#Değerli kitap

Türkan Şoray, Kendisini Bekleyen Kalabalığı Görünce Şaşıp Kaldı 01:07

Türkan Şoray, Kendisini Bekleyen Kalabalığı Görünce Şaşıp Kaldı

Türkan Şoray, Kendisini Bekleyen Kalabalığı Görünce Şaşıp Kaldı 'Kadıköy 9. Kitap Günleri'nde sevenleriyle buluşan Türk sinemasının 'Sultan' lakaplı efsanesi Türkan Şoray, kendisini bekleyen kalabalığı görünce şaşkınlığı..

Fetö'nün Bölge İmam Yardımcısı Eski Biyoloji Öğretmeninden İtiraflar 00:24

Fetö'nün Bölge İmam Yardımcısı Eski Biyoloji Öğretmeninden İtiraflar

FETÖ'nün bölge imam yardımcısı eski biyoloji öğretmeninden itiraflar Örgütün güvendiği polisler Fetullah Gülen'e korumalık yapmak üzere Pensilvanya'ya gönderilirdi Polisin okuduğu kitap sayfasını çetele tuttuk...

Aleyna Tilkinin Star Olma Hayali Suya Düşecek Gibi Gözüküyor 00:47

Aleyna Tilkinin Star Olma Hayali Suya Düşecek Gibi Gözüküyor

Almanca kitap okurken görüntü veren Cevapsız Çınlama Şarkısı ile çıkış yakalayan Aleyna Tilki telafuzunu düzeltmezse dünya starı olma yolunda hayalleri suya düşecek gibi gözüküyor...

  • ANKA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adolf Hitler'in Sözcü Gazetesini Okuması 00:28

Adolf Hitler'in Sözcü Gazetesini Okuması

Almanya’da 2.5 milyon kopya satan Timur Vermes imzalı ‘Bakın Kim Döndü’ isimli kitap yönetmen David Wnendt tarafından ‘O Geri Döndü’ ismiyle filmleştirildi. Filmin sahnesinde geçmişten gelen Hitler Almanyadaki gazete bay..

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rahibeler Sosyal Medya Kanalı Açtı 00:54

Rahibeler Sosyal Medya Kanalı Açtı

Belçika’nın kuzeybatısında Flaman bölgesinde bulunan Benediktin tarikatına ait bir manastırda görevli rahibeler kendilerine ait bir sosyal medyada kanal açtı.Rahibeler yayınladıkları kısa videolarda manastırın kalın duva..

Sıla - Yan Benimle 04:44

Sıla - Yan Benimle

Sıla - Yan Benimle Şarkı Sözleri Yalan sevinçle oyalandım Aklın tuzağında dolandım Kusuruma bakma zil zurna geldim Sabahın 5'i kapına dayandım Erbabım aşk maden Maden yasaklar namahrem Kafeste sözler susuyor şimdilik Uç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

Deniz Seki İle Röportaj 03:54

Deniz Seki İle Röportaj

Kitap Fuarında sevenleri ile buluşan ve yoğun ilgiyle karşılaşan Deniz Seki hayranları için ''Mutluluğa Söz Verdim'' isimli son kitabını imzaladı ....

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğretmen Ders Anlatırken Sözleri İle Beatbox Yapan Öğrenci 00:29

Öğretmen Ders Anlatırken Sözleri İle Beatbox Yapan Öğrenci

Öğretmek kitap ile bişeyler anlatırken zenci öğrenci öğretmenin sözleri ile beatbox yapmaya başlıyor ve arkadasları kameraya çekiyor ve sesizce gülmeye başlıyorlar!..

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Yaşındaki Kuaför 09:02

8 Yaşındaki Kuaför

8 yaşındaki bir kız çocuğunu böyle bir aktivite yapması çok yanlış çünkü 8 yaşındaki bir kız çocuğu arkadaşlarıyla oyun oynaması gerek yada kitap okuması gerek böyle büyüklerinin yapacağı işleri yapmaması gerek...

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap 01:16

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tutuklu Selahattin Demirtaş'ın hapishanede geliri eğitim gören çocuklara bağışlanması amacıyla kitap yazması ile ilgili olarak “6-7 Ekim'de bu ülkenin çocuklarının katledilmesi talimatını ..

