#Değerinde

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar 02:27

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar

Afganistan kişi başına 559 dolar milli geliri ile dünyada 190 ülke arasında 179’uncu sırada bulunuyor. Ancak ülkede 3 trilyon dolarlık henüz işlenmemiş maden yataklarının bulunduğunun açıklanması gözleri yeniden bu ülkey..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında 01:03

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında

Greenpeace uyarıcı olarak adlandırılan Fransız Nükleer Güvenlik raporunu yeniden düzenliyor. Greenpace çevreci eylemciler geçtiğimiz 18 ay boyunca Fransa'nın 19 nükleer reaktör alanının sadece çevre kirliliği ve radyoakt..

Lamborghini'nin Üzerine Basan Çocuğun Hazin Sonu 00:58

Lamborghini'nin Üzerine Basan Çocuğun Hazin Sonu

ABD'nin San Francisco eyaletinde 420.000 dolar değerinde Lamborghini marka arabasının üzerine basarak atlayan çocuğu yakalayan adamın tepkisi sert olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
500 Bin Dolar Deli Holografik Lamborghini Aventador 01:40

500 Bin Dolar Deli Holografik Lamborghini Aventador

A CAR enthusiast enjoyed the opportunity of a lifetime by driving a rare, modified Lamborghini worth more than half a million dollars. Japanese car culture expert, Steve Feldman put the limited edition Lamborghini Aventa..

  • BETA tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Milyon Dolar 'Sin City Hustler’ Dünya'nın En Büyük Canavar Kamyonu 02:47

1 Milyon Dolar 'Sin City Hustler’ Dünya'nın En Büyük Canavar Kamyonu

TAKE a look at the world’s longest monster truck that stretches for 32 feet and is worth 1 million dollars. The Sin City Hustler stands 12 feet tall and roams the desert of White Hills, Arizona, just 45 minutes outside L..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerek Süper Hız Vegas'ta Yardım İçin Buluşuyor 02:01

Gerek Süper Hız Vegas'ta Yardım İçin Buluşuyor

THE world’s best supercars and their enthusiasts gather to raise money for charity in Las Vegas. Founded in 2014, the event prides itself on being a charitable gathering aimed at high-end car owners and enthusiasts - wit..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada 02:25

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Ümraniye'de cep telefonu bayisinden 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.Çakmak Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından çok sayıda cep..

Gelin Arabasından 15 Bin Liralık Altın Çaldı 01:16

Gelin Arabasından 15 Bin Liralık Altın Çaldı

Adana'da fotoğraf çektiren gelin ve damadın arabasının camını kırıp 15 bin lira değerinde altın çalan zanlı tutuklandı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı...

20 TL vs 850 TL Cilt Bakım Yağı 10:15

20 TL vs 850 TL Cilt Bakım Yağı

Uygun fiyatlı ve yüksek fiyatlı ürünleri deneyip karşılaştırdığım seride bu defa 850 lira değerinde La Mer Renewal Oil ile Rival De Loop'un Vital Reife Haut cilt bakım yağını karşılaştırdım. Bakalım her ikisinin de perfo..

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Öyle Bir Balık Yakaladılar Ki Kendileri Bile İnanamadı 01:08

Öyle Bir Balık Yakaladılar Ki Kendileri Bile İnanamadı

Buz altından oltayla yakalanan havyar balığı adeta bir servet değerinde. Mersin balığı olarak da bilinen morina balığını yakalayan amatör balıkçıların görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görüyor...

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya'nın En Büyük 5. Elması ; 40 Milyon Dolar 01:02

Dünya'nın En Büyük 5. Elması ; 40 Milyon Dolar

Madeni işleten İngiltere merkezli Gem Diamonds firması, elmasın 910 karat ve 40 milyon dolar değerinde olduğunu duyurdu. Gem Diamonds Başkanı Clifford Elphick, basına yaptığı açıklamada, söz konusu elmasın en berrak elm..

Duvar Arasından 10 Milyon Dolar Çıktı 01:00

Duvar Arasından 10 Milyon Dolar Çıktı

Çin'de yolsuzluk soruşturması kapsamında bir apartman dairesinde arama yapan polis, duvarın içine saklanmış yaklaşık 10 milyon dolar değerinde Çin Yuan'ı buldu. Hürriyet'te yer alan habere göre, Shuang Fei olarak bilinen..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
500 Bin Liralık Kapkaç Kamerada 00:12

500 Bin Liralık Kapkaç Kamerada

500 bin liralık kapkaç kamerada Bursa'da yaklaşık 500 bin lira değerinde döviz yatırmaya bankaya giden şahsın çantasını çalan şüpheli bir araca binerek uzaklaştıBURSA - Bursa'da 500 bin liralık dövizi bankaya yatırmak is..

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parayla Burun Silen Rus Futbolcu 00:14

Parayla Burun Silen Rus Futbolcu

Rus futbolcu Stanislav Manayev’in paraya burnunu sümkürme görüntüleri büyük tepki gördü. Yaklaşık 330 lira değerinde bir banknota burnunu silen 19 yaşındaki futbolcu, olayın videosunu Instagram’da paylaştı...

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında 00:46

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında

Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir cep telefonu bayisinin maskeli hırsız tarafından soyulması iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki cep telefonu bayisine gelen çalışanlar cam..

3000TL KAYIK vs. 2.000.000TL YAT 11:45

3000TL KAYIK vs. 2.000.000TL YAT

orta ve pahalı tekneleri karşılaştırıyoruz. Ucuz fiyatlımız 3000TL değerinde bir kayık , en pahalımız ise 2 MİLYON TL'lik motor yat..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada 00:20

Kuyumcudan Hırsızlık Kamerada

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir kuyumcuda yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Nusaybin Lozan Caddesi üzerindeki kuyumcaya müşteri olarak gelen bir kişi, 18 bin lira değerinde altın setini almak istediğini..

İşçi Yelekli Hırsızlar 6 Bin Liralık Kumaş Çaldı 01:14

İşçi Yelekli Hırsızlar 6 Bin Liralık Kumaş Çaldı

İstanbul Arnavutköy’de işçi yeleği giyen hırsızlar, bir kumaş fabrikasından 6 bin lira değerinde kumaş ve tekstil malzemesi çaldı. Güpegündüz fabrikaya giren şahısların rahat tavırları dikkat çekerken, hırsızlık anları s..

Arda Turan, Sizin Yüzünüzden Küfür Yiyoruz 01:44

Arda Turan, Sizin Yüzünüzden Küfür Yiyoruz

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taşla Cam Kırıp Saniyeler İçinde Soygun Yaptılar 04:17

Taşla Cam Kırıp Saniyeler İçinde Soygun Yaptılar

Diyarbakır'da bir GSM şirketi bayisine, camını kırarak giren 2 kişi, 15 bin lira değerinde 3 cep telefonu alarak kaçtı...

Mersin'de 10 milyon liralık kaçakçılık operasyonu 02:14

Mersin'de 10 milyon liralık kaçakçılık operasyonu

Mersin'de gümrük muhafaza ve jandarma ekiplerince müşterek düzenlenen operasyonda, Türkiye’ye yasa dışı yollardan, vergileri ödenmeksizin sokulan 10 milyon lira değerinde 178 bin 878 adet gümrük kaçağı kumandalı araç ana..

Yunanistan Türkiye'ye Karşı Silahlanıyor 01:08

Yunanistan Türkiye'ye Karşı Silahlanıyor

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan askeri harcamalarını arttırdı. Yunan Başbakan Micokatis 115 milyon avro değerinde denizaltılar için 32 torpido alınacağını açıkladı...

40 bin liralık bilezik hırsızlığı 01:13

40 bin liralık bilezik hırsızlığı

MÜŞTERİ GİBİ GELDİLER, 40 BİN LİRA DEĞERİNDE BİLEZİĞİ KAŞLA GÖZ ARASINDA ÇALIP GİTTİLER.. 2 DOLANDIRICININ SOYGUNDAN SONRAKİ RAHATLIĞI DA İNANILMAZDI. İZLİYORUZ...

Balon balığındaki zehir! 01:26

Balon balığındaki zehir!

ADANA'DA BİLİM İNSANLARI LABORATUVARDA ZEHİR MESAİSİNDE. BALON BALIĞINDA BOLCA BULUNAN SİYANÜRDEN BİLE DAHA ETKİLİ O ZEHİRİN 1 GRAMI BİLE SERVET DEĞERİNDE...ÇÜNKÜ AĞIR HASTALIKLARIN TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLARIN YAPIM..

Kadın kıyafeti giyip lüks cip çaldı 01:58

Kadın kıyafeti giyip lüks cip çaldı

İSTANBUL SARIYER'DE BİR HIRSIZ SİTE OTOPARKINDAN 5 MİLYON LİRA LİRA DEĞERİNDE LÜKS JİP ÇALDI. O ŞÜPHELİ TRAFİKTE YAKALANDI VE FİLMLERİ ARATMAYAN PLANININ DETAYLARINI ANLATTI...

Midesinden 1 milyonluk uyuşturucu çıktı! 01:44

Midesinden 1 milyonluk uyuşturucu çıktı!

YABANCI UYRUKLU BİR ZEHİR TACİRİ YAKLAŞIK 1 MİLYON LİRA DEĞERİNDE UYUŞTURUCU YUTTU..AMA POLİSE YUTTURAMADI..YAKALANACAĞINI ANLAYAN ADAM HAVALİMANINDA BAYGINLIK GEÇİRİNCE YAKAYI ELE VERDİ..

Yabancı Yatırımcılar Türk Piyasasına Yöneliyor 01:14

Yabancı Yatırımcılar Türk Piyasasına Yöneliyor

Bloomberg'ten Türk ekonomisine yönelik çarpıcı açıklama. Yabancı yatırımcılar yeni ekonomi yönetimine güvendiklerini gösterdi. Kasım ayından bu yana 3,1 milyar dolar değerinde Türk tahvilini portföyüne ekledi...

SAHTE CUMHURİYET ALTINI OPERASYONU 00:45

SAHTE CUMHURİYET ALTINI OPERASYONU

PİYASA DEĞERİ 1 MİLYON 750 BİN TL DEĞERİNDE SAHTE ALTIN ELE GEÇiRİLDİ...