#Devrim gürenç mecbur müzik dinle

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle 1:10:20

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Ünlü bir kasa hırsızı olan Yılmaz (Yılmaz Güney), cezasını bitirdikten sonra Kayseri'ye sürgüne gönderilir. Artık emniyete gidip sürekli imza atmaktadır. Eski belalı hayatına tövbe etmiştir. Bu arada Kayserisp..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle 1:29:22

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle

Filmde, nişanlısı tarafından terk edilen bir kadının intikam hırsı anlatılır. Nazım, üniversiteden yeni mezun olmuş stajyer bir savcıdır. Kısa süre sonra eğitimini tamamlamak için Avrupa’ya gidecektir. Nevin’le evlilikle..

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle 58:41

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hapisten kurtulmak için iki haftalığına hafiyelik yapmak zorunda kalan bir gencin maceraları anlatılır. Osman, patronunun kızı Fatma’yla evlenmek üzeredir. Başka kadınlarla gönül eğlendirmeyeceğine dair..

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Fırında Patates Cipsi Tarifi 04:24

Fırında Patates Cipsi Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı tuz. Patates cipsini sevmeyen kimse yoktur sanırım. Ola ki siz sevmiyorsunuz evde seven birileri mutlaka vardır..

Söz | 45.Bölüm 2:15:34

Söz | 45.Bölüm

Söz’ün 45. Bölümünde;nAtaşe Agah’ı öldürmek için hamlesini yapar... nDerman’ın (Timur Acar) kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz (Tolga Sarıtaş), ölümüne de olsa savaşacaktır. Ama Erdem (Nihat Altınkaya) de canı pah..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bendeniz - O Biliyor 04:05

Bendeniz - O Biliyor

Sen koca dünya sanma Buluşuruz bir anda Belki çarşı pazarda Bak ateşim başında yar Saklayamazsın benden Ne işler çevirdiysen Sonunda ellerin Sonunda dillerin Sonunda yüreğin yanacak Ardından gözlerin Emanet sözlerin Y..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı 06:28

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı

Doğu ve Güneydoğu’nun özellikle kırsal bölgelerinde ve köylerinde yaşayan kadınlar geçmişten günümüze kadar gelen zorlu tandır ekmeği yapımı telaşını sürdürüyor. Bitlis’te de köyde yaşayan kadınlar, kendi ürettikleri buğ..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce
Hidra - Nefes Alamıyorum 02:30

Hidra - Nefes Alamıyorum

Beat & Mix; Serhat Özen Record & Mastering; Efe Onat Cover by Huek Prod by 2Duvar Müzik Sözler; ışıkları kapalı bi baht sınıf sınıf ayırmaya bayılıyolar kırıntıyı çok görüyo kayırıyolar sırrımız bu daha bizi tanımıyol..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video ) 04:00

Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video )

Aylin Coşkun'un Sinsirella albümünden merakla beklenen Hande Yener düetinin klibi manzara sizlerle... Söz - Müzik : Mert Ekren Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen : Hande Yener Bu mu aşkın sen yorumu Bozuk 'y' kromoz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tesla Otomatik Pilottayken Yolu Nasıl Görüyor? Şöförsüz Araba 03:27

Tesla Otomatik Pilottayken Yolu Nasıl Görüyor? Şöförsüz Araba

Otomatik pilot özelliği ile devrim yaratan Tesla araçlar yolu nasıl görüyor? Tesla tarafından yayınlanan videoda, araçların yol çizgilerini algılayışını, diğer araçları ve engelleri fark ederek nasıl karar verdiğini görü..

  • Cowboy tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kübalılar Castro'ya veda ediyor 00:42

Kübalılar Castro'ya veda ediyor

Kübalılar geçen hafta vefat eden liderleri Fidel Castro'ya veda ediyor. Castro'nun yakılan naaşı Havana'da Devrim Meydanı'nda halkın ziyaretine açıldı...

