#Deve yarışı drone İle görüntülendi

Vr Korku Oyunu Oynayan Annenin Çıldırması 00:59

Vr Korku Oyunu Oynayan Annenin Çıldırması

PlayStation VR ile Resident Evil oynunu annelerine oynatan çocuklarının analarına çektirdikleri. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocukların Topunu Çalan Dayı 01:00

Çocukların Topunu Çalan Dayı

Çocuklardan topu isteyen adam daha sonrasında yaptığı ile çocukları şoke etti. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

Adventure Time 18.Bölüm 10:57

Adventure Time 18.Bölüm

Titiz Kaz: Titiz Kaz, hep kafiyeli konuşan alaycı bir kazdır. Finn ve Jake ile dalga geçmeyi çok sever. İşi çok özel ve nadir gelen eşyaları pazarlamaktır...

Ayıcık Bombo 15.Bölüm 03:30

Ayıcık Bombo 15.Bölüm

Hareketlerle iletişim ve yüz ifadeleri ile iletişim bazen kelimelerden daha fazlasını ifade eder....

Ayıcık Bombo 19.Bölüm 06:00

Ayıcık Bombo 19.Bölüm

Konuşamadan bir şey anlatmak mümkün müdür? Cevabınız hayır ise Ayıcık Bombo ile tanışmadınız demektir. Hayal gücü çok gelişmiş olan Ayıcık Bombo, neler düşündüğünü ve nasıl hissettiğini konuşmadan da anlatabiliyor...

Ayıcık Bombo 22.Bölüm 05:54

Ayıcık Bombo 22.Bölüm

Ayıcık Bombo her bölümde arkadaşları Ponpon, Miço, Bella ve Karamel ile yepyeni maceralara atılıyor...

Ayıcık Bombo 24.Bölüm 18:00

Ayıcık Bombo 24.Bölüm

Eğitici bir çizgi film olan Ayıcık Bombo ile her gün ayrı bir macera yaşıyoruz...

Deniz ve Nergiz Gerginlik - Kuliste Bana Öyle Bir Kelime Kullandı ki 13:51

Deniz ve Nergiz Gerginlik - Kuliste Bana Öyle Bir Kelime Kullandı ki

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Bahar Candan, Nergiz Nesrullayeva'nın kendisiyle arkadaş olmaya çalıştığını söyleyerek bunun da güzel olduğunu söyledi. Öykü Serter ise herg..

  • ANKA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adventure Time 16.Bölüm 10:51

Adventure Time 16.Bölüm

Gunter: Buz Kralı'nın en sevdiği penguenidir. Kedi bir çocuğu vardır. Cam şişeleri kırmayı çok sever. Aslında bir kuyruklu yıldızın gücünü emip dünyayı yok etmeye çalışan Orgalorg adlı bir yaratıktır. Mars Kralı, Grob Go..

Aleynadan Kemal Doğuluya SÜRPRİZ Hediye - Göz Yaşlarına Boğuldu 15:44

Aleynadan Kemal Doğuluya SÜRPRİZ Hediye - Göz Yaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Aleyna Eroğlu geçen gün Kemal Doğulu'yu sinirlendirmiş ve Kemal Doğulu, Aleyna'ya küsmüştü. Aleyna bugün Kemal Doğulu'nun gönlünü almak için..

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Işıltılı Dumanlı Göz Makyajı 00:38

Işıltılı Dumanlı Göz Makyajı

⚡️Meet matte trimony palet içindeki lin rengiyle göz kapağımı eşitledi. ⚡️maybelline lustrous beige 34 farı tüm göz kapağıma uygulandı. ⚡️ yine meet matte trimony paletten rossi rengini katlanma bölgesine uygulandı. ⚡️a..

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:09

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Brose Bamberg 97 -99 Darüşşafaka / Maç özeti Almanya'da 'tamam ya da devam' maçına çıkan Daçka play-off umudunu son maça taşıdı. Euroleague’in 29. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Almanya ekibi Brose Bamberg’..

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:06

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Efes kazanmaya devam ediyor Anadolu Efes, Euroleague'in 29. haftasında Olympikaos'u 77-69 mağlup etti ve son 9 maçında 8. galibiyetini aldı. Anadolu Efes, Olympiakos'u 77-69 yenerek Euroelague'deki 17. galibiyetini aldı...

Galatasaray Muslera Büyük Kavga 00:38

Galatasaray Muslera Büyük Kavga

Trabzonspor ile Galatasaray, Süper Lig’in 27.haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda karşı karşıya geldi. Trabzonspor – Galatasaray maçında kavga çıktı. Maçı Trabzonspor 2-1 kazanırken, son dakikalarda sahada yaşananlar m..

Canım Kardeşim 7.Bölüm 08:55

Canım Kardeşim 7.Bölüm

Müge ve Mine’nin eğlenceli ve güzel maceralarının yer aldığı Canım kardeşim çizgi filmini izle, canım kardeşim her bölüm farklı bir macera ile karşınızda...

Canım Kardeşim 11.Bölüm 09:47

Canım Kardeşim 11.Bölüm

Küçük kız Mine okul öncesi yaşta, ablası Müge ikinci sınıfa gidiyor.Bir abla kardeş ilişkisini, evin bir parçası olan kedileri ile yaşamlarını anlatıyoruz...

Maç Kırıcı Fragmanı 02:03

Maç Kırıcı Fragmanı

İdeal bir romantik günlük işinden kovulduğunda, onaylamayan ebeveynleri için bir kızın ilişkisini koparmak için bir defalık konser sunulur. Bu bir defalık konser ağız yoluyla yayılır ve sonunda profesyonel bir eş kır..

İnci Satır Kimdir? 01:09

İnci Satır Kimdir?

İnci Satır kimdir, Ütopya yarışmacısı İnci Satır, 1990 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Bekar olan İnci Satır, satış elemanı olarak çalışmaktadır. Farklı olmanın kendisi için önemli olduğunu ifade eden İnci Satır, “bir a..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Ayşenur Balcı Kimdir? 01:36

Ayşenur Balcı Kimdir?

23 Ağustos 1994 yılında İstanbul da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Açıköğretim Üniversitesi'nde öğreniminedevam etmektedir. İstanbul'da yaşamakta olan güzel yarışmacı modellik ve mankenlik yapmaktadır. Bunların ..

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Ceylan Kimdir? 01:24

Ceylan Kimdir?

Ceylan ya da tam adıyla Ceylan Avcı, (d. 26 Haziran 1974, İstanbul), Zaza asıllı Türk halk müziği ve arabesk müzik sanatçısı. Sanatçı birçok albüm çıkarmış, birçok da sinema filminde rol almıştır. Seni Sevmeyen Ölsün ..

Fahir Atakoğlu Kimdir? 01:10

Fahir Atakoğlu Kimdir?

Küçük yaşlarında eski piyanosuna hayat veren Atakoğlu, 7-8 yaşlarına geldiğinde annesine yaptığı ısrarların sonucunu almış ve yeni piyanosuna kavuşmuştu. Hocası Muzaffer Uz tarafından Cemal Reşit Rey ile tanıştı. 1977 - ..

Kısmetse Olur - Aycanın Sert Çıkışı Tansiyonu Yükseltti! 02:36

Kısmetse Olur - Aycanın Sert Çıkışı Tansiyonu Yükseltti!

Kısmetse Olur 31 Mart Cuma yayınlanan yeni bölümde, Onur'un yaptığı espri Aycan'ı çileden çıkarınca, Onur beklenmedik bir tepki ile karşı karşıya kaldı. Gelinler evinde ortam bir anda gerildi.....

  • ANKA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici Depresyonamı Girdi 02:34

İrem Derici Depresyonamı Girdi

Sosyal medya orucuna başlayan Mustaf Ceceli'den yakın arkadaşı, İrem Derici ile ilgili açıklamalar haberimizde...

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Bergen Kimdir? 02:03

Bergen Kimdir?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu. Anne ve babasının boşanmasıyla annesi Sebahat Çakır'la 1966'da Ankara'ya yerleşti. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Kons..

Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..