#Deve yarışı drone İle görüntülendi

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Canim Kardeşi̇m 83.Bölüm Gökten Küçük Bi̇r Yıldız Düştü 10:49

Canim Kardeşi̇m 83.Bölüm Gökten Küçük Bi̇r Yıldız Düştü

Müge kardeşi Mine ‘ye bir masal kitabı okur. Kitap da yeryüzüne düşen bir küçük yıldızdan söz eder. Mine bahçede ablası ile oynarken bir yıldızın akıp gittiğini görür. Ve bu yıldızı bulmak için planlar yapar. Bu konu da ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 26.Bölüm Mi̇ne Ve Saz Arkadaşları 11:07

Canim Kardeşi̇m 26.Bölüm Mi̇ne Ve Saz Arkadaşları

Mine bu bölümde müzik sanatçısı olamaya karar verir. Annesi ve babasından müzik ile ilgili bilgiler aldıkça farklı hayaller kurmaya başlar. Orkestra kurar ve değişik müziklerden örnekler sergiler. Orkestraya Mıncır bile ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Anıl Durmuş - Unutamadım Adını ( Official Video ) 04:23

Anıl Durmuş - Unutamadım Adını ( Official Video )

Anıl Durmuş ilk single çalışması Unutamadım Adını video klibi ile sizlerle...

Tuna Kiremitçi & Öykü Gürman - İyi Şeyler (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları) 03:36

Tuna Kiremitçi & Öykü Gürman - İyi Şeyler (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşla

Tuna Kiremitçi'nin, önümüzdeki aylarda Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanacak olan Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları projesinde yer alan İyi Şeyler (Öykü Gürman ile düet) isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz & Müzi..

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme 01:49

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar; kara, deniz ve hava kuvvet komutanları ile birlikte, Şırnak, Cizre ve Silopi’de konuşlu birlikleri ziyaret ve denetlemelerini m..

Hrant Dink Cinayeti Davası 01:55

Hrant Dink Cinayeti Davası

Hrant Dink Cinayeti Davası Ramazan Akyürek, Coşgun Çakar, Ali Fuat Yılmazer ile ana dava dosyası sanıklarının da aralarında bulunduğu 35 kişinin yargılandığı davanın 20. duruşması başladı...

Fıtığa Neştersiz Çözüm 04:21

Fıtığa Neştersiz Çözüm

Fıtığa Neştersiz Çözüm Günlük hayatta insan hayatını zorlaştıran bel ve boyun fıtıkları artık neştersiz de tedavi edilebiliyor. Epiduroskopi yöntemiyle hastaların iki saat içinde günlük yaşamlarına döndüklerini belirte..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Derin - Depth ( Глубина)  Kısa Film İzle 03:55

Derin - Depth ( Глубина) Kısa Film İzle

Moskova'da Shot, Глубина (Derinlik) ft. Наадя, Samuel Proffitt'in yeni EP'si The Grey Notebook'un ilk müzik videosudur. Samuel Proffitt ile Наадя (Naadia) arasındaki bu unutulmaz ve işbirliğine dayalı iş birliği, Moskova..

  • Film İzle tarafından
  • 2.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

Salih Yılmaz - Yüreğin Gözyaşları 03:50

Salih Yılmaz - Yüreğin Gözyaşları

Salih Yılmaz - Yüreğin Gözyaşları Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Çiçek açmaz bir yerde Kurumuş bir dalım var Silinmiyor alnımdan Kaybana ikbalim var Yüreğin göz yaşları Gizli akar bilinmez Yare kav..

  • BLACKSEA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika!  İstanbul'da Patlama! 01:21

Son Dakika! İstanbul'da Patlama!

Son Dakika! İstanbul'da Patlama! Maltepe'de bir şirkete gelen kargo paketi patladı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, olay Maltepe Zümrütevler Nazmi İlker Sokak'ta meydana geldi. Bir şirkete ..

Yalın - Yeniden 04:10

Yalın - Yeniden

Aşkın sesi Yalın - Yeniden ile ilk bakışta birbirlerine aşık olan iki gencin aşk hikayesini anlatıyor #aşkınıpaylaş ...

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran 05:32

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran, Mustafa DEMiRCi - Bu can sana hayran Bu can sana hayran Bu can sana kurban Canı canan neylersin Aşk elinden oldu püryan Özge canı neylesin Canım ol cananım ol Derdim ol dermanım o..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Can Dündar'ın Evinde Arama 01:51

Can Dündar'ın Evinde Arama

Can Dündar'ın Evinde Arama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci Can Dündar'ın Çengelköy'deki evinde arama yaptı. Po..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Raviş - Güzel Kadın [ @ravismuzik ] 03:37

Raviş - Güzel Kadın [ @ravismuzik ]

Sen aşk ile kutsanan güzel kadın Ne güzel şey varlığın Dilime duadır adın Olduğun yer gönlümün mabedidir Sanadır kalbimdeki her atım Sen ömrüme yazılan güzel kadın Ne güzel şey varlığın Dilime duadır adın Olduğun yer ce..

Kemana Eşlik Eden Sanatçı Ruhlu Eşek _Çok Güleceksiniz 00:44

Kemana Eşlik Eden Sanatçı Ruhlu Eşek _Çok Güleceksiniz

Kemana Eşlik Eden Sanatçı Ruhlu Eşek, Müzik Evrensel bir dil olunca eşek keman sesi ile kendinden geçmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..