Tarihin En Çok Aranan Bilgisayar Korsanı Kevin Mitnick 06:35

Tarihin En Çok Aranan Bilgisayar Korsanı Kevin Mitnick

90'lı yılların başında FBI'ın en çok arananlar listesinin en tepesindeydi. 11 yaşında telefonları ücretsiz kullanmaya başlayan Kevin Mitnick eylemleriyle sürekli manşetlerde yer almıştı. Hikayesi ve eylemleri 2 sinema fi..

The Vampire Diaries 8.Sezon 16.Bölüm Ön Gösterim #3 (HD) Elena and Damon 00:10

The Vampire Diaries 8.Sezon 16.Bölüm Ön Gösterim #3 (HD) Elena and Dam

Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) L. J. Smith.'in aynı isimli kitap serisinden, Dawson’s Creek dizisinin de yazarlarından olan Kevin Williamson ve gösterimden kaldırılan Kyle XY dizisinin yazarlarından olan Julie ..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Spoiler Nedir 02:32

Spoiler Nedir

Spoiler, berbat eden, bozguncu, çapulcu anlamına geliyor. Kitap, oyun, filim gibi içeriklerin detaylarının verilmesi ile sürprizleri kaçırtacak detaylar, ipuçları işte. Spoiler vermeden duramayanlar var arkadaş! Ama bir ..

Yetişkinlerde Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğunun Belirtileri Nelerdir 01:56

Yetişkinlerde Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğunun Belirtile

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan yetişkinler, herhangi bir şeye uzun süre odaklanamazlar. Örneğin kitap okurken dikkatleri çok çabuk dağılır. İzledikleri filmleri kısa süre içerisinde unuturlar. Unutkanlı..

  • NABIZ tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ananın Feysine Beğendim Yazsam Babana Ayıp Olmaz Mı 04:20

Ananın Feysine Beğendim Yazsam Babana Ayıp Olmaz Mı

Çökertme köyünde yaşayan, modern hayata sırtını çevirmiş olan Mustafaali günlerini kitap okuyarak geçirmektedir. Çalışmaya karşı olan Mustafaali her türlü yaşamsal ihtiyacı için doğanın ona verdiği nimetlerden faydalanır..

  • JET TV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğradığı Zulmü 'İkna Odaları' Kitabında Anlattı 06:43

Uğradığı Zulmü 'İkna Odaları' Kitabında Anlattı

28 Şubat sürecinde oluşturulan ikna odaları na ilişkin kitap yazan eğitimci-yazar Gülşen Demirkol Özer, o dönemde yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu...

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:56:08

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Gerçek Dünya Angeleno sanat galerisi sahibi Susan Morrow, Edward'ın yaklaşan Los Angeles ziyareti sırasında akşam yemeği için davetiyeyle birlikte, eski kocası Edward Sheffield tarafından yazılan bir roman için el yazmas..

  • Tv Series tarafından
  • 3.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mega Holdings Mağdurları 07:17

Mega Holdings Mağdurları

Mega holding network marketing tarafından mağdur edilen iki vatandaşın silkelendikten sonra akıllanma hikayesi.20 lira verip kitap almak mı, araştırıp soruşturmak mı, okuyup yazmak mı, beyni daha fazla çalıştırmak için a..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbola 5 Dakika Okuma Arası 01:41

Futbola 5 Dakika Okuma Arası

Türkiye Master ve Veteran Futbol Ligi Orta Karadeniz Grubu'nda Samsun Metro Veteran ile Çorum Veteranlar arasında oynanan maçta 5 dakika ara verilerek kitap okundu...

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilan Çiçek Deniz Avon'un Marka Yüzü Oldu 11:38

Dilan Çiçek Deniz Avon'un Marka Yüzü Oldu

Dilan Çiçek Deniz Avon'un yüzü oldu! Güzellik markası Avon'un yeni yüzü olan Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz, ''Kendine güvenen, gülen ve güçlü kadın güzeldir. Kampanyanın temeli de bu'' dedi. Dilan Çiçek Deniz düz..

  • BETA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Rafet El Roman - Seni Seviyorum 01:49

Rafet El Roman - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın..

Sezen Aksu Gidemem 05:15

Sezen Aksu Gidemem

Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor Ya da balkona çık bağı..

Aleynadan Kemal Doğuluya SÜRPRİZ Hediye - Göz Yaşlarına Boğuldu 15:44

Aleynadan Kemal Doğuluya SÜRPRİZ Hediye - Göz Yaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Aleyna Eroğlu geçen gün Kemal Doğulu'yu sinirlendirmiş ve Kemal Doğulu, Aleyna'ya küsmüştü. Aleyna bugün Kemal Doğulu'nun gönlünü almak için..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..