#Deve yarışı drone İle görüntülendi

Rec 1 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:15:19

Rec 1 - Ölüm Çığlığı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Genç bir TV muhabiri olan Angela ile haber kameramanı Pablo, itfaiyecileri konu edinen bir program hazırlamaktadırlar. Oldukça sıkıcı geçen program bir telefonun gelmesiyle hareketlilik kazanır. Yaşlı bir kadını..

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı 08:23

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boran Kuzum Biz Sadece Arkadaşız 01:36

Boran Kuzum Biz Sadece Arkadaşız

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Soslu Patates Tarifi 01:23

Fırında Soslu Patates Tarifi

Şıp şak hazır - Fırında soslu patates tarifi ile yemeklerinizin yanına hızlı ve pratik bir patates yapabilirsiniz. Baharatları ve nefis sosu ile mutlaka denenmesi gereken bir lezzet. Afiyet olsun...

Karantina XII Fragman 02:19

Karantina XII Fragman

Cahit hoca yıllarını paranormal olaylarla ilgili araştırma yaparak geçirmiştir. Bu konuda bir kitap hazırlığında olan Cahit Hoca, kitabı XII Simya Kitabı için Şeytan ile anlaşma yapar. Bu sırada Cahit hocanın dersini ala..

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf 00:59

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
VW Amarok Vs Mercedes X-Class  Karşılaştırma 12:38

VW Amarok Vs Mercedes X-Class Karşılaştırma

Kanala Abone olmak için: goo.gl/AEKTHQ VW Amarok vs Mercedes X-Class karşılaştırması yayında! VW amarok a vs Mercedes ten sıkı bir rakip geldi: x-class Mercedees x class yeni olmanın avantajını kullanarak özellikle iç ..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı 02:16

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait tank ve obüsler Afrin'in Kuzeyindeki Bülbül ve Dağları çevresinde bulunan YPG mevzilerini tek tek vuruyor. Zeytin Dalı Harekatı Kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusuna ba..

Havalı Pesto Sos Yapımı 11:29

Havalı Pesto Sos Yapımı

8 avuç fesleğen yaprağı 250 gr. parmesan peyniri 3 avuç dolmalık fıstık 5 diş sarımsak 4 kahve fincanı zeytinyağı 1 dolu tatlı kaşığı karabiber 1 silme tatlı kaşığı tuz Fesleğeni yıkayıp 8 avuç kadar yaprağı dallarında..

Milföylü Muhallebili Tatlı 03:52

Milföylü Muhallebili Tatlı

Malzemeler 1 paket milföy Muhallebisi için; 3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 2 paket vanilya 1 paket krem şanti (1 çay bardağı süt ile çırpılmış) Karameli için; 10 yemek kaşığı şeker 2 silme yemek kaşı..

Tuzlu Kurabiye Tarifi  Tuzlu Pasta Nasıl Yapılır 03:50

Tuzlu Kurabiye Tarifi Tuzlu Pasta Nasıl Yapılır

Tuzlu Kurabiye Tarifi diğer adı ile Tuzlu Pasta Tarifi 4 farklı şekli ve yöntemleri ile kanalımızda beğenmeyi unutmayın. =)..

Damla'nın Adem Rahatsızlığı Çok Etkileniyorum 92. Bölüm Survivor 2018 02:12

Damla'nın Adem Rahatsızlığı Çok Etkileniyorum 92. Bölüm Survivor 2018

İletişim oyununda Adem ile yaşanan atışma ile ilgili konuşan Gönüllüler'de Damla, Adem'in sesinden etkilendiğini söyledi.....

  • BETA tarafından
  • 573 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdinand Türkçe Altyazılı İzle 1:48:05

Ferdinand Türkçe Altyazılı İzle

Boğa Ferdinand dışarıdan görüldüğü anda diğer hayvanlara korkutucu gelmektedir. Ailesi ile küçük bir boğa iken bile vahşi olamayan aksine çok sevimli olan Ferdinand bir yanlışlık yapılır ve ailesinden yanından alınarak ..

