#Derİn

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Seda Tripkolic feat. Güven Yüreyi - Gözleri Var Ya 02:43

Seda Tripkolic feat. Güven Yüreyi - Gözleri Var Ya

Gözleri Var Ya şarkı sözleri ile Kal yanımda buna ihtiyacım var. Son bir kere kokuna sarılsam ya. Devirip gözlerini günleri saymadan. Gözleri var ya Elleri sımsıcak hani ya Derinden vurur o beni ya Ömrümü adarım yol..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Murat Boz - Sevgilim 05:00

Murat Boz - Sevgilim

Söz: Yıldız Tilbe Müzik: Devrim Karaoğlu Producer ve Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen: Murad Küçük Keyboards: Devrim Karaoğlu Strings: Devrim Karaoğlu Guitars: Andre Paxton Mixed by : Will Brierre Studio : “Elephan..

Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..

Bilgehan Yorbik - Kingsize 02:46

Bilgehan Yorbik - Kingsize

Kingsize şarkı sözleri ile Size largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babeee kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyyy Kize largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babe..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk 03:51

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk

Çocuk şarkı sözleri ile Yok, biliyorum.. Dönmeyeceksin. Sen hep haklıydın. Ben hatalıydım. İçimde küçük bir çocuk ağlar, Yar suçluyum. Anlamım sensin, Anladım sensin, Zor yokluğun zor.. Öyle derin bir uçurum ki Ne s..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda 05:56

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda

Hasreti Uykularda şarkı sözleri ile Uçurum kıyısında incecik bir yol Gider dolana dolana dolana Bir hastan vardır umutsuz Belki Ayşe, belki Elif Endamı kuytuda başak, Memesinin, memesinin, memesinin altında Bir sancı,..

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi 02:34

Enes Korkmaz - Bıçak Gibi

Bıçak Gibi şarkı sözleri ile Karanlığına yürüyorum Gözü dolu yüzü buruk Sadece Yalanlarına gülüyorum Sesi kısık Dili bıçak gibi Her gece Bekledim seni yapayalnız Evime uğramadın Çektim derin bir of amansız Dengemi bul..

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan 02:53

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan

Söz/Müzik : Semicenk (Cenk Baş) Düzenleme : Mustafa Ceceli Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Video Edit : Eva Yapım Color : The post brothers Make Up : Kübra Bayram Semicenk Styling : Geco Styli..

VAKİT GELDİ! 43:59

VAKİT GELDİ!

İNSANLIK YENİ BİR SIFIRLAMANIN KIYISINDA! 00:00 Giriş 01:48 Göbeklitepe'yi Kim İnşaa Etti? 08:02 Sırlar Ortaya Çıkarsa Ne Olur? 09:51 Göbeklitepe'nin Hırçın Bir Enerjisi Var? 10:15 Derin Kuyu Neden Yapıldı? 14:48 T Taş..

  • STUDIO AS tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar 02:49

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

Söz & Müzik : Burak Bulut Aranje : Efe Can Mix : Efe Can , Esad Fidan Mastering : Buğra Kunt Editör : MHZ Edisyon Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Özkan Karaköse Klip Yapım : Sun Film Production, Serkan Türk..

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Hacamat ve Ruhsal Temizlik  Musallat ve Manevi Şifa 1:06:48

Hacamat ve Ruhsal Temizlik Musallat ve Manevi Şifa

01:02 - 02:17: Dide Ayten Uzunlar'nin Mesleki Geçmişi ve Hacamatla Tanışma *Başlık:* Modern Tıptan Geleneksel Tıbba: Ayten Dide Uzunlar'ın Yolculuğu 02:17 - 04:32: Hacamat Eğitimi ve Deneyimleri *Başlık:* Hacamat Eğiti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bitiremediler Şimdi Hedef Türkiye 39:53

Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bit

???? Yaşadığımız dönemin adı yeni karanlık Çağ! ???? Bugünün dere beyleri Elon Musk Bill Gates Amazon’dur ! ???? Ekonomi bu kadar kötüyse neden zengin daha zenginleşirken fakir daha da fakirleşiyor ? ???? Bugünün siyase..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabilirsiniz ! 35:56

Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabil

???? Aile dizimi ve kuantum alandaki yapılan çalışmaların çok dikkatli yapılması lazım ! ???? Şifa adı altında varlıklarla birlikte olanlar var! ???? Onsekiz bin alemin peygamberi Ne demek ? ???? Günde 40 kez ihlas Sure..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 5 gün önce