#Derİn

Portakallı Dondurma Tarifi 05:33

Portakallı Dondurma Tarifi

Portakallı Dondurma için malzemeler: 1 paket (200ml) süt kreması 1 buçuk tatlı portakal şekerlemesi yarım su bardağı + 1 yemek kaşığı pudra şekeri veya yarım su bardağı tozşeker + yarım su bardağı su ile yapılmış 5 dakik..

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi 05:42

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi

200 gr. Yumuşak tereyağı 4 tane yumurta 1 su bardağı süt (250ml) 1 buçuk su bardağı şeker (300gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Bir tutam tuz 1 buçuk yemek kaşığı kakao (30gr) 2 buçuk su bardağı un (330 gr) Haz..

Etimek Tatlısı 10:10

Etimek Tatlısı

Bir paket tuzsuz etimek(9 tane) Serbeti icin 2 su bardagi su 2 su bardagi seker ince bir dilim limon Muhallebisi icin gerekenler 1 litre sut 2 yemek kasigi dolusu un 2 yemek kasigi dolusu misir nisastasi 1 tane vanilya 1..

Arka Sokaklar 478. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 478. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 478. Bölüm Fragmanı yayında! Metin, adam öldürme girişiminden dolayı hapse atılıyor! Hüsnü, çaresiz şekilde oğluyla vedalaşıyor! Metin, kardeşi Tekin'i kurtarmak için girdiği mücadelede karşısındakinin vur..

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı yayında! Tunç'un yaşattığı şok, Mesut'u intikam almaya götürüyor! Asım'ın Mesut'un evine saldırarak Tunç'u vurması, herkesin derinden üzmüştür. Polis telsizinden Tunç için şehit olduğu ..

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi 05:48

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi

Lebeniye Çorbası için malzemeler: (4-6 kişilik) Köftesi için: 250gr. kıyma 1 adet soğan 1er tatlı kaşığı tuz ve karabiber serpmek için un (Bu malzemelerle yaptığınız köftelerin 4-6 kişi için yarısını kullanın gerisini d..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi  Basit Kurabiye Nasıl Yapılır 02:07

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi Basit Kurabiye Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere gayet kolay şekilde leziz fındıklı kurabiye nasıl yapılır detaylı olarak analtacağız. İsterseniz bu leziz kurabiyeleri farklı şekiller vererek sevdikleriniz için hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. ..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi 05:51

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi

Malzemeler 3 adet orta boy patates 1 lt oda sıcaklığında su 1 çay bardağı sirke 2 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı sıvı yağ Kızartma için extra sıvı yağ. Çıtır Patates kızartması tarifini paylaştığımda istenmişti Dondurulm..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Yarasa Pilotlar Nefes Kesti 01:28

Yarasa Pilotlar Nefes Kesti

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde devam eden Wingsuit atlayışları yerli ve yabancı turistleri büyülüyor. 39'uncu Uluslararası Erzincan Kemaliye (Eğin) Kültür ve Doğa Sporları Şenliği'nin bir ayağı olan Kemaliye 'Sırat on Fı..

Aşure Tarifi  Aşure Nasıl Yapılır  Aşure Yapımı 03:25

Aşure Tarifi Aşure Nasıl Yapılır Aşure Yapımı

MALZEMELER 1.5 su bardağı buğday Yarım su bardağı nohut Yarım su bardağı fasulye 4 su bardağı şeker 1 su bardağı kuru üzüm 5.6 adet kuru incir 10 adet kuru kayısı Yarım çay bardağı kuş üzümü Portakal kabuğu 1 su bardağı ..

Narlı Lokum Tarifi Türk Lokumu Nasıl Yapılır Türk Lokumu Tarifi 06:47

Narlı Lokum Tarifi Türk Lokumu Nasıl Yapılır Türk Lokumu Tarifi

MALZEMELER ŞERBETİ İÇİN 800 gr şeker 375 ml su Yarım limon suyu MUHALLEBİ İÇİN 120 gr mısır nişastası 1 tatlı kaşığı krem tartar 3 adet narın suyu (330 ml) 1 su bardağı su (170 ml) ÜZERİ İÇİN 160 gr pudra şekeri 30 ..

En Kolay Pasta Tarifi  Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl Yapılır 06:19

En Kolay Pasta Tarifi Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl

En kolay pasta tarifi için malzemeler 2 paket krema 1 paket kremşanti (eğer çok katı bir kıvam istiyorsanız iki paket kullanın) Bir paket mascarpone (250 gr veya labne peyniri kullanabilirsiniz) Yarım çay bardağı toz şek..

Patatesli Börek Tarifi  Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek Yapımı 06:49

Patatesli Börek Tarifi Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek

PATATESLİ BÖREK MALZEMELER 5 Adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım su bardağı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ..

Pankek Tarifi 03:09

Pankek Tarifi

PANKEK MALZEMELER 4 yumurta 1,5 Su bardağı un Yarım su bardağı süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 3 yemek kaşığı şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz TARİFİ 3 yumurtanın sarısı, 1 yumurtanın tamamı..

Şekerpare Tarifi 05:20

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER ŞERBETİ İÇİN 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Yarım limon HAMURU İÇİN 3 su bardağı un 2 yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya 1 çay bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu Kavrulmuş fındık YAPI..

Peynirli Helva  Peynirli Helva Nasıl Yapılır 03:13

Peynirli Helva Peynirli Helva Nasıl Yapılır

1,5 su bardağı un 1 su bardagi toz seker 1 Yarım su bardagi sıvıyağ ( veya tereyağı) 2,5 adet 120 gr lik mozzerella peyniri bunlardan 1 paketin suyu kullanilacak ( 1 paketten 1 su bardağı kadar su çıkıyor ) Süslemek..

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman 02:12

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman

İnsanlığın dünyayı terk ettiği zamanda, yaratıklardan oluşan bir koloni okyanusun derinliklerinde büyür. Maceracı ahtapot Deep ve türün son yaşayanları olan beceriksiz fener balığı Evo ve nevrotik derin su karidesi Alice..

Tuğçe Ay Bebek Gibi Oldu - Beyazlatıcı Pirinç Maskesi 10:09

Tuğçe Ay Bebek Gibi Oldu - Beyazlatıcı Pirinç Maskesi

Herkese Meraba ???????? Video İçeriği ; * Pirinç, çok büyük bir güneş kremi olan çok zengin bir PABA, para aminobenzoik asit kaynağıdır. Dahili olarak alındığında, bu PABA vücuttaki C vitamini seviyesini artırır. *..

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası 03:40

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası

Konu: Zor zamanlarda, mutlu anlarda, renkli hatıralarda arkadaşların yeri ayrıdır. Ancak bazen bu arkadaşlar eşek şakalarının kahramanı da olabiliyor. Bu videoda birbirinden çirkin şakalarla arkadaşlarını deli eden 10 k..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix) 03:32

Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix)

Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix) Dinle Ruhum yeniden dogdu Ama sanki her sey kayboldu Cok derin hislerim (ooo) Omzum yükle doldu Ama bende vazgecmek yoktu Bitmedi, bitmedi, bitirmedim Ben ozel de..

Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökhan Türkmen - Lafügüzaf 04:10

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf

Lafügüzaf Gökhan Türkmen #LafügüzafAkustik Dinle Söz: Ozan Turgut Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Gökhan Türkmen Yönetmen ve Kurgu: Bora Çifterler LAFÜGÜZAF Bıktım seni hatırlatan Anılarımdan Bana kalan arsız rüya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 6 yıl önce