#Deve yarışı drone İle görüntülendi

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi 54:33

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi

22 yıl önce Nusaybin Zeynelabidin Camii 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed El-Haznevi'nin Zeynelabidin Camiindeki programının görüntüleri ortaya çıktı. 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bajar Ogit 03:17

Bajar Ogit

Bajar Ogit OGİT ê la lao, ne lao, lacê mıno delalo şin meverde warê mı ê çê çênê, khê çênê, çena mına delale çhik meverde zerria mı zora zora zora, zora ma vetime yi herdanê xora zora zora surgın kerdime ta suka Qonya b..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı 02:33

Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı

Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Van'ın Erciş ve Muş'un Bulanık belediyelerinde çalışmalar hız kazandı...

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı 00:33

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı

Deaş-ın 40, PYD-nin 6 Hedefi Ateş Altına Alındı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 59’uncu gününde, 40 DEAŞ ve 6 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapıldığını açıkladı...

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı 00:23

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda 40 rütbeli asker gözaltına alındı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamınd..

J Balvin - Safari 03:24

J Balvin - Safari

Safari [Intro: Pharrell Williams & (J Balvin)] A ella le gus- A ella le gus- A ella le gus- A ella le gusta (leggo') A mí me gusta (bebé) A ella le gusta (así bebé) Bailar me gusta (baila pa' mi) A ella le gusta [Hook:..

  • PengoTV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayat KISA ilginÇ bir film 01:13

Hayat KISA ilginÇ bir film

Hayat Ile ilgili ilginÇ bir film..

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli 01:06

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli Eski Musul Valisi Nuceyfi, tutuklama kararı ile ilgili 24'e konuştu. Nuceyfi, 'Türkiye'nin varlığı Musul'un kurtarılması için çok önemli. Erbil'de kalma..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu 02:08

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ militanları ile güvenlik güçleri arasındaki sokak çatışması tekrar başladı. Çatışmaları takip eden AA ekibinin aracı d..

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var 03:13

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var HAYAT kurtarmak için 2 bin 200 gönüllü ile mücadele ettiklerini söyleyen AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Şişli merkez binalarına gelen tahliye bildirimini..

Deaş Mezarlıkları Bile Tahrip Etmiş 01:22

Deaş Mezarlıkları Bile Tahrip Etmiş

Deaş Mezarlıkları Bile Tahrip Etmiş Fırat Kalkanı Harekatı ile DEAŞ'tan temizlenen ve hayatın normale döndüğü Cerablus'ta terör örgütü mensuplarının bölgede bulunduğu sürede mezarlıkları da tahrip edip taşlarını kırdığ..

Flo Rida - Whistle 03:54

Flo Rida - Whistle

Tramar Dillard, sahne adıyla Flo Rida, ABD'li rapçi. Gençlik yıllarında yerel rap grubu 2 Live Crew ile birlikte turneye çıktı. Sonraki yıllarda birçok popüler rap mixtape'inde ve stüdyo albümüne konuk oldu. Doğum: 16 ..

Age of Heroes 1:33:34

Age of Heroes

Age of Heroes; Birleşik Krallık yapımı Savaş filmi. 2.Dünya savaşındaki Almanlar tarafından işgal edilen Norveç'teki teknolojik aleti almak için savaşan 8 komando ve 1 Teknisyenin verdiği savaşı anlatmaktadır. Komutan Ba..

  • Film İzle tarafından
  • 3.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

3 Silahşörler Gizli Görev Türkçe Dublaj Film İzle 1:23:31

3 Silahşörler Gizli Görev Türkçe Dublaj Film İzle

3 Silahşörler Gizli Görev filminde,Alexandra D’Artagnan isimli yeni NSA ajanı,Başkana yapılacak olan bir suikast olayını öğrenir.Bu olayı engellemesi için üç deneyimli asker ile olayı engellemeye çalışırlar. Tür: Aksiyon..

  • Film İzle tarafından
  • 14.398 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu 04:04

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu AK Parti Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik'in 1 Kasım seçimlerine yönelik hazırladığı 'PKK'nın Türk-Kürt ayrımı yapmadan öldürdüğünü' anlatan ve 'kardeşlik vurgusu' yapan kl..

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film 2:49:03

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film

Özet ve Detaylar Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kul..

  • Film İzle tarafından
  • 59.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yarının Dünyası Tomorrowland 2:10:03

Yarının Dünyası Tomorrowland

Özet ve Detaylar: Yönetmen koltuğunda İnanılmaz Aile ve Ratatuy filmlerinin yönetmeni Brad Bird, senaryo ayağında ise Jeff Jensen ile Prometheus ve Cowboys & Aliens filmlerinden tanıdığımız Damon Lindelof bulunuyor. Film..

  • Film İzle tarafından
  • 6.512 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adalet Bakanı Bozdağ- 'Türkiye-Abd ilişkileri Bir Terörist Yüzünden Olumsuz Noktaya Gelmesin 01:34

Adalet Bakanı Bozdağ- 'Türkiye-Abd ilişkileri Bir Terörist Yüzünden Ol

Adalet Bakanı Bozdağ- 'Türkiye-Abd ilişkileri Bir Terörist Yüzünden Olumsuz Noktaya Gelmesin Adalet Bakanı Bozdağ, Gülen'in iade edilmemesi Türkiye ile ABD arasındaki ilişkileri olumsuz etkileyecektir. Biz istiyoruz ki..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

SİBEL CAN- Seçme Nostalji En Güzel Şarkıları Mix -(16 Adet) 1:17:10

SİBEL CAN- Seçme Nostalji En Güzel Şarkıları Mix -(16 Adet)

En güzel şarkılarını en güzel ve yeni resimleri ile sizler için hazırladım...

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı 00:54

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı Türk Silahlı Kuvvetleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, “Cumhuriyet 93 yaşında” başlığı ile resmi YouTube sitesinde bir video yayınladı. TSK, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram..

The Walking Dead 7. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:30

The Walking Dead 7. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 7.Sezon 2.Bölüm Fragmanı The WalkinG Dead 7. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.The Walking Dead yeni bölümü ile 31 Ekim Pazartesi günü ekranlarda The Walking Dead 7x02 Promo/Preview The Well The Wal..

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor  Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2:18:06

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor Star Wars: Episode VII - The F

32 yıl önce sinema dünyasına damgasını vuran seri kaldığı yerden devam ediyor. Serinin 7. filmde bir çok yeni karakter filme dahil oluyor. Bunların başına Rey ve Finn karakterleri ön plana çıkmakta. Karanlık Taraf olan İ..

  • Film İzle tarafından
  • 3.862 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hızlı Ve Öfkeli 7  FURIOUS 7 2:19:54

Hızlı Ve Öfkeli 7 FURIOUS 7

Özet ve Detay: Hızlı ve Öfkeli 7 2015 yapımı aksiyon drama filmi. Trafik kazası geçirip hayatını kaybeden Paul Walker hayranlarını büyük bir şoka uğrattı. Peki film nasıl devam edecekti , bunun yanıtı James Wan'dan geldi..

  • Film İzle tarafından
  • 10.255 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deadpool 1:48:06

Deadpool

Deadpool Film Özeti: Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uy..

  • Film İzle tarafından
  • 38.515 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..