#Deve yarışı drone İle görüntülendi

Beşiktaş'tan Resmi Açıklama Geldi! Bir Veda Ve Bir İmza 00:54

Beşiktaş'tan Resmi Açıklama Geldi! Bir Veda Ve Bir İmza

Beşiktaş Kulübü, 2016-2017 sezonunda kiralık olarak kadrosunda bulunan deneyimli futbolcu Caner Erkin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Rhodolfo Flamengo'ya gidiyor Beşiktaş Kulübü, savunma oyuncusu Luiz Rhodolfo'nun trans..

  • OFSAYT tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Benim İnatçı Eşeğim | Bebek Şarkıları | Sevimli Dostlar 02:18

Benim İnatçı Eşeğim | Bebek Şarkıları | Sevimli Dostlar

Çizgi film bebek şarkıları yeni,muhteşem ve eğlenceli bir şarkı ile karşınızda! Sevimli dostlar ile Benim İnatçı Eşeğim Benim İnatçi Eşeğim Şarkı Sözleri : Ah eşeğim inatçı eşeğim, Her yükü taşımaz benim eşeğim. Upuz..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu 02:57

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Dürüyemin Gügümleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. duriyemin gugumleri kalayli [ah kalayli] fistan giymis etekleri alayli [alayli aman aman] duriyemi aldatmasi kolaymi [ah ..

Motorcu vs. Hondacı - Yol Verme Kavgası 03:35

Motorcu vs. Hondacı - Yol Verme Kavgası

Yer Konya. Yolda kendini sıkıştıranları biber gazı ile savuşturmaya çalışan motorcu, iki kişinin saldırmasıyla geri geri kaçmaya başlıyor. Tekmelere karşı biber gazını kullanmaya devam ediyor. Sopalarla vurarak darp etme..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulağından Örümcek Çıkan Kadın 00:54

Kulağından Örümcek Çıkan Kadın

Hindistan'dan kulak ağrısı ve kaşıntısı şikayeti ile doktora giden kadın doktorun müdahalesi ile kulağından çıkan örümceği görünce gözlerine inanamamış...

  • JET TV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

Tuba Büyüküstün Evliliğe Son Noktayı Koydu Boşandı 04:09

Tuba Büyüküstün Evliliğe Son Noktayı Koydu Boşandı

Onur Saylak ile Tuba Büyüküstün evliliklerini mahkeme kararı ile tek celsede bitirerek boşandılar...

  • ANKA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakin Batı Film İzle 1:24:00

Sakin Batı Film İzle

Film 19. yüzyıl zamanlarında amerikada geçmektedir. Henüz daha 17 yaşında olan ve ilk görüşte aşık olduğu kadını bulabilmek için hiç bilmediği yollara tek başına düşen bu tehlikeli yolda gizemli bir adam olan Silas ile t..

  • Tv Series tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor 01:27

Türk Ordusu Menbiçi Vuruyor

11 Haziran 2017 Türk topçuları Münbiç'i vuruyor.Terör örgütü PKK'nın işgal ettiği ve başarı ile sonlandırılan Fırat Kalkanı operasyonun hedefleri arasında olduğu duyurulan Menbiç'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgü..

İrem Derici’den Evlilikle İlgili Şok Cevap 01:29

İrem Derici’den Evlilikle İlgili Şok Cevap

EVLİLİK YANITI ŞOK ETTİ Selami Şahin'in oğlu olan Lider Şahin ile bir süredir aşk yaşayan İrem Derici gazetecilerin evlilik sorusu karşısında bunlar klişe şeyler diyerek “Lider Şahin ile her şey yolunda. O da yeni projel..

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

Cavaliers'tan Playoff Rekoru: Devrede 86 Sayı 03:48

Cavaliers'tan Playoff Rekoru: Devrede 86 Sayı

Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors'a karşı çeyrekte 49 ile, devrede 86 sayı ile rekor kırdı...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İsimsizler 12.Bölüm - Kürşad'ın Hikayesi 02:07

İsimsizler 12.Bölüm - Kürşad'ın Hikayesi

İsimsizler 12.Bölümde Kürşad ile Gülperi arasında konuşma sırasında, Kürşad'ın kendisi ile ilgili anlattığı hikayesi izleyenleri duygulandırdı...

  • ANKA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 1 Film İzle 1:57:08

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 1 Film İzle

ALACAKARANLIK 4 ŞAFAK VAKTİ 1 TÜRKÇE DUBLAJ FULL 720P HD İZLE Kristen Stewart ve Robert Pattinson’un başrolü paylaştığı, Edward adlı vampir ile Bella’nın aşkını rota tutan film, kurt adamlar ile vampirlerin mücadelesini ..

  • Tv Series tarafından
  • 167.976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Bu Ne Demek? - Fotoğraflı Kötü Espri Yarışması 05:57

Bu Ne Demek? - Fotoğraflı Kötü Espri Yarışması

Yeni bir fotoğraflı iğrenç espri yarışması ile karşınızdayız. Bakalım Fırat ile Alper arasındaki ezeli rekabette bu kez kazanan kim olacak?..

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Sultan İbrahim'in Hocası :Cinci Hoca 05:02

Sultan İbrahim'in Hocası :Cinci Hoca

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde de göreceğimiz üzere Kösem Sultan ile Deli İbrahim'e olan yakınlığı ile bilinen Cinci Hüseyin Hoca Osmanlı Devletinin gizemli büyücüsüdür. Sultan İbrahim öldükten sonra ikbalden düşmüş ve ..

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons 00:29

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons Diyarbakır 112 Acil Komuta Merkezi, Musul üzerinden gelen zehirli gazların insan sağlığını tehdit ettiği ve asit yağmurlarına sebep olabileceği iddiası nede..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Kara Sevda 74. Bölüm Fragman ( Final ) 00:37

Kara Sevda 74. Bölüm Fragman ( Final )

Kara Sevda adım adım finale yürüyor. Kara Sevda son bölüm ardından gözler Kara Sevda 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimi..