#Deve yarışı drone İle görüntülendi

Şeytan 1974 Türk Filmi İzle 1:39:21

Şeytan 1974 Türk Filmi İzle

Konusu : Annesi Ayten ile birlikte yaşayan Gül, doğum günü partisinin ardından tuhaf davranmaya başlar. Gül’ün psikolojisinin bozulduğunu düşünen Ayten, psikologlardan ve doktorlardan yardım alsa da kızını iyileştiremez..

Kedidili Tatlısı 01:26

Kedidili Tatlısı

Muzlu Kedi Dili Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Bir paket kedi dili 3-4 adet muz Muhallebi İçin; 2,5 fincan un (türk kahvesi fincanı) 2,5 fincan şeker 1 litre (5 su bardağı) süt Yarım çay bardağı zeytinyağı (2-3 yemek ka..

Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

Cennet Mahallesi 78. Bölüm İzle 1:14:31

Cennet Mahallesi 78. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Cennet Mahallesi 79. Bölüm İzle 1:09:56

Cennet Mahallesi 79. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Anne - Mother Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:01:11

Anne - Mother Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Balon Ekmek Tarifi 10:02

Balon Ekmek Tarifi

Malzemeler : 5 su bardağı un 1 paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş mayada kullanabilir) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yaklaşık 2 su bardağı ılık su (Not : Ben tam iki bardağı..

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi 06:38

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi

Malzemeler: 2 dilim UNO Premium Çok Tahıllı Ekmek 1 adet Tavuk Göğsü 1 adet Avokado 1 Misket Limonu 1/2 Kırmızı Biber Sarımsak tozu Soğan tozu Kırmızı biber Paprika Kekik Zeytinyağı Adımlar: 1- Baharatlar yağ ile kar..

Cennet Mahallesi 80. Bölüm İzle 1:09:29

Cennet Mahallesi 80. Bölüm İzle

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar. Bu mahallenin gülü güzell..

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Ben, Tonya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini ..

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

Güller Ve Dikenler 1970 Türk Filmi İzle 1:24:45

Güller Ve Dikenler 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir kadının kocasının düşmanına âşık olması konu edilir. Verda babasının zoruyla iş adamı Haşim ile evlenir. Ancak düğün gecesi dayanamayarak kalp krizi geçirir. Kalbi güçsüz olan Verda’ya doktorlar bazı duygul..

10 Dakikada Çilekli Parfe Tarifi 02:40

10 Dakikada Çilekli Parfe Tarifi

Malzemeler 2 paket (400ml) sıvı krema 5 yemek kaşığı pudra şekeri 300 g taze veya dondurulmuş çilek 200 g petibör bisküvi 1 avuç kırılmış fındık 1 avuç damla çikolata Süslemek için; damla çikolata fındık çikolata sosu t..

Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor 01:51

Pınar Altuğ'dan O Yorumlara Cevap Ağzı Olan Konuşuyor

Karaköy’de bir mekan çıkışı görüntülenen, Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan çiftinden Altuğ, yeni başlayacağı program ve geçtiğimiz günlerde kaza yapan eşi Yağmur Atacan hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni başlayacak ola..

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyayı Robotlar Basarsa Ne Hale Gelir 00:38

Dünyayı Robotlar Basarsa Ne Hale Gelir

Planet Earth (Yeryüzü) isimli Nicolas King’in belgesel dizisinde, dünyamızın Boston Dynamics’in SpotMini robodog’ları tarafından basılması durumunda nasıl görüneceği ile ilgili Planet Earth'ün parodisi şeklinde tasarlana..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninni Orijinal Fragman 01:30

Ninni Orijinal Fragman

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

Gülizar 3. Tanıtım Fragmanı 00:50

Gülizar 3. Tanıtım Fragmanı

Gülizar Fragmanı - 3 yayında! Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu ve Berkay Ateş’in paylaştığı Gülizar güçlü kadrosu ve hikayesi ile yakında Kanal D'de! Gülizar ve başarılı veteriner hekim..

Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın 00:38

Bir Garip Aşk Hikayesi Tetris Vs Kadın

Gerçek aşkı Tetris oyununda bulan ve onunla evlenmeyi planlayan bir kadın Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşıyor. Noorul Mahjabeen Hasan adlı kadın daha önce de 'Pierre' adlı bir hesap makinesiyle rom..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gül Tatlısı Tarifi 02:07

Gül Tatlısı Tarifi

Gül Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 125 gr eritilmiş tereyağı 1 çay bardağı irmik 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Şerbeti için; 3 su bardağı şeker 3 su ..

Kırmızı Biberli Rulo Köfte 03:03

Kırmızı Biberli Rulo Köfte

Kırmızıbiberli Kaşarlı Rulo Köfte Tarifi İçin Malzemeler 500g kıyma 1 adet Soğan 1-2 diş sarımsak yarım çay bardağı galeta unu 1 adet yumurta karabiber kimyon kırmızı toz biber Hazırlanışı; 1.500 g kıyma,Rondoda çekilmiş..

Oyun Sonu Gerginlik Ümit Yağmur'un Hareketine Çok Kızdı 05:50

Oyun Sonu Gerginlik Ümit Yağmur'un Hareketine Çok Kızdı

Ödül oyununda Adem ile Anıl'ın mücadelesinin ardından Ümit Karan ile Yağmur arasında gerginlik yaşandı..

  • BETA tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Deniz Çakır Klasiklerin Günümüz Yorumlarını Seviyorum 00:59

Deniz Çakır Klasiklerin Günümüz Yorumlarını Seviyorum

Deniz Çakır, Oktay Kaynarca ile başrollerini paylaştığı “Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz” dizisiyle gönülleri fethetmişti. Diziden arkadaşının oynadığı tiyaro oyununu izlemeye giden güzel oyuncu objektiflere yansıdı. Güzel..

  • BETA tarafından
  • 515 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay Bisküvili Pasta Tarifi 01:52

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşık mısır nişasta 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya 2 paket petibör bisküvi Vişne reçeli Ü..

Dünya Kitap Günü için Robot Olan Çocuk 00:13

Dünya Kitap Günü için Robot Olan Çocuk

90'lı yılların motor yağı ile beslenen robotuna benzeyen ufaklık dünya kitap günü için bu şekil bir konsept ile hazırlanmış. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Krep Nasıl Yapılır 01:34

Krep Nasıl Yapılır

Krep İçin Gerekli Malzemeler; 2 yumurta 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz 2 su bardağından biraz az un sıvıyağ Hazırlanışı; 1.2 su bardağından biraz az un ve 2 su bardağı sütü derince bir kapta çırpalım. 2.Daha sonra ..

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Animatrak - Taksi Vs Uber 02:18

Animatrak - Taksi Vs Uber

Çağımızın çilesi, her gün onlarca vaka ile haberlere konu olan toplu taşıma terörüne farklı bir boyuttan bakmaya çalıştık. Umarım sizlerde beğenirsiniz. Keyifle izleyiniz efendim. Bir sonraki çalışmamızda tekrar görüşmek..

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Babaya Kızından Asker Selamı 01:38

Şehit Babaya Kızından Asker Selamı

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen Eskişehirli Yarbay Mithat Dunca'nın 13 yaşındaki kızı Zeynep Naz Dunca, tabut üzerindeki bereyi takarak, babasına asker se..