#Devrim gürenç aşk kalbimde yar açtı müzik dinle

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video) 02:24

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video)

Sevdanın Böylesi şarkı sözleri ile; Yar senden başkasinun gözlerine bakamam Sevmesen bile beni yüreğumden atamam Yar senden başkasinun gözlerine bakamam Sevmesen bile beni yüreğumden atamam [Nakarat] Dünyanın hilesini..

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 03:35

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı Dinle Söz: Oğuz Berkay Fidan Müzik: Altan Alyanak Düzenleme: Burakcan Güneren Mix-Mastering: Mahir Can Küçük Yönetmen: Oğuz Berkay Fidan Görüntü Yönetmeni: İlkem Özçiçek, Batuhan Kurt S..

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım 03:25

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geri dönme bilirim yine gidersin Sakın sevme beni yerle bir edersin İçimdeki ateşi söndüremezsin Aşk yürek ister, ki sahip değilsin Aşk yürek ister, ki sah..

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik ) 02:59

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik )

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et a..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Mustafa Ceceli  Islak İmza 03:44

Mustafa Ceceli Islak İmza

Bu benim sevdam sen olmasan bile Gün geçmiyor ki adını yad etmeden Eyvah demeden of demeden Hiçbir şey beklemeden Kimseyi koyamam yerine Orası hep senin kalacak O yara ıslak imza kalbimde Sonuna kadar seninle atacak Se..

Taha Özer  Kan Kırmızı 2017 Yeni İlk Kez Orjinal Video 03:13

Taha Özer Kan Kırmızı 2017 Yeni İlk Kez Orjinal Video

Kan Kırmızı şarkı sözleri ile Her Gün ilk günü ayrılığın, Kalbimde Aynı sızı, Gözlerim Kankırmızı Yoksun diye kendime uğramadım, Çok sevdim ben seni Ayılmadım, Canım yanıyor Allahım .... Git gel beni yaralı bırakma B..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.369 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu 03:27

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu

Gözlerinde saklı bütün ışıklar Elimden bir tutsan ruhum parıldar Seni görünce kalbim bir hızla çarpar Bu ateş hep söyle böyle mi yanar Görsem görsem görsem yeniden O tatlı gülüşün ve yine sen Bir öpsem öpsem öpsem y..

Metin Göç - Yastık İzi 03:38

Metin Göç - Yastık İzi

Yastık İzi şarkı sözleri ile Arada geliyorum sizin oralara Özlediğimi söylüyorum soranlara Geçit yok yüz vermiyor sınırların Külü duruyor kalbimde yaktıklarının Bugün senin tarafında uyudum, uyandım Durup durup sevdim..

Müge Ökten - Geceler Bana Kara 03:15

Müge Ökten - Geceler Bana Kara

Geceler Bana Kara şarkı sözleri ile Kalbim soğukta kaldı da üşüdü de üşüdü Senin yolundan bakınca herşey normal göründü Korkmuyorum suskunluk bana sırdaş Kimbilir böyle kaç sene sürecekken Ben sana varmam kalbim hapi..

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz 03:33

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl Geçti Habersiz Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bazen gözyasi oldu, bazen içli bir sarki Her anini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzun Içimde durur askin Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler..

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle 04:41

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle

ŞARKI SÖZLERİ Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bazen gözyaşı oldu bazen içli bir şarkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımda tuzu içimde durur aşkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımd..

Tarkan Acimasız 04:17

Tarkan Acimasız

Her şeyini toplayıp basıp gitmişsin İnsanoğlu nankördür değişir demişsin Acımasızsın çok acımasız Bir de yalancı, bir de insafsız Ne desem yetmez Sen bu şarkıyı dinlerken Bir ihtimal sevişirken Ben burada bir yerlerde K..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Acimasiz 04:17

Tarkan Acimasiz

Her şeyini toplayıp basıp gitmişsin İnsanoğlu nankördür değişir demişsin Acımasızsın çok acımasız Bir de yalancı, bir de insafsız Ne desem yetmez Sen bu şarkıyı dinlerken Bir ihtimal sevişirken Ben burada bir yerlerde K..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik 03:03

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik

Bu Ne Güzellik şarkı sözleri ile... Sana baktığım zaman Işıklar yanar bir an Yüz çevirme bak aman Korkarım karanlıktan Kalbimden hızlı hızlı Aktı ruhuma sızdı Gözlerin gördüğüm En masum hırsızdı Çiçekler k..

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans) 05:13

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans)

Sezen Aksu. Sezen Aksuya dair sayfalarca yazsak yetersiz kalır. son çocukluğumun son süper kahramanıydı kendisi. yıl 1991 de dinlediğim, Gülümse, Gidiyorum, Vazgeçtim Şarkıları unutulmazlarım. 24 yaşlarımda Pop star yarı..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

Burhan Eren & Akner - Kapan 03:45

Burhan Eren & Akner - Kapan

Kapan şarkı sözleri ile... Geceleri yıldızlara dokunur sabaha uyanmak zor bir durum İnan inan herşeyden kaçıyor inadına herkesle savaşıyor Sebebi mi var hep karalıyorsun yine teksin tek çabalıyorsun Çıkış yolu yok son..

Seda Tripkolic feat. Güven Yüreyi - Gözleri Var Ya 02:43

Seda Tripkolic feat. Güven Yüreyi - Gözleri Var Ya

Gözleri Var Ya şarkı sözleri ile Kal yanımda buna ihtiyacım var. Son bir kere kokuna sarılsam ya. Devirip gözlerini günleri saymadan. Gözleri var ya Elleri sımsıcak hani ya Derinden vurur o beni ya Ömrümü adarım yol..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Affet şarkı sözleri ile Kırgın yüreğimin sesini sana duyuramadım ya da Duymak istediklerin kalbimde değiller daha Bu sayfa kapandı belki de ta derinlerde Yaşamadan aldırman da çok zor bu olanlara İhanet ettiğin günde..

Hande Yener - Kaç - (Official Video) 02:42

Hande Yener - Kaç - (Official Video)

KAÇ Ben defalarca o zamansız çırpınışlara Hep buldum diye benziyordum kuşlara Yüksek uçtum çabuk kaçtım Dayanamıyorum aşkım azalınca olayım bu Bulutların üstünde Olmalıyım bahsinde Benim olayım bu Yaşayamıyorum kola..

Burak Tönget - Güneşi Yak 03:22

Burak Tönget - Güneşi Yak

Güneşi Yak şarkı sözleri ile Güneşi Yak Güneşi Yak Üşürüm Ay Üşürüm Ay Yıldızım Kay Yıldızım Kay Kurşunum Yay Kurşunum Yay Atarım okumu basarım üç metre derinlikteki kara botumu Yara tohumu sara olunur kana bürünür so..

Dilan Açelya - Dayana Dayana 03:00

Dilan Açelya - Dayana Dayana

Dayana Dayana şarkı sözleri ile Sevmişim yıllarca kendi kendime Ömrümü vermişim değmeyenlere Yok yere büyütmüşüm seni kalbimde Değişmiyormuş zamanla hiç kimse Taşa çevirdin kalp artık atmıyor Hatırlayınca yaram az b..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti 04:19

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti Dinle Bir rüzgar esti içinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne biçim bir fırtına Kendi kendime düşündüm oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum öteki bana N..

Turgay Merih Çalsam Birgün Kapını 1977 04:05

Turgay Merih Çalsam Birgün Kapını 1977

İlkbaharın yemyeşil, Renkleri gözlerinde, Nisan yağmurlarıyla, Gelen bereketsin sen. Coşkun bir su gibisin, Duyguların derinden, İklimler ötesinden, Derlenmiş buketsin sen. Çalsam bir gün kapını, Bir ışık demeti..

Melike - Şans 03:27

Melike - Şans

Melike - Şans Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hadi gel sevgilim Beni bul sevdigim Dünya çok küçüktür Kepçe misaliyim Hadi gel sevgilim beni bul sevdiğim Dünya çok küçüktür kepçe misaliyim Dünya ya bir kere geldim daha da gel..

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı 03:01

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı Dinle KARAYEMİŞ AĞACI Karayemi̇ş karasun Yüreğumde yarasun Sakla beni̇ gövdene O yar beni̇ arasun Karayemi̇ş ağaci̇ Yok derdumun i̇laci̇ Ayri̇ldum sevduğumden Aci̇ çekerum aci̇ Karaye..