#Devran İskender songül karlı zannetme ki unutamam dinle

Alişan - Ah Le Yar 05:50

Alişan - Ah Le Yar

Sana olan duyguları bir bilebilsen Anlatabilsem,belki severdin... İçimdeki hasretini bir duyabilsen Anlayabilsen,belki benimdin... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar   Divane 03:57

Yaşar Divane

Hele bir anla aşkı zamanla Kışlar bahara döner gibidir Var mi dünyada askından başka Yandı derken söner gibidir Her derdime yar ortağım olda Gökten melekler iner gibidir o zaman}x2 Kar mı dünyada bin yıl yaşansa}x..

Alişan  Aşık Oldum 03:15

Alişan Aşık Oldum

Bazen daha fazladir hersey Bir esikten atlar İnsan yuzune bakmak istemez Yasam okadar azalmistir Anlar ozaman Hemen git radyoyu ac bir sarki tut Yada bir kitap oku Mutlaka iyi geliyor Yada balkona cik Bagir bag..

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi 02:01

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi

Eşini kaybettikten sonra , hergün tek tek sayan aşkın hikayesi. Nikahımı, ruhlar alemi nde kıymışlar… Orda, Haticemi bana vermişler… “51 Yıl” bize sınır koymuşlar… Günü gelincike gitti Haticem…. Mevsimimiz, “bahar” değ..

  • PengoTV tarafından
  • 210 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Harun Kolçak feat. İrem Derici - Gir Kanıma 04:21

Harun Kolçak feat. İrem Derici - Gir Kanıma

Söz: Leyla Tuna Müzik: Onno Tunç Düzenleme: İskender Paydaş, Alişan Göksu Yönetmen: Gökhan Palas..

Maceracı _ Ankara Kızılcahamam 56:32

Maceracı _ Ankara Kızılcahamam

Murat Yeni’nin sunduğu Maceracı programının Ankara Kızılcahamam bölümünde neler olacak? Maceracı’nın yeni bölümü olan Ankara Kızılcahamam bölümünü HD ve tek parça olarak Küre TV’den izleyebilirsiniz...

Zirveye Ulaşanlar 5.Bölüm 49:40

Zirveye Ulaşanlar 5.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Ahmet Küçükel, Hayri Berk, Nebahat Çehre ve İskender Korkmaz konuk olarak yer almaktadır...

Bir Günlüğüne Kebapçı Olduk 20:39

Bir Günlüğüne Kebapçı Olduk

Bu videoda bir günlüğüne kebapçıda çalışıyoruz. Fırat kebap dizdi, Alper İskender hazırladı, Melih lahmacun pişirdi...

  • JET TV tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ramazan Ayında Böbrek Sağlığına Dikkat 02:08

Ramazan Ayında Böbrek Sağlığına Dikkat

Ramazan ayında böbrek sağlığına dikkat Üroloji Uzmanı Op. Dr. İskender Nesimioğlu, Böbrek hastalarının mutlaka bir hekim kontrolüne girmeleri gerekir KONYA - Üroloji Uzmanı Op. Dr...

Eski Otomobili Tanka Çeviren Karadenizli Ustalar 01:56

Eski Otomobili Tanka Çeviren Karadenizli Ustalar

Trabzon'da 2 otomobil ustası 77 model toros marka araca tank paletlerine benzer palet takarak aracı bambaşka bir şekle dönüştürdüler. Gökhan Türkmen ve İskender Yavuz isimli ustalar otomobil hariç tüm aksamlarını kendile..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan 06:34

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan

Zorlu PSM Ana Tiyatro’da İskender Paydaş yönetimindeki orkestrasıyla sahne alan Nazan Öncel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın yaşandığı konserde Öncel, Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mabel M..

  • BETA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

Kızım ve Ben Fragman 01:41

Kızım ve Ben Fragman

Hayalini kurduğu polis akademisine giren ve birincilikle mezun olan Doruk, zengin bir ailenin tek çocuğudur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'a aşık olur ve evlenirler. Fakat kızları Zeynep'in doğumundan bir süre ..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Koray Avcı - Yine Aylardan Kasım (Official Video) 03:30

Koray Avcı - Yine Aylardan Kasım (Official Video)

SENİN İÇİN DEĞER (2018 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: Korhan Bozkurt Söz & Müzik: İzzet İskender Timur Türsen Düzenleme: Göksun Çavdar Mix & Mastering: Tarık Ceran Kayıt: Buğra Kunt Stüdyo: Renkli İşler Davul: Alpdoğan..

Yasin Obuz - Ala 02:38

Yasin Obuz - Ala

Yasin Obuz’un , Goed Music etiketiyle yayınlanan ÂLÂ isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz- Müzik: Yasin Obuz - Burak Ünsal - Furkan GügercinnAranje: Denizkan BoznMix-Mastering: Buğra KuntnYönetmen..

  • GÜL tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koma Demsal-Baran Bari 03:54

Koma Demsal-Baran Bari

baran bari jı derdé dınyaye ax naye zımane bı şew u roj dınale ez gırti u esiri jiyana bın axıte ax bu ye firari baran bari dınya tari tu evina dılem nari lı bende te çol û çiyan dı heliya lı van tari dem dıce devran ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

 İbrahim Sadri  Adın Batsın 04:28

İbrahim Sadri Adın Batsın

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm asıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri ..

  • Candy tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Evren Adam - Yanacaksın 02:55

Evren Adam - Yanacaksın

Yanacaksın şarkı sözleri ile Nerdeydi bugüne kadar Hiç çalışmayan o aklın Bak bak bak sen, pişmanmış Hadi bi' uza, boy ver bakalım Olaya senin tarafından da baktım Maalesef ki yine ben haklıydım Belki bir umut, empat..

Eşini Aldatan Ünlüler ! 2017 05:35

Eşini Aldatan Ünlüler ! 2017

Yerli ve yabancı ünlülerden oluşan listemizde kimler kimler var,izleyip görelim..Pınar Altuğ,Ebru Şallı,Defne Samyeli,Tuğba Erbil, Mehmet Ali Erbil,Pınar Aylin,Muazzez Ersoy,Sibel Can,Ceyda Düvenci,Songül Öden....

  • ANKA tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mert Fırat'a Sevgilisi Niçin Bardak Fırlattı!! 02:19

Mert Fırat'a Sevgilisi Niçin Bardak Fırlattı!!

Songül Öden'in doğum gününe katılan Mert Fırat'a sevglisi Hande Doğandemir'in kendisine niçin barak fırlattığı sorulmuş,bakın yakışıklı oyuncu neler döylemiş....

  • ANKA tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Okan’da Yılın En’leri Ödülleri Sahiplerini Buldu 02:08

Okan’da Yılın En’leri Ödülleri Sahiplerini Buldu

Okan Üniversitesinin düzenlediği Okan’da Yılın En’leri 2016 Ödülleri’nin töreni 12 Mayıs 2017 Cuma günü gerçekleştirildi. 20 kategori ve 8 özel ödülün sahiplerini bulduğu törende Uğur Yücel, Beren Saat, Tuba Ünsal, Aras..

  • ANKA tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 7 yıl önce