#Deve yarışı drone İle görüntülendi

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

Drift Yaparken Sulara Gömülen Araba 00:15

Drift Yaparken Sulara Gömülen Araba

Buz tutan göl üzerinde amatörce araba tanıtımı yapmak isteyen gençlerden biri çekim esnasında drift yaparken buzun kırılması ile araba ile suya gömülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sesiyle Büyüleyen Ekmekçi 00:30

Sesiyle Büyüleyen Ekmekçi

Sokağa çıkma günlerinde aracı ile ekmek satmaya çıkan ekmekçi sesi ile kendine hayran bırakmış. Muhteşem sesli ekmekçiyi izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sağlık Çalışanlarına 2. Doz Aşı Başladı 03:24

Sağlık Çalışanlarına 2. Doz Aşı Başladı

Sağlık çalışanları ikinci doz koronavirüsü aşısı olmaya başladı. Pandemiden bu yana virüsle iç içe yaşayan, hastalarla direkt temas halinde olan doktorlar aşı ile ilgili düşüncelerini, TGRT Haber Muhabiri Özay Erad ile p..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Kar Topuna Vole Vurmak İsteyen Gencin Dramı 00:24

Kar Topuna Vole Vurmak İsteyen Gencin Dramı

Kar yağışı sonrası kendine eğlence araya genç kar topuna vole ile vurmak istemiş. Ancak gencin bu isteği yere yapışması ile son bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Polis Çevirmesine Takılan Ufaklık 00:44

Polis Çevirmesine Takılan Ufaklık

Akülü arabası ile trafik polisinin çevirmesine denk gelen ufaklık sevimli hareketleri ile beğeni toplamış. O güzel anları izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım 03:35

Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım

Bilal Göregen, Neşet Ertaş'In bahça duvarından aştım türküsünü seslendirdi. Şarkı Sözleri Bahçe duvarından aştım Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdim helallaştım Öptüm ..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı kamerada 00:44

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı ka

İzmir'in Bornova ilçesinde, tekerlekli sandalyeyle yokuş aşağı inerken kontrolü kaybeden yaşlı adamı, Berkay Atış kurtardı. Durumu fark edip yola fırlayan Atış, yaşlı adamı durdururken, o anlar güvenlik kamerasına yansıd..

Covid-19 savaşçılarının yoğun kış şartlarında aşıyı ulaştırma serüveni 09:49

Covid-19 savaşçılarının yoğun kış şartlarında aşıyı ulaştırma serüveni

Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama programı hızla devam ediyor. Bu kapsamda Covid-19 ile ön cephede savaşlarını sürdüren sağlık çalışanları, dağ taş, kar kış demeden sırası gelen herkese aşıyı ulaştırmay..

Hollanda basınından Türkiye’deki aşılama çalışmalarına övgü 03:50

Hollanda basınından Türkiye’deki aşılama çalışmalarına övgü

Hollanda basını ülkesindeki kötü hava koşulları ile ara verilen aşılama çalışmalarına atıfta bulunarak, Türkiye’de zorlu hava şartlarına rağmen kesintisiz devam eden Covid-19 aşı çalışmalarından övgü ile söz etti...

Boks Torbasını İncitmek İstemeyen Eleman 00:11

Boks Torbasını İncitmek İstemeyen Eleman

Efemine hareketleri ile dikkat çeken elemandan asılı olan boks torbasına vurması istenmiş. Eleman en yumuşak darbeleri ile boks torbasına vurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trafikte İnatlaşan Sürücülerin Kavgası 01:06

Trafikte İnatlaşan Sürücülerin Kavgası

Seyir halindeki iki sürücü yol verme sebebi ile araçları ile inatlaşmış. İnatlaşma tartışmaya dönüşmüş ve sürücüler araçlarından inip kavgaya tutuşmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği 03:59

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği

Afyonkarahisar’da hafta içi zihinsel engelli öğrencilerini hayata bağlamak için mücadele eden 25 yaşındaki kadın öğretmen, hafta sonları ise çocukluğundan bu yana en sevdiği hobisi olan oto tamirciliğini sürdürüyor. Ojel..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

Bisikletle Zoru Başaramayan Adam 00:30

Bisikletle Zoru Başaramayan Adam

Bisikleti ile zorlu parkurda zıplama hareketi deneyen adam, hareketini yapamayınca bisiklet ile beraber düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Serdar Ortaç - Merak Etme Sen 05:06

Serdar Ortaç - Merak Etme Sen

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü 01:46

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü

Fatih'te yabancı uyruklu 20 yaşındaki genç kız apartman merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'ta bulunan 4..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Hakan Altun & Mehmet Erdem - Dönence 03:21

Hakan Altun & Mehmet Erdem - Dönence

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER’DE “BARIŞ MANÇO”… 2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkı..

Mehmet Erdem & Hüsnü Şenlendirici & Murat Dalkılıç & Ufuk Yıldırım - Hakim Bey 04:03

Mehmet Erdem & Hüsnü Şenlendirici & Murat Dalkılıç & Ufuk Yıldırım - H

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER’DE “BARIŞ MANÇO”… 2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkı..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Otobüsle Seyahat Yasak Değil 02:35

Otobüsle Seyahat Yasak Değil

Şehirlerarası yolcu taşıyan otobüs firmaları dertli mi dertli. Son yayımlanan genelgeye göre şehirlerarası seyahat toplu taşıma ile serbest. Ancak vatandaşların bu konuda yeterince bilgi sahibi olmaması seferleri aksattı..