Uber'in Sürücüsüz Taksisi Kırmızı Işıkta Geçti! 00:30

Uber'in Sürücüsüz Taksisi Kırmızı Işıkta Geçti!

Uber'in büyük bir devrim yaratarak kullanıma sunduğu sürücüsüz taksiler Amerika'da hizmete başlamıştı. İlk olarak güvenlik amaçlı içinde 1 kişi sürücü bulundurulacağı da açıklanan araçlardan bir tanesi San Francisco'da k..

  • Cowboy tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 8 yıl önce
New York’n DNA Test Kamyonu ' Baban Kim olduğunu öğrenmek istermisiniz ? 04:42

New York’n DNA Test Kamyonu ' Baban Kim olduğunu öğrenmek istermisiniz

A New Yorker herkes için DNA testinin erişilebilirliğini devrim bir göreve atanır. Jared Rosenthal, 47, Sağlık Sokak kurmak ve başlatılan 'Baban kim? wh's your daddy ?' 2010 yılında mobil DNA test merkezi.Başlangıçta iş..

  • PengoTV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flash İndirim Kartı Reklamı (Dilber Ay Oyunculuğu İçerir) 11:59

Flash İndirim Kartı Reklamı (Dilber Ay Oyunculuğu İçerir)

Flash TV'nin sizler için sunduğu devrim niteliğindeki yeni kartının Dilber Ay'ın eşsiz performansıyla tanıtımı. Etiketler:..

  • PengoTV tarafından
  • 1.844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kore'den Yeni Roket Motoru Denemesi 01:43

Kuzey Kore'den Yeni Roket Motoru Denemesi

Kuzey Kore, devrim niteliğinde buluş olarak nitelendirdiği yeni nesil roket motorunun başarıyla test edildiğini duyurdu. Kuzey Kore Merkezi Haber Ajansının (KCNA) haberine göre, yüksek itiş gücüne sahip yeni nesil roke..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

1999 Düzce Depremi-Deprem Sonrası Kaynaşlı izle 04:17

1999 Düzce Depremi-Deprem Sonrası Kaynaşlı izle

Deprem sonrası Kaynaşlı'da yaşanan gelişmeler hakkında, Devrim Gürkan ile telefon bağlantısı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989 03:48

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989

BAŞROL OYUNCULARI BÜLENT ERSOY-İSMET ÖZHAN OYUNCULARI NERİMAN KÖKSAL-EFKAN EFEKAN-GÜLBEN ERGEN-NEVİN AYPAR-DİLER SARAÇ-DEVRİM PARSCAN-NUBAR TERZİYAN-ORHAN ELMAS-HİKMET GÜL-AHMET CANSEVEN-NECDET TURKANTÖZ-HALE HAYKIRIR-E..

32. Gün-1989 Devrimi Sonrası Romanya 13:40

32. Gün-1989 Devrimi Sonrası Romanya

1989'da Nicolae Ceauşescu'nun iktidardan indirilmesi ile gerçekleşen devrim sonrasında, Romanya'da yaşanan ekonomik zorluklar ve yeni demokrasi sistemine alışılamaması. Mehmet Ali Birand'ın, dönemin Romanya Devlet Başkan..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK'nın HAYIR Kampanyası 01:12

PKK'nın HAYIR Kampanyası

PKK'lı yamyamlar neden Hayır dediklerini açık açık söylüyorlar. Birileri de EVET derseniz ülke bölünür diyor.. PKK'NIN HAYIR KAMPANYASI Bu referandum Kürdistan için bir fırsat, HAYIR çıkarsa DEVRİM yapabiliriz. Bu fırsa..

Flash İndirim Kartı Reklamı (Dilber Ay Oyunculuğu İçerir) 11:59

Flash İndirim Kartı Reklamı (Dilber Ay Oyunculuğu İçerir)

Flash TV'nin sizler için sunduğu devrim niteliğindeki yeni kartının Dilber Ay'ın eşsiz performansıyla tanıtımı...

  • JET TV tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce