın Son Klibi Olay Yaratacak! 04:29

Nazan Şoray'ın Son Klibi Olay Yaratacak!

Nazan Şoray'ın Son Klibi Olay Yaratacak! İzle..

  • BETA tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle 1:14:48

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadını anlatır. Sibel’in ilk kocası Murat bir iş seyahatinde geçirdiği kazada ölür. Yalnız kalan Sibel kocasının yakın arkadaşı ve iş ortağı Bülent ile ev..

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle 1:12:44

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Sevmediği bir kadınla evlenip sonra o kadına âşık olan bir adamın hikâyesi anlatılır. Murat, kendisine kalan mirası alabilmesi için biriyle evlenmek zorundadır. Bu yüzden avukatı onu idam mahkûmu olan bir kadın..

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı 01:00

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle 1:29:22

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle

Filmde, nişanlısı tarafından terk edilen bir kadının intikam hırsı anlatılır. Nazım, üniversiteden yeni mezun olmuş stajyer bir savcıdır. Kısa süre sonra eğitimini tamamlamak için Avrupa’ya gidecektir. Nevin’le evlilikle..

Ne Şeker Şey 1962 Türk Filmi İzle 1:27:49

Ne Şeker Şey 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, asıl kimliklerini gizleyen iki genç arasında yaşanan aşk konu edilir. Hacı Mansur Ağa ve ailesi, Çukurova’nın zenginlerindendir. Yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı Hacı Mansur, oğlu Tayfur’u Zeynel ..

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle 1:43:10

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, küçük yaşta yolları ayrılan iki kardeşin hikâyesini anlatır. Osman daha bir çocukken babası eşkıyalar tarafından öldürülür, kardeşi ise kaçırılır. İntikamını almak için büyüyünce zaptiye zabiti olur. Ne v..

Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle 1:15:00

Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir polisin banka soygunu yapan bir suçlu ile yer değiştirmesi konu edilir. Yılmaz Ali bankadan yüklü bir miktar altın çalmıştır. Altınları karısı Türkan’a bırakıp yurtdışına çıkmıştır. Altınların peşin..

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle 1:29:17

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Müslüman Rabia ile eski bir peder olan Peregrini’nin aşkını konu edinir. Rabia, İmam İlhami’nin kızı Emine ile Kız Tevfik isimli bir hayalinin tek çocuğudur. Kız Tevfikin, sürgün edilmesi ve bir süre sonr..