#Deve yarışı drone İle görüntülendi

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Alişan'ın Annesi Buse Varol'u Sağlık Kontrolünden Mi Geçiriyor 02:33

Alişan'ın Annesi Buse Varol'u Sağlık Kontrolünden Mi Geçiriyor

Ece Erken, Alişan'la ilgili yeni haberleri verdi... Alişan'ın annesi ile Buse Varol'un Instagram'da takipleşmeye başladıklarını söyleyen Ece Erken, bugün de Suzan Tektaş ile Buse Varol'un birlikte doktora gideceklerini b..

  • BETA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Fazilet Hanım ve Kızları - Şok Evlillik! 02:40

Fazilet Hanım ve Kızları - Şok Evlillik!

Fazilet Hanım ve Kızları 15. Bölüm Özet: Ece ve Hazım’ın şok evliliği Hazan ve tüm Egemen’ler için yıkıcı olur. Akıl almaz nikaha tanık olan Hazan, Yağız ve Sinan şaşkınlık ve öfkelerini farklı hedeflerden çıkarırken, ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Balina Dalış Yapan Kadını Köpek Balığından Böyle Korudu 02:07

Balina Dalış Yapan Kadını Köpek Balığından Böyle Korudu

Kadını başı ile farklı bir alana iten kambur balinanın koruma içgüdüsü hayrete düşürüyor. Balina yaklaşık 10 dakika boyunca 25 tonluk ağırlığı ile kadını koruyup onu farklı bir alana doğru itiyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.378 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Feci Kaza Kamerada 01:21

Adana'da Feci Kaza Kamerada

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde güvenlik kamerasına da yansıyan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Metin Yücel idaresindeki 01 DTN 89 plakalı otomobil, Cırık Mahallesi'nde Bahar Bahçe'nin kullandığı 06 HA 4723 plakalı ..

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

Samsung Gear VR İncelemesi 28:32

Samsung Gear VR İncelemesi

Samsung'un kendi telefonları ile uyumlu Gear VR gözlüğünü inceliyoruz. Oculus ile birlikte geliştirilen sistem, tamamen kablosuz olduğu için diğer tüm sistemlerden ayrılıyor. Yeni nesil Samsung telefonu olanlar için de o..

  • BETA tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu 04:01

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu

Başkent’te gece saatlerinden itibaren etkili olan yağış nedeniyle bir evi su bastı. Yaşanan su baskını sonucu evdeki eşyalar kullanılmaz hale gelirken, ev sahibi Ferhat Özbengi, son 3 yılda 20 defa su baskını ile karşı k..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Zap Bölgesine Hava Harekatı 01:05

Zap Bölgesine Hava Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince, ..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Reynmen Vs Enes Batur 13:41

Reynmen Vs Enes Batur

Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! bugün çok eğlenceli bir video ile sizlerleyim. Enes Batur ile taş, kağıt, makas oynadık ve kaybeden, kazananın istediği herşeyi yaptı. Ben çekerken çok eğlendim. U..

  • umay penbe tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşim Salkım Magazin D Canlı Yayınına Konuk Oldu 12:47

Yeşim Salkım Magazin D Canlı Yayınına Konuk Oldu

Herkes Konuştu, şimdi sıra onda. Ünlü sanatçı Yeşim Salkım ilk kez canlı yayında . Magazin D programında Özge Ulusoy'un canlı yayın konuğu olan Yeşim Salkım, Seda Sayan ile yaşadığı kavga konusunda son noktayı koydu ve '..

  • BETA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boşluktaki Gençlerin Yumurta Muhabbeti 01:49

Boşluktaki Gençlerin Yumurta Muhabbeti

Daha önce de Vücuduna bayılıyorum ile gündeme gelen cringe ustalarımızın yeni bir video ile karşınızda..

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..

Gaziantep'te Feci Kaza Kamerada 01:41

Gaziantep'te Feci Kaza Kamerada

Gaziantep'te içinde ilkokul öğrencilerinin bulunduğu hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada üçü öğrenci dört kişi yaralandı.Şehitkamil ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi'nde içinde 7 öğrencinin bulunduğu Mus..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

Guinness Rekorlar Kitabına Giren Boğa 06:37

Guinness Rekorlar Kitabına Giren Boğa

Dünyanın En Büyük Boğası İle Tanışın Büyüklüğü İle Rekorlar Kitabına Giren Boğa..

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocasını Başka Kadınla Yatakta Basan Çinli Kadın 02:15

Kocasını Başka Kadınla Yatakta Basan Çinli Kadın

Çinli kadın kocasına bir tuzak kurup, bir arkadaşı ile birlikte kocasını takibe almış. Dramatik olayda kadın odaya girmiş ve metresi ile birlikte kocasını basmış. Sinir katsayısı tavan yapan kadın hem kocasını hemde koca..

  • JET TV tarafından
  • 1.531 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı  Diz Dize Lyrics 04:46

Koray Avcı Diz Dize Lyrics

Koray Avcı Diz Dize Dinle Şarkı Sözleri lyrics: Koray Avcı - Diz Dize Evumuzun önünden dere akar denize Yaşlansayduk sevduğum senun ile diz dize Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişuz zama..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz

Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati’nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. Bir gün Kazım’ın taksisine El Seyid adlı bir elmas kaçakçısı biner. Elması kaçıran El Seyid onu İs..

Meryem  - Süper Kahramanlar Cemiyetinden İş İlanı! 04:46

Meryem - Süper Kahramanlar Cemiyetinden İş İlanı!

Burcu ile Güçlü arasındaki yakınlaşma devam ediyor; yaşadıkları olayları birlikte değerlendiriyorlar! Burcu ile Güçlü, arasındaki yakınlaşma devam eder. Burcu'nun uğradığı saldırıda Güçlü vurulduktan sonra ikili, araları..

  • ANKA tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce