#Değil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink 03:44

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink

Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink Give it to me I'm worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it ..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi 00:18

Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi

Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren anayasa değişiklik teklifinin bütünü üzerindeki görüşmeler tamamlandı ve maddelerine geçilmesi 338 oyla kabul edildi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği görüşmelerde, CHP’li Engin Altay'ı..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Chloe ve Serdar Ortaç Evliliğine Dair Gerçekler!!! 13:00

Chloe ve Serdar Ortaç Evliliğine Dair Gerçekler!!!

Chloe kesinlikle Serdar Ortaç'a aşık değil sevmiyor,onun ününden faydalanıyor diyen oyuncu Esra Sönmezer'e Ortaç cephesinden bakalım cevap gelecekmi,ayrıntılar haberimizde.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teknoloji Ve Kolaylık 00:53

Teknoloji Ve Kolaylık

valiz taşımaya son merdivenler engel degil..

 Awaze Bazidê Dilem Tene Maye 04:39

Awaze Bazidê Dilem Tene Maye

Türkçe Çevirisi Yüreğim acılıdır Yüreğim eriyor Aşk ve mutluluk bize göre değil Ben ketumum ama kimsenin umurunda değil Sense sahipsiz, çaresiz, bahtsızsın Sen kırılmış, küsmüş, yarım kalmışsın Ölümü bekleyen beni görmü..

Şabanoğlu Şaban Parola Ne!!! 02:21

Şabanoğlu Şaban Parola Ne!!!

-Dur kımıldama 3'e kadar sayıcam çabuk parolayı söyle.. +Parola şeyyy... -1 parola şey değil... +Dur parolayı bulucam -2 parolo dur parolayı bulucamda değil.. +Hah buldum başak -Bulamadın şafak..

Feride Hilal Akın feat. Enbe Orkestrası - Bilir mi 04:16

Feride Hilal Akın feat. Enbe Orkestrası - Bilir mi

Ne Yazık Ki Hakim Bey Bir Ifadem, Bir Müdafam Yok Sadece Dört Satırlık Son Sözüm Kaldı Bilir Mi? Yerime Gelen Kıymetini Bilir Mi? Bu Insan Cennete Mevlaya Küsen Değil Mi? Benim Gibi Koklar Mi Derinden Bir Ömür Boyunca Do..

Hindistan Cevizi Toplamak Maymunlar İçin Eziyet Mi 03:22

Hindistan Cevizi Toplamak Maymunlar İçin Eziyet Mi

Hindistan cevizi ağaçları yüksek olduğu için lezzetli meyvesini toplamak insanlar için kolay bir iş değil. Ama bu iş maymunlar için hiç sorun değil. Tayland’da şebekler bu işi yapmak üzere eğitiliyor. Peki bu hayvanlara ..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eğitim Sisteminin Farkında Olmadığımız Hatalarını Yüzümüze Çarpan Etkileyici Video 03:48

Eğitim Sisteminin Farkında Olmadığımız Hatalarını Yüzümüze Çarpan Etki

Bu cümleyi duymayanımız yoktur herhalde; ben bunları zaten biliyorum, sizin umurunuzda değilse benim hiç değil! Böyle olmak zorunda değil!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.367 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Senden Vazgeçmem 05:20

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçmem

SENