#Dev pizza nasıl tüketilir

Koca ilçenin altı çöküyor 02:52

Koca ilçenin altı çöküyor

Konya’da obruklardan sonra yeni tehlike. Bölgede dev yarıklar ortaya çıktı. Bölge sakinleri tedirgin..

Hoşçakal Sevgili Dostum. Şirinler 11:44

Hoşçakal Sevgili Dostum. Şirinler

Hayalci Şirin macera aramak için Şirin dostlarını terk eder ve kendini Gargamel'in dev gibi kazanında bulur. Onu kurtarmaya çalışan Şirin Baba da yakalanır. Ancak Şirin Baba, kendisini ve Hayalci Şirin'i, Şirin Köyü'ne g..

  • ÇocukTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Balina tekneye çarptı! 00:58

Balina tekneye çarptı!

MEKSİKA'DA TURİSTLER KÖRFEZ TURUNA ÇIKMIŞTI... AMA SUDAN ÇIKAN DEV BALİNA TEKNELERİNE ÇARPTI... DEHŞET DAKİKALARI UZADIKÇA UZADI.....

DALGALAR DÜĞÜNÜ YUTTU! 02:07

DALGALAR DÜĞÜNÜ YUTTU!

Hawaii Adası'nda deniz kıyısındaki Hulihe'e Sarayı'nda gerçekleştirilen düğün töreni, kıyıya vuran dev dalgalarla bölündü...

Afişte farklı, yaşamda farklı! 01:41

Afişte farklı, yaşamda farklı!

BROŞÜRLERDE HAYVAN DOSTU SİTE İMAJI ÇİZDİLER AMA SONRASINDA CAN DOSTLARI EVDE BESLEMEYE YASAK GETİRDİLER. İDDİANIN ADRESİ BAŞKENT ANKARA'DA 1800 KONUTLUK DEV BİR SİTE...

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi 06:12

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi

Yalova'nın Altınova ilçesinde Norveçli bir firma için üretilen her biri 6 bin 200 ton ağırlığındaki iki yolcu gemisi, 1600 araç lastiği üzerinde 4 günlük çalışmayla suya indirildi. Tersan Tersanesi, Norveçli firmayla an..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Waareya - Suraj Pe Mangal Bhari | Diljit | Manoj | Fatima |Javed-Mohsin | Vibhor Parashar| Kunaal V 02:43

Waareya - Suraj Pe Mangal Bhari | Diljit | Manoj | Fatima |Javed-Mohsi

???????? SUBSCRIBE to Zee Music Company - https://bit.ly/2yPcBkS nnMusic Composer: Javed - MohsinnSingers: Javed Mohsin Ft. Vibhor ParasharnLyrics: Kunaal VermaanChoreography: Vijay GangulynOriginal Soundtrack, Theme wri..

İstanbul'da taksi ve otobüsler uydudan takip edilecek 05:59

İstanbul'da taksi ve otobüsler uydudan takip edilecek

Araç içi kameralar ve uydu tabanlı izleme sistemi GPS ile İstanbul'daki taksiler ve toplu ulaşım araçlarının tamamı 7 gün 24 saat anlık olarak izlenecek, olumsuzluklara anında müdahale edilecek. Yolu uzatan, yolcu almaya..

Payitaht Abdülhamid 1. Bölüm 2:10:55

Payitaht Abdülhamid 1. Bölüm

Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığ..

  • Diziler tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Hayalperest - #GülümGel (Acapella) 01:04

Hayalperest - #GülümGel (Acapella)

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Lezzetli Dikenli Armut kaktüs hiç yedinizmi !! 08:39

Lezzetli Dikenli Armut kaktüs hiç yedinizmi !!

Dikenli armut kaktüsünü toplamak ve pişirmek nasıl yapılır !!! Pisuarez bize nasıl yapılacağını anlatıyor. Hiçbir pişirme eşyasına ihtiyacınız yok.Bir ateşin üzerinde koymamız yeterli. İlkel stil pişirme! Basit ve lezz..

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü 04:42

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü

Grup Abdal Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü Sözleri Malatya/Arguvan-Hasan Durak-İhsan Öztürk Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden (Nedem Nedem Geceden) Şavkı Vurmuş Pencereden..

  • PengoTV tarafından
  • 6.603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş 03:14

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş

Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanıca yaptığın haksızlıklar Güçlendim, her şey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarı..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

J Balvin - Safari 03:24

J Balvin - Safari

Safari [Intro: Pharrell Williams & (J Balvin)] A ella le gus- A ella le gus- A ella le gus- A ella le gusta (leggo') A mí me gusta (bebé) A ella le gusta (así bebé) Bailar me gusta (baila pa' mi) A ella le gusta [Hook:..

  • PengoTV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Dünyanın en hızlı Tuğla imalatı Teknolojik Aracı 04:23

Dünyanın en hızlı Tuğla imalatı Teknolojik Aracı

Dünyanın en hızlı Tuğla imalatı Teknolojik Aracı izle..

Sıçanları gıdıkladığımızda neden kahkaha atıyoruz 03:18

Sıçanları gıdıkladığımızda neden kahkaha atıyoruz

Sıçanları gıdıklama nasıl tepki verdiğini inceleyerek, bilim adamları nasıl bir beyin süreçleri içgörü kazandığını ve hissi yanıt veriyor.. Eğer gıdıklama yaparken neden gülüyorsunuz? Berlin Humboldt Üniversitesi bili..

  • PengoTV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri 07:50

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri

Vücut tipine göre giyinmek, vücudumuzun kusurlu bölgelerini kapatmak ve daha güzel görünmek için çok önemli. Peki ya siz hangi vücut tipisiniz?..

  • Kadınca tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..