#Devrim gürenç aşk kalbimde yar açtı müzik dinle

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu 02:21

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu

Trabzon Araklı'da bir mahalle alevlere teslim oldu. Anız yakımından çıkan yangın 7 ev ve 2 samanlığı küle çevirdi. Kimsenin zarar görmediği yangın mahallede büyük hasara yol açtı...

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Yastık savaşı kazası! 01:40

Yastık savaşı kazası!

BABASIYLA YASTIK SAVAŞI YAPARKEN KIRILAN AVİZENİN PARÇASI KÜÇÜK KIZIN SAĞ GÖZÜNE SAPLANDI. DOKTORLAR ''İYİLEŞME ŞANSI ÇOK DÜŞÜK'' DEDİ. AMA 9 YAŞINDAKİ BELİNAY GEÇİRDİĞİ AMELİYATLA GÖZÜNÜ MUCİZEYE AÇTI....

Kuyumcu kardeşler serbest bırakıldı 01:56

Kuyumcu kardeşler serbest bırakıldı

İDDİAYA GÖRE 30 YILDIR TANIDIKLARI KUYUMCU KARDEŞLER TÜM BİRİKİMLERİNİ ALIP KAÇMIŞTI. 2 KUYUMCU YAKALANINCA YÜZLERCE KİŞİ UMUTLANDI. ANCAK SONRA İKİSİ DE SERBEST KALINCA MAĞDURLAR İSYAN BAYRAĞINI AÇTI...

İnternet kafeye baskın! 02:39

İnternet kafeye baskın!

İNTERNET KAFENİN SAHİBİ SANKİ KORONA RİSKİ BİTMİŞ, KISITLAMA YOKMUŞ GİBİ İŞ YERİNİ AÇTI.. GENÇLER İÇERİ DOLUŞUP OYUNA BAŞLADILAR. POLİS BASKIN YAPINCA DA KİMİ KAÇTI KİMİ SAKLANDI. HERKES EVİNDE OTURURKEN SORUMSUZLAR BU H..

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı! 02:17

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı!

50 KİLOMETRE HIZ SINIRI OLAN CADDEDE 120 İLE GİDEN BİR SÜRÜCÜ... 2 ÇOCUK ANNESİ BİR KADININ ÖLÜMÜNE YOL AÇTI... ACILI AİLE, ÖLÜM YARASINA ADALET MERHEMİ BEKLERKEN, AKILALALMAZ BİR KARAR ÇIKTI, O SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI...

Boşanmış, ikinci kez evlenmişlerdi! 02:14

Boşanmış, ikinci kez evlenmişlerdi!

KUMAR İLLETİ AİLE FACİASINA YOL AÇTI... BORÇ BATAĞINA SAPLANAN ADAM, OTOMOBİLİNİ SATMASINA İZİN VERMEYEN KARISINI KATLETTİ... POLİS PEŞİNE DÜŞÜNCE DE BEYLİK TABANCASIYLA CANINA KIYDI...

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar! 02:55

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar!

Önce boğazını kesti, sonre evi yaktı. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı. Katil iz bırakmamak için ardından evi yaktı. İstanbul Maltepe’de vahşice öldürülen 48 yaşındaki Aylin Sözer cinayetinin detaylarına tv100 ula..

Baklava mı, sütlaç mı? 02:50

Baklava mı, sütlaç mı?

ÜNLÜ GURME VEDAT MİLOR TATLI BİR REKABETİN DAHA YOLUNU AÇTI. TATLI SEVERLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ. BAKLAVA MI SÜTLAÇ MI SORUSUNA BAKIN KİM NE CEVAP VERDİ?..

Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı 02:09

Avrasya Tüneli'nde doğum yaptı

BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTILAR. AVRASYA TÜNELİ'NE GİRDİKLERİ ANDA SEDA GİRAY'IN DOĞUM SANCISI TUTTU. VE DEVİN EGE DÜNYAYA GÖZLERİNİ YOLDA AÇTI. 2 KİŞİ GİRDİKLERİ TÜNELDEN 3 KİŞİ ÇIKAN GİRAY AİLESİNİN Y..

161 kilodan 98 kiloya düştü 02:15

161 kilodan 98 kiloya düştü

ŞEF TÜREV ULUDAĞ'IN GENÇLİĞİNDEN BU YANA KİLOLARIYLA BAŞI DERTTEYDİ. TARTIDA EN SON 161 KİLOYU GÖRDÜ. OĞLUNUN DÜNYAYA GELMESİYLE HAYATINDA YEPYENİ BİR SAYFA AÇTI. SPOR VE DOĞRU BESLENMEYLE 5 AYDA NEREDEYSE İMKANSIZI BAŞA..

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı. 00:58

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı.

Esenler tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini işyerine gelen kişi eşiyle tartıştığı sırada aynı işyerinde çalışan kadına ateş açtı olayda kadın bacağından yaralandı eşini rehin alan koca daha sonra polis ekipler..

Bebek hastaneyi bekleyemedi 01:25

Bebek hastaneyi bekleyemedi

İstanbul’da bir benzin istasyonu çok sıra dışı bir ana sahne oldu. Doğum sancısı çeken bir kadın hastaneye doğru yola çıktı. Ama bebek aceleci çıktı, gözlerini dünyaya bir benzin istasyonunda açtı...

İhmal bir çocuğu canından etti 01:58

İhmal bir çocuğu canından etti

Güzergah değiştiren minibüs faciaya yol açtı. 5 yaşındaki Viyan’a çarptı hastanede kaçtı...

Esenyurt'ta ortalık karıştı! 02:30

Esenyurt'ta ortalık karıştı!

ESENYURT'TA 13 YAŞINDAKİ KIZIN KAÇIRILDIĞINI DUYAN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ... ŞÜPHELİLERİN KAPISINI KIRIP EVE GİREN MAHALLELİYİ SAKİNLEŞTİRMEK İÇİN, POLİS HAVAYA BİR KAÇ EL ATEŞ AÇTI... İŞTE O ANLAR.....

Evlilik vaadiyle dolandırıldı 02:01

Evlilik vaadiyle dolandırıldı

EV ALMAK İÇİN TANIŞTIĞI EMLAKÇI KADINA GÖNLÜNÜ KAPTIRAN ADAM, EVLİLİK HAYALİ KURARKEN KENDİNİ MAHKEMEDE BULDU... '328 BİN LİRA DOLANDIRILDIM' DEDİ, DAVA AÇTI...

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Akülü araba hayali! 01:49

Akülü araba hayali!

8 VE 9 YAŞLARINDA KAĞIT TOPLAYICISI İKİ KIZ ÇOCUĞU BİR GÜN KAĞIT TOPLARKEN AKÜLÜ BİR ARABA GÖRDÜ..BABASI, ONLARDAN ÇOK DAHA ŞANSLI BİR ÇOCUĞU, AKÜLÜ ARABAYLA GEZDİRİYORDU..O AN AKÜLÜ ARABAYA ÖYLE BİR BATILAR Kİ, DUYARLI ..

Gökyüzünde adalet arayışı! 02:22

Gökyüzünde adalet arayışı!

ORTALIĞIYLA BİRLİKTE BENZİN İSTASYONU AÇTI. İDDİAYA GÖRE TAM 23 MİLYON DOLANDIRILDI. BİR SERVET KAYBEDEN TRABZONLU İŞ ADAMI, YERDE BULAMADIĞI ADALETİ GÖKLERDE ARADI.....

Saklanan askerleri polis çıkardı 03:22

Saklanan askerleri polis çıkardı

O KARANLIK GECEDE HAİNLERİN HEDEFİNDEKİ KRİTİK NOKTALARDAN BİRİ DE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'YDİ... DARBECİLER GÖZLERİNİ KIRPMADAN MASUM SİVİLLERİN ÜZERİNE ATEŞ AÇTI... SHOW HABER GENEL YAYIN YÖNETMENİ RIDVAN BIYIK'..

Ayı saldırısı tazminatı 02:02

Ayı saldırısı tazminatı

ERZURUMLU KÖY MUHTARI MAHMUT ÖZTÜRK, AYI SALDIRISINA UĞRAMIŞ VE GÜNLERCE KOMADA YATMIŞTI. SONRASINDA DEVLETE DAVA AÇTI. O HUKUK MÜCADELESİ TAM 8 YIL SÜRDÜ. VE SONUÇ; DEVLET, AYI SALDIRISINA UĞRAYAN MUHTARA TAZMİNAT ÖDEY..

Ruhu bile duymadan soyuldu! 01:23

Ruhu bile duymadan soyuldu!

TEKİRDAĞ'DA BİR MARKET SAHİBİ DÜKKANINI AÇTI, TEMİZLİK YAPIYORDU Kİ İÇERİ GİZLİCE BİR HIRSIZ GİRDİ... KASADAKİ PARAYI ÇALIP KAÇTI. RUHU BİLE DUYMADAN SOYULAN ESNAF,BAŞINA GELENLERİ SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA ANLA..

Erzurum'da dolu yağışı etkili oldu 00:59

Erzurum'da dolu yağışı etkili oldu

Erzurum'da etkili olan şiddetli dolu, cadde ve sokaklarda su taşkınlarına yol açtı. Bir yolcu minibüsü köprülü kavşakta dolu birikintisi nedeniyle mahsur kaldı. Vatandaşlar çatı altlarına ve iş yerlerine sığındı...

Kaplumbağa terbiyecisi Zekiye Teyze! 01:08

Kaplumbağa terbiyecisi Zekiye Teyze!

Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki Zekiye Artut, evinde 15 yıldır beslediği kaplumbağasının yanı sıra 2 kaplumbağaya daha yuvasını açtı...

Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı 04:22

Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı

1071 yılının 26 Ağustos'uydu. Malazgirt Meydan Muharebesi ile Selçuklu Hükümdarı Alparslan, büyük bir zafere imza attı. 950 yıl önce, Bizans İmparatoru Romen Diyojen'i yenen Alparslan, Anadolu'nun kapılarını Türklere aç..

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu 00:53

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu

Kazakistan'da küresel iklim değişikliği bu yıl hiç yağış almayan bazı bölgelerde binlerce hayvanın telef olmasına ve tarım alanlarının kurumasına yol açtı. Ülkenin güney ve batı kesimlerinde daha önce görülmemiş sıcak ha..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Bu nasıl eğlence- Akdeniz cayır cayır yanarken İzmir'de Havai fişek ormanı yakıyordu 01:41

Bu nasıl eğlence- Akdeniz cayır cayır yanarken İzmir'de Havai fişek or

Akdeniz'de ormanlar cayır cayır yanarken onlar ne yangın tehlikesine ne de canlı hayatına aldırış etti. Eğlence adı altında defalarca havai fişek attı. Ormanlık alanda atılan fişekler yangına yol açtı. Görüntüler İzmir K..