#Değerli kitap

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:51

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu: Herkesin sadece kendini düşünmesi ve bu yüzden başka kimsenin bir sorunu ile uğraşmayan insanlar vardır elbet. Bu yüzden de hayatında kaybetti veya kaybedeceği değerli insanlar olacaktır. Bunun farkına kimileri ..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Canim Kardeşi̇m 83.Bölüm Gökten Küçük Bi̇r Yıldız Düştü 10:49

Canim Kardeşi̇m 83.Bölüm Gökten Küçük Bi̇r Yıldız Düştü

Müge kardeşi Mine ‘ye bir masal kitabı okur. Kitap da yeryüzüne düşen bir küçük yıldızdan söz eder. Mine bahçede ablası ile oynarken bir yıldızın akıp gittiğini görür. Ve bu yıldızı bulmak için planlar yapar. Bu konu da ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi 00:25

İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi

İran'da tutuklu bulunduğu cezaevinde açlık grevi yapan Arash Sadeghi'nin sağlık durumunun ağırlaştığı öğrenildi. 'Ulusal güvenliği tehdit etmek' ve 'devlet aleyhine propaganda' yapmak gibi suçlardan 15 yıl hapse mahkum ..

Rober Hatemo - Saf Sevgilim 03:51

Rober Hatemo - Saf Sevgilim

Üzgünüm üst üste alt alta Balık istifi boğuşup kendimle bazen Seninle... Bir daha bir daha sorduysam Dönüp özür dilediysem Anlamak zorundayım Beni kitap gibi evirip çevirip okumadın mı Ekin ektim hasadımı toplam..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Cahil Cesaretiyle İlber Ortaylı'ya Kafa Tutan Adam 02:18

Cahil Cesaretiyle İlber Ortaylı'ya Kafa Tutan Adam

Kitap nasıl yazılıyor abi? Araştırıyor işte, 3-4 tane de kafadan uyduruyor gibi sözlerle İlber Ortaylıyı hafife alan adamdan beyin yakan sözler.....

  • JokerS tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında 02:24

Dünyanın En Çok Aranan Teröristi Yeniden Hakim Karşısında

En az 20 yıl süreyle dünyanın en çok aranan teröristiydi. Hakkında sayısız kitap yazıldı, onlarca film yapıldı. Gerçek kimliği bilinmediği için uzun yıllar Çakal Carlos olarak tanınan ve eylemleriyle dünyayı yıllarca m..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Biz İkimiz 27. Bölüm İzle 11:37

Biz İkimiz 27. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede ip atlamak için çatı katındaki depoda ip ararlar. Bu sırada gizemli bir kitap bulurlar. Kitabın içinde bir de soru vardır. Eğer cevabı bulurlarsa diğer sayfa açılacaktır...

Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Kendinize 01:16

Kendinize "Ben Kimim" Diye Soracağınız Bir Video -Mehmet Yıldız

İşte İslam uğruna abilerimizin yaptıkları çektikleri işlerden bir kaçı.. İyi Seyirler.. Kanalıma Abone Olmayı Unuymayın. :))..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk-ı Memnu 1.Bölüm 33:31

Aşk-ı Memnu 1.Bölüm

Aşk-ı Memnu (Günümüz Türkçesi ile: Yasak Aşk) , Halid Ziya Uşaklıgil'in realist-naturalist bir romanıdır. İlk olarak 1899-1900 yıllarında Servet-i Fünûn dergisinde tefrika edildikten sonra 1900'de kitap olarak yayımlanmı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 6.581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12 14:26

Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12

Alis Harikalar Diyarında (İngilizce orijinal ismi Alice's Adventures in Wonderland), Lewis Carroll mahlasını kullanan Charles Lutwidge Dodgson tarafından 1865 yılında yazılan, John Tenniel tarafından resimlendirilmiş kur..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalıkuşu 1.Bölüm 50:39

Çalıkuşu 1.Bölüm

Çalıkuşu, Reşat Nuri Güntekin'in ilk defa 1922'de tefrika edilmeye başlanıp 1923'te kitap olarak yayımlanan,1937'de büyük değişikliklerle tefrika edilen romanıdır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 8.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masum Çocukların Bu Sevinci Görülmeye Değer ! 01:32

Masum Çocukların Bu Sevinci Görülmeye Değer !

Türkiye'den yardım amaçlı gönderilen ve içinde kitap, oyuncak, elbise ve çeşitli ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu paketleri açan çocukların sevinçleri kameraya böyle yansıdı...

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm 17:59

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; kitap okumanın önemi ve Ahmet'in kitapla kurduğu arkadaşlık dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer ver..

Havai Fişeklerle Savaşan Çinliler 01:16

Havai Fişeklerle Savaşan Çinliler

Çin'de yeni yıl kutlamaları devam ederken, kameralara böyle bir şey takıldı. İki genç Çin Yeni Yılı'nı kutlamak için ünlü büyücü kitap ve film serisi olan Harry Potter'a özendi. Sopalara bağladıkları havai fişeklerle bir..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hurdadan Ağacın Gölgesinde Kitaplık 01:35

Hurdadan Ağacın Gölgesinde Kitaplık

Fırat Üniversitesinde Öğretim Görevlisi Ruçhan Keçeci'nin hurda otomobil ve kamyon parçalarından yaptığı, üzerinde kitap ve insan figürleri bulunan ağacın yanında oluşturduğu sıra dışı kitaplık, kitapseverlerin uğrak mek..

Canlı Yayında Kendi Kitabını Yiyen Profesör 01:13

Canlı Yayında Kendi Kitabını Yiyen Profesör

İngiliz Profesör Matthew Goodwin, seçimlerden önce İşçi partisi yüzde 38'i geçerse kitabımı canlı yayında yerim dedi. Öngörüsü gerçekleşmeyen profesör, sözünü tuttu. Skynews kanalına canlı olarak bağlanan Goodwin kitab..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..