#Devrim gürenç mecbur müzik dinle

Advocaat’ın Basın Toplantısında Gerginlik 01:05

Advocaat’ın Basın Toplantısında Gerginlik

Basın toplantısında Beyaz TV muhabiri Devrim Zengi, Advocaat'a soru sormak isteyince FB Medya Sorumlusu Fatih Demirkol kendisinden soru almayacaklarını söyledi. Soru sorulmasının izin verilmemesi üzerine Zengi, Advocat'ı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!) 02:52

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!)

Aile Arasında sinemalarda! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darısı Başımıza 1. Fragmanı 01:00

Darısı Başımıza 1. Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

İran'dan Yunanistan'a Ait Petrol Tankerine Operasyon! Dünya Bu Görüntüleri Konuşuyor 01:48

İran'dan Yunanistan'a Ait Petrol Tankerine Operasyon! Dünya Bu Görüntü

İran, Basra Körfezi'nde Yunanistan’a ait 2 petrol tankerine el koyduğu anlara ait görüntüleri yayınladı. İran Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, 27 Mayıs’ta Basra Körfezi'nde uluslararası hukuku ihlal etti..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı 04:34

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı

Dün gece hep seni seni düşündüm Söylediklerine aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola döndüm Alaycı gülüşe aklım takıldı Yüzünde şüpheli bir anlam vardı Bana ne dediysen sanki yalandı İçimi tarifsiz bir korku sar..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Demet Evgar - Nanay 04:00

Demet Evgar - Nanay

Nanay şarkı sözleri ile İNSAN İSTEMİYOR KİMSEYİ BAZEN İNSAN ÇEKEMİYOR KİMSEYİ BAZEN EN AZ BİR METREKARE YERİ OLMALI HERKESİN YALNIZLIĞIN DA HAKKINI YEMEYELİM O DA BÜYÜK BİR AŞK ZATEN AMA O DA OLMUYOR AMA BU DA OLMUYO..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

İstersen Ebeni De Çağır 00:53

İstersen Ebeni De Çağır

Bu iki arkadaşın hayatta birleştiği tek nokta vardır: İkisinin de karılarından ayrılıp aynı evde yaşamaya mecbur olmaları... Ve bu mecburiyet başlarına neler getirir neler!..

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası 00:32

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası

1996 yapımı unutulmaz dizimizin kahramanları Rafet ile Saffet! Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gams..

Hoş Adam Rafet Hoşgeldin 00:30

Hoş Adam Rafet Hoşgeldin

Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gamsız, vurdumduymaz, pasaklı, dağınık ve çapkın... Saffet ise tam ..

Nihat Hatipoğlu - Aşı (İğne) Yaptırmak Orucu Bozar Mı 02:09

Nihat Hatipoğlu - Aşı (İğne) Yaptırmak Orucu Bozar Mı

Nihat Hatipoğlu: İslam âlimleri ramazanın gündüzünde kişiye yapılan iğneleri ikiye ayırmışlardır. Serum gibi gıda veren iğneler; bunlar orucu bozar. Ancak ağrı kesici veya tedavi edici antibiyotik türü iğneler ise orucu ..

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karda Asfalt Yapan Rusların Çapası 00:20

Karda Asfalt Yapan Rusların Çapası

Rusya Kışları Asfalt çalışmasını mecbur durumlarda yapmakta, işte bu durumu haydi birlikte seyredelim...

  • PengoTV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Hiperaktivite Bozukluğu Nasıl Tedavi Edilir 02:02

Çocuklarda Hiperaktivite Bozukluğu Nasıl Tedavi Edilir

Çocuklarda hiperaktivite bozukluğu, mümkün olduğunca çocuğa müdahil olmadan tedavi edilmeye çalışılır. Ancak olası ev kazalarına karşı önlem amaçlı kırılabilir eşyaların kaldırılmasında fayda var. Çocuk ilkokul çağındayk..