İrmik Kesmesi Tatlısı 02:49

İrmik Kesmesi Tatlısı

4 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 2 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı yoğurt Un (2'5-3 su bardağı) Bulamak için ; 1 su bardağı irmik Şerbeti için ; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su Hazırlanışı; ..

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi 03:00

Kadayıf Kasesinde Muhallebi Tarifi

250 gr kadayıf 125 gr tereyağı 2 yemek kaşığı pudra şekeri Muhallebisi için: 1 litre süt 2 çay bardağı tozseker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 poset toz krem şanti yarım paket labne peyniri ( 100 gr) 1 paket ..

Limonlu Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:30

Limonlu Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir limonlu baton kek tarifi videosu hazırladık. Pamuk gibi yumuşacık keki, limon aroması ve üzerindeki pudra şekeri ile nefis bir kek. Özellikle çay ve kahve ile servis etmenizi tavsiye..

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz 02:00

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ilan edilen OHAL'le ilgili olarak 'Biz OHAL ile terörle mücadeleyi rahatlattık. Teröre yönelik ci..

Limonlu Islak Kek Tarifi 01:54

Limonlu Islak Kek Tarifi

Limonlu Islak Kek Malzemeler 3 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı süt 1 adet limonun kabuğunun rendesi 1 adet limonun suyu 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un Keki ıslatmak için; 2 ..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Hakan Sema'yla Yaşadığı Tartışmayı Yorumladı Madem Korkun Var 94. Bölüm Survivor 2018 01:15

Hakan Sema'yla Yaşadığı Tartışmayı Yorumladı Madem Korkun Var 94. Bölü

Dokunulmazlık oyununda yaşadığı korku nedeniyle oyunda yer almak istemeyen Sema ile ilgili Hakan, Nagihan ile adada konuştu.....

  • BETA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hilmi Cem Ve Hakan'ın Hataları Puanı Kaybettirdi 94. Bölüm Survivor 2018 01:44

Hilmi Cem Ve Hakan'ın Hataları Puanı Kaybettirdi 94. Bölüm Survivor 20

Dokunulmazlık oyununda Adem ile Mustafa Kemal'e karşı oynayan Hilmi Cem ile Hakan'ın hataları puan kaybettirdi.....

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Artık Formumu Korumam Lazım Makarnası Öğrenci Evi Yemekleri 09:44

Artık Formumu Korumam Lazım Makarnası Öğrenci Evi Yemekleri

1 adet kabak 1 adet domates 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kuru nane 1 büyük ceviz büyüklüğünde kaşar peyniri 1 tatlı kaşığı sirke Tuz Karabiber Pul biber 1 adet kabağı fasulye soyacağı ile ..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Omlet Tarifi  Kaşarlı Omlet Nasıl Yapılır 01:23

Omlet Tarifi Kaşarlı Omlet Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için Omlet Tarifi hazırladık. İzleyin ve Omlet nasıl yapılır videolu anlatım ile kolaylık ile öğrenin. :)..

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta 09:45

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta

1 adet açma 5 dilim pastırma 3 yaprak Yedikule marulu ½ tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke Hollandez sos için; 2 çorba kaşığı, 50 gr tereyağı 1 tutam tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 adet yumurta sarısı Küçük bir sos..

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır 03:20

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 paket tereyağı 1 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı süt 1 su bardağı nişasta Aldığı kadar un Arası için; 3 adet elma 1 avuç c..

Baba Tatlısı Tarifi  Tatlı Tarifi 04:08

Baba Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifi

Baba tatlısı tarifi videosu ile evde babalarınıza babalar günü süprizi yapabilirsiniz :) Şaka şaka bizimki sadece isim benzerliği :)) Nefis bir şerbetli tatlı tarifi ile karşınızdayız...