#Destur kayseri Ğogum kayseri yolunda müzik dinle

Hafriyat Kamyonu Terörü 00:29

Hafriyat Kamyonu Terörü

Şile Maden Yolunda bir hafriyat kamyonu önce sağ şeritten ilerleyen otomobili sıkıştırarak arkadan çarptı, daha sonra ise önüne alarak sürükledi. Otomobilin içinde bulunanların ölümden döndüğü hafriyat kamyonu terörü ise..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı 03:11

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı

TEM Otoyolu O3 bağlantı yolunda seyir halinde olan özel halk otobüsü, sol şeritten bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Bariyerlerin adeta bir ok gib..

Düşmenin'de Böylesi 00:09

Düşmenin'de Böylesi

Tam Herşey Yolunda Gözükürken Bi Anda Düşmek.Seyrededlim..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Tramvay Yolu İşgali Kamerada 00:49

Tramvay Yolu İşgali Kamerada

Fatih'te, tramvay yolunu gasp ederek tehlike saçan sürücülerin kazaya davetiye niteliğindeki yolculukları kameraya yansıdı. Otomobil, motosiklet, bisiklet ve el arabalı vatandaşlar tramvay yolunda aynı karede görüntüleni..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Bu Kadar Vurdumduymaz Şoför Görülmedi! 00:41

Bu Kadar Vurdumduymaz Şoför Görülmedi!

Polonya'da hemzemin geçit kapanmasına rağmen tren yoluna giren otobüs şoförü büyük bir felakete sebep oluyordu. Tren yolunda kalan otobüsten yolcular inerken hızla gelen tren otobüsün arkasına çarptı. Büyük bir şans eser..

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş 02:19

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş

Otobüs şoförünün dik dağ yolunda beceri isteyen sürüş görüntüleri büyük ilgi görüyor. Endonezya'da turistlik Lembang Maribaya Dağı'na yolcu taşıyan otobüsün görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenilenler arasına gird..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Moana Official Trailer 02:34

Moana Official Trailer

Three thousand years ago, the greatest sailors in the world voyaged across the vast Pacific, discovering the many islands of Oceania. But then, for a millennium, their voyages stopped – and no one knows why. From Walt D..

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş! 02:19

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş!

Otobüs şoförünün dik dağ yolunda beceri isteyen sürüş görüntüleri büyük ilgi görüyor. Endonezya'da turistlik Lembang Maribaya Dağı'na yolcu taşıyan otobüsün görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenler arasına girdi. D..

Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü 01:15

Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü

Edinilen ilk bilgilere göre, Kadıköy Bostancı Sahil yolunda bulunan bir kafede iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi olay yerinde, 1 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıd..

Artık Sevmeyeceğim Cüneyt Arkın Türkan Şoray Türk Filmi İzle 1:30:40

Artık Sevmeyeceğim Cüneyt Arkın Türkan Şoray Türk Filmi İzle

Herkesin hayran olduğu besteci’ Kemal Alpay. Yakışıklı, iyi kalpli. Piyanosunun başındayken dünyayı unutuyor. Ama işler düşündüğü kadar yolunda değil. Karısı Nesrin mutsuz. O güzel şarkıların kendisi için yapılmış olması..

  • Tv Series tarafından
  • 8.805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskişehir’de Eski Sevgili Dehşeti 04:33

Eskişehir’de Eski Sevgili Dehşeti

Eskişehir’de yaşayan Gürcistan uyruklu Türk vatandaşı Marina Lakvekheliani, eski sevgilisi tarafından saldırıya uğradı. Ekmek almak üzere evden çıkan Marina Lakvekheliani, eve dönüş yolunda iken apartmanının kapısında ge..

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

MINDGAMERS - Official Trailer (2017) 02:21

MINDGAMERS - Official Trailer (2017)

Özet: parlak genç bir grup öğrenci tüm zamanların en büyük bilimsel atılım keşfetmek: Kablosuz sinir bir kuantum bilgisayar üzerinden bağlı ağ, her zihinlerini ve bize her biri bağlayabilen. Onlar kuantum teorisi, insan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.821 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porto 0-2 Juventus (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 03:40

Porto 0-2 Juventus (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

Telles atıldı, Juventus acımadı: 0-2 Alex Telles'in kırmızı kartla oyundan atıldığı maçta Juventus, 10 kişilik rakibi karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle güldü; çeyrek finalin kapısını araladı. UEFA Şampiyonlar Li..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Tacizcisini Tokat Manyağı Yapan Kız 00:21

Tacizcisini Tokat Manyağı Yapan Kız

Kendisini okul yolunda taciz eden bir erkeği polise şikayet edip gözaltına aldıran ve sonra karakolda evire çevire döven kadın..

  • JET TV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MSI Radeon RX 470 Gaming X 4GB Ekran Kartı İncelemesi 17:24

MSI Radeon RX 470 Gaming X 4GB Ekran Kartı İncelemesi

AMD Radeon RX 480'ten sonra, daha uygun fiyatlı RX 470 de piyasaya çıktı. Kartın performansı RX 480'den çok az bir farkla düşük. Dolayısıyla ciddi bir seçenek olma yolunda...

  • BETA tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Torununun Aldığı Hediyeyi Görünce Sevinçten Havalara Uçan Büyükanne 01:24

Torununun Aldığı Hediyeyi Görünce Sevinçten Havalara Uçan Büyükanne

Üniversite yolunda kendisine çok destek çıkan büyükannesine, minnettarlığının göstergesi olarak bir hediye alan genç büyükannesini öyle mutlu ediyor ki sevinç çığlıkları havada uçuşuyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulaktan Kan Alan Adam 01:52

Kulaktan Kan Alan Adam

Kulağın sert olan kısmından kan alan genç adam sanırım bir deney yapmak yolunda izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Leicester City 2-0 Sevilla (Uzun Özet - 14 Mart 2017) 10:56

Leicester City 2-0 Sevilla (Uzun Özet - 14 Mart 2017)

Leicester City'nin yeni evi Devler Ligi: 2-0 UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında ilk maçta 2-1'lik skorla boyun eğdiği Sevilla'yı konuk eden Leicester City, rakibini 2-0'lık skorla devirerek çeyrek finale yüksel..

  • PITIRCIK tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çanakkale Dur Yolcu 01:20

Çanakkale Dur Yolcu

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda, İstikl..

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti 02:47

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti

Düello Napoli'nin! Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puana sahip 3 takımdan biri olan Napoli, gol düellosuna sahne olan maçta Marsilya'yı devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.. SSC Napoli 3 - 2 Marsilya 10' 0 - 1 Andr..

Yıldırım'dan Havada Yeni Yıl Kutlaması 02:17

Yıldırım'dan Havada Yeni Yıl Kutlaması

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta'dan Ankara'ya dönüş yolunda TC-IST uçağının kokpitine girerek, pilotların hava trafik kontrol kulesiyle bağlantı kurduğu telsiz frekansından vatandaşların yeni yılını kutladı...