#Deve yarışı drone İle görüntülendi

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti 00:59

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti

Bursa’da, arkasındaki yükü çekmekte zorlanan bir ata yapılan eziyet, yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde, meydana geldi. Edinilen bilgiye gö..

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Kırşehir'de Yapılan Akıllara Zarar Öcülü Düğün 01:27

Kırşehir'de Yapılan Akıllara Zarar Öcülü Düğün

Oyunu yürüten kişiye sayacı denir. bu grupta genellikle dede, arap, gelin ve deve rolü yapan oyuncular vardır. Gençler tanınmayacak şekilde bu kıyafetlere bürünerek kapı kapı dolaşmaya başlarlar. seyirlik oyun oynayarak,..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkız Örümcegi 03:09

Sarıkız Örümcegi

Bu video tam böcek reislik ama bu örümcekler Ege'de pek görünmüyor. Daha ziyade doğu ve güneydoğu Anadolu'da görülen, orijinal adlı camel spider (deve örümceği) olan, 7-8 santim boylarında ve örümceklere göre devasa boyd..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otoyolun Ortasında Çiftleşmeye Çalışan Develer 00:30

Otoyolun Ortasında Çiftleşmeye Çalışan Develer

Ayıp gözetmeksizin yolun ortasında çiftleeşmeye çalışan umarsamaz develeri izlicez.Adres duabi..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devenin Tüyünü Yolan Yaşlı Kadın 00:09

Devenin Tüyünü Yolan Yaşlı Kadın

Hayvanat bahçesini gezmeye giden yaşlı kadın, ziyaretinden bir anı olsun diye devenin tüylerini yoldu. Amatör kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğanın Çöl Gemileri: Develer 04:59

Doğanın Çöl Gemileri: Develer

Doğanın çöl gemileri: Develer konulu kısa belgeselimiz. Deve uzun bacaklarıyla uzun ve eğri boynuyla ve sırtında ki kamburuyla nam yapmış, iri cüsseli, geviş getiren, memeli ve evcil bir hayvandır. Develer otçuldurlar ve..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutup Ayısı Ve Devenin Serinleme Yöntemi 01:21

Kutup Ayısı Ve Devenin Serinleme Yöntemi

Birisi sıcak memleketlerin çöl hayvanı, diğer ki soğuk memleketlerin kutup hayvanı. İkisinin de kendine has bir serinleme yöntemi var. Tabii kutup ayısı bu yönden daha profesyonel...

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Bayram Eğlencesi Görülmedi 05:08

Böyle Bayram Eğlencesi Görülmedi

200 yıllık Arap deve şenlikleri geleneği, bu bayramda da eğlenceli anlara sahne oldu. Orta oyunuyla başlayan şenliklerde, köyden kız almış olan damatlar, yüzleri siyah boyalı köy gençleri tarafından soğuk suya atıldı...

  • JET TV tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alma Attım Yuvarlandı Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler 07:27

Alma Attım Yuvarlandı Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler

ALMA ATTIM YUVARLANDI Alma attım yuvarlandı Gitti beşiğe dayandı Bebek uykudan uyandı Nenni oğul oğul Nenni yavru yavru Nenni bebek bebek Nenni yavru yavru Nenni balım oy Sana bebek diyemedim Kalkıp meme verem..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.391 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Nazar Eyle 03:12

Barış Manço - Nazar Eyle

Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Yüce bakan sefere gitmiş Bilge hatun dokuz doğurmuş Dokuz oğlan beş yaşına gelmiş Dokuzu birden kılıç kuşanmış Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle..

Yavru Devenin Ayağa Kalkma Mücadelesi 01:38

Yavru Devenin Ayağa Kalkma Mücadelesi

Polonya’da bir hayvanat bahçesinde dünyaya gelen çift hörgüçlü deve, ayağa kalkabilmek için tam 4 saat mücadele etti...

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tırnaklara 100 Kat Oje Sürmek 00:32

Tırnaklara 100 Kat Oje Sürmek

Ben 2. katı geçerken bile üşeniyorum kadın 100 kat sürdü. Gerçekten bravo... Peki bu deve toynakları ne işe yarayacak?..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katarlı İş Adamı Erdoğan'ın Zaferi İçin Araba Hediye Etti 01:00

Katarlı İş Adamı Erdoğan'ın Zaferi İçin Araba Hediye Etti

Katar'da her yıl deve yarışmalarını düzenleyen iş adamları bu yıl geleneği değiştirdi. Türkiye'de yapılan seçimler öncesinde Erdoğan kazanırsa 3 otomobil hediye sözü veren Katarlı bir iş adamı, zafer sonrası sözünü tut..

Move Your Lakk Video Song 03:26

Move Your Lakk Video Song

Move Your Lakk Lyrics Move your lakk baby Move your lakk baby Saari raat se morning tak baby (x3) Move your lakk baby Move your lakk baby Saari raat se morning… Move your lakk baby Move your lakk baby (haan ji!) Saari..

  • PengoTV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şeytan Kadar Kara Aşk Kadar Tatlı 01:15

Şeytan Kadar Kara Aşk Kadar Tatlı

1683 deki Viyana kuşatması sırasında Osmanlılar arkalarında çuvallar dolusu yeşil kahve tohumu bırakmışlar. Viyanalılar ilk başta bunun deve yemi olduğunu düşünmüşler ama kuşatma boyunca Türkleri izleyen gizli ajanlar bu..

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..