  • NABIZ tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarda Hiperaktivite Bozukluğu Nasıl Tedavi Edilir 02:02

Çocuklarda Hiperaktivite Bozukluğu Nasıl Tedavi Edilir

Çocuklarda hiperaktivite bozukluğu, mümkün olduğunca çocuğa müdahil olmadan tedavi edilmeye çalışılır. Ancak olası ev kazalarına karşı önlem amaçlı kırılabilir eşyaların kaldırılmasında fayda var. Çocuk ilkokul çağındayk..

  • NABIZ tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Kek Tarifi 07:44

Çikolatalı Kek Tarifi

Bol cikolatali kek Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi yogurt 1 cay bardagi bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Yarim su bardagi badem, ceviz yada findiktozu varsa koyun yoksa koymayi..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Nefesim Kesilene Kadar 2015 Full Hd İzle 1:33:35

Nefesim Kesilene Kadar 2015 Full Hd İzle

Konusu : Dram türündeki film bir tekstil atölyesinde ortacılık yapan Serap'ın hikayesini ele alıyor. Mecbur kaldığı için ablası ve eniştesinin yanında yaşayan Serap'ın hayattaki tek umudu uzun yol şoförü olan babasıyla ..

Rober Hatemo - İtirazım Var 05:49

Rober Hatemo - İtirazım Var

İtirazım var bu zalim kadere İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin sillesine hayatın cilvesine Dertlerin cümlesine itirazım var Yarım kalan sevgiye şu emanet gülmeye Yaşamadan ölmeye itirazım var Ben hep yenilmey..

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle 1:59:29

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle

Evli çiftler Ben ve Leslie tüm çocuklarıyla beraber şehrin gürültüsünden uzak ormanlık bir alanda yaşamlarını sürdürmektedir. şehirlerden ve insanlıktan uzak, ormanlık bir bölgede yaşamaktadır. Ben, çocuklarının doğada y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi 01:01

Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi

En komik, en unutulmaz dizilerden biri Tatlı Kaçıklar en güzel sahneleriyle sizlerle. Başroller de Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan. Cakabo, Tarumar Abi, Seksi Şempanze, Beton Raziye ise..

30 Yıldır Su İçmeyen Adam 03:41

30 Yıldır Su İçmeyen Adam

İzmir Torbalı'da yaşayan 42 yaşındaki Taner Özev 30 yıldır hiç su içmediğini, su ihtiyacı hissettiğinde sadece gazlı içecekler kullandığını öne sürdü. Ölsem de su içmem diyen Özev, suyu sadece duş alırken ve diş fırçal..

  • JET TV tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 37.Bölüm - Gözde Tuzağa Düştü! 04:12

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Gözde Tuzağa Düştü!

Gözde'nin hamile olmadığını ve herkese oyun oynadığını öğrenen Evren, onu kendisiyle evlenmeye mecbur bırakıyor! Kız kardeşi Gözde'nin, Evren ile evlenmemesi şartıyla mal varlığını üstüne yapacak olan Bora, Evren'i de ka..

  • ANKA tarafından
  • 1.561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Albayrak Holding Microsoft’a 1,5 milyon dolarlık dava açtı 05:20

Albayrak Holding Microsoft’a 1,5 milyon dolarlık dava açtı

Albayrak Holding, kurumsal kaynak planlama sistemi hizmeti aldığı Microsoft’a bulut sistemi kullanmaya mecbur ettiği ve üretim sürecinde yaşanan kesintiler nedeniyle 1,5 milyon dolar tazminat davası açtı...

Zaten yemişiz haberimiz yok! 47:55

Zaten yemişiz haberimiz yok!

Ben ve benim gibi düşünenler değersizleştirildi, işlerinden oldu, özgeçmişleri silindi. Şimdi kalkmış, haklıymışsınız diyorlar! Portakal kokulu böcekler yıllardır içeceklerimizde kullanılıyor biz de içiyoruz! O uygulamay..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..