#Deseptikonlar vs otobotlar savaşı

Kidnap Anne Yabancı Film İzle 1:34:56

Kidnap Anne Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017 04:19

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017

Panmunjom, Kuzey Hwanghae eyaletinde bulunan, Kore Savaşı'nı duraklatan, 1953 Kore Ateşkes Anlaşmasının imzalandığı Kuzey ve Güney Kore arasındaki fiili sınır köyü. 13 Ekim 2017'de yapılan bu görüntü, Birleşmiş Milletler..

Kasım 2017 de Çıkacak Yeni 20 Oyun PS4 Xbox One Switch PC 23:32

Kasım 2017 de Çıkacak Yeni 20 Oyun PS4 Xbox One Switch PC

TOP 20 NEW Upcoming Games of November 2017 - New Games 2017 for PS4 Nintendo Switch Xbox One & PC Games List: #20 - NELO (PC) #19 - Blood Waves (PC) #18 - Reboant (PC) #17 - Tannenberg (PC) #16 - Life is Feudal: MMO (P..

  • BETA tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yastık savaşı kazası! 01:40

Yastık savaşı kazası!

BABASIYLA YASTIK SAVAŞI YAPARKEN KIRILAN AVİZENİN PARÇASI KÜÇÜK KIZIN SAĞ GÖZÜNE SAPLANDI. DOKTORLAR ''İYİLEŞME ŞANSI ÇOK DÜŞÜK'' DEDİ. AMA 9 YAŞINDAKİ BELİNAY GEÇİRDİĞİ AMELİYATLA GÖZÜNÜ MUCİZEYE AÇTI....

Yanlış serum faciası! 02:10

Yanlış serum faciası!

MERYEM... 13 AYLIK BİR BEBEK... İDDİAYA GÖRE, BOĞAZ ENFEKSİYONU ŞİKAYETİYLE GİTTİĞİ ÖZEL HASTANEDE YANLIŞ SERUMUN KURBANI OLDU... TALİHSİZ BEBEK, GÜNLERDİR YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR.....

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı 02:10

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı

ARKAMDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU GÜZEL GÖZLÜ ÇOCUĞUN ADI KERİM. OYUN OYNADIĞI KÖPEĞİ KURTARMAK İÇİN KENDİNİ YOLA ATTI. HIZLA GELEN BİR ARAÇ ONA ÇARPTI VE DÜNDEN BERİ DE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR...AİLESİ, SEVENLERİ DAYAN KERİM DİYE DUA ..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Baba Ocağı 1977  Cüneyt Arkın Sevda Karaca Türk Filmi İzle 1:14:41

Baba Ocağı 1977 Cüneyt Arkın Sevda Karaca Türk Filmi İzle

Filmde, bir adamla kardeşinin arasında yaşanan güç savaşı anlatılır. Halil’in beraber çalıştığı ortakları silah kaçakçılığı yapmak ister. Ancak Halil bu işin tehlikeli olduğunu söyleyerek reddeder. Bu durum idare heyetin..

Müstakbel damat evli çıktı! 02:44

Müstakbel damat evli çıktı!

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPTIĞI, KREDİ ÇEKİP 600 BİN LİRA PARA VERDİĞİ ADAMIN EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ, HUKUK SAVAŞI BAŞLATMIŞTI... O DAVADAN ÇOK KONUŞULACAK BİR 'SAHTE DAMAT' KARARI ÇIKTI.....

Çöküş Türkçe Dublaj Film Hd izle 2:35:21

Çöküş Türkçe Dublaj Film Hd izle

Çöküş -Downfall – Der Untergang filminin konusunda Gezegende görülmüş gelmiş geçmiş en vicdansız zalim acımasız ilginç ve deli diktatörü Adolf Hitler’in artık son zamanlarıdır. II. Dünya savaşı sırasında dünyanın başına ..

  • PengoTV tarafından
  • 13.444 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj ) 1:29:34

Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj )

Tür : Komedi Korku Komedi Yapım Yılı : 2006 İMDB Puanı : Yönetmen : David Zucker Oyuncular : Anna Faris (Cindy Campbell) , Regina Hall (Brenda Meeks) , Simon Rex (George) , Leslie Nielsen (Başkan Harris) , Carmen Electra..

  • PengoTV tarafından
  • 7.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dunkirk Türkçe Dublaj Hd İzle 1:46:38

Dunkirk Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Yaratık 3 1992 Film İzle 2:24:54

Yaratık 3 1992 Film İzle

Serinin 2’inci filmi Aliens’da bıraktığımızda Ripley, Bishop ve Newt uzay marinlerinin de yardımlarıyla birlikte uzaylı yaratıklardan kurtulmayı başarmış ve kendilerini dondurup bir uzay gemisi ile yola çıkmışlardı. Bu b..

  • PengoTV tarafından
  • 8.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Solmaztürk- ABD'nin Dominant Rolü Törpülenecek 08:49

Solmaztürk- ABD'nin Dominant Rolü Törpülenecek

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI'NDA 28. GÜN..

İstanbul'da Böyle Görüntülendi Putin'in En Yakını İstifa Edip Ülkeden Kaçtı 01:53

İstanbul'da Böyle Görüntülendi Putin'in En Yakını İstifa Edip Ülkeden

KEREMLİN'DE UKRAYNA SAVAŞI İSTİFASI..

BÜYÜK FELAKET DEPREM! 3:20:02

BÜYÜK FELAKET DEPREM!

BUNDAN SONRA BEKLENEN DEPREM, GAP, İSTANBUL, İZMİR, KUDÜS, İSKENDERUN, AMONOSLAR, AMİK OVASI, GAVUR DAĞI, GAVUR GÖLÜ KIYAMET TEOLOJİSİ, KIYAMET COĞRAFYASI, YECÜC-MECÜC, DABBETÜL ARZ, SEKİNE, MEHDİ, MESİH, KIYAMET SAVAŞI!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HAREKETE GEÇTİLER! İşgalin Eşiğinden Döndük! DEPREM GECESİNİN VE SONRASININ HİÇ BİLİNMEYENLERİ! 40:10

HAREKETE GEÇTİLER! İşgalin Eşiğinden Döndük! DEPREM GECESİNİN VE SONRA

Bu Deprem Bir Saldırıydı! Deprem Tetiklenebilir Mi? İşgalin Eşiğinden Mi Döndük? Devlet Bahçeli Sır Derken Neyden Bahsediyordu? Hangi Bölgelere Dikkat Etmeliyiz? İnsanlığı Yeni Bir Dünya Savaşı Mı Bekliyor?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Bu Şehirlere Dikkat! Marmara’yı Tam Ortadan Vuracak! Devleti ve Milleti Uyarıyoruz! Hazırlıklı Olun! 1:16:51

Bu Şehirlere Dikkat! Marmara’yı Tam Ortadan Vuracak! Devleti ve Millet

06:40 Türkiye'yi Neler Bekliyor? 13:10 3. Dünya Savaşı Başladı Mı? 16:27 Hangi Şehirler Tehlikede? 29:44 Deprem Hangi Şehirlerde Bekleniyor? 38:00 İstanbul İçin Ne Bekleniyor? 42:02 Hastalıklarından Ne Bekliyorsunuz? 54..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü 01:00

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve çok sayıda vatandaşın katıl..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:38

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Lionel Messi biyografisi: İspanyol futbol kulübü FC Barcelona ve kaptanları Arjantin milli takımı için ileri oyuncu olarak oynayan bir Arjantin profesyonel futbolcusu. Genellikle dünyanın en iyi oyuncusu sayılır ve tüm z..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Teaser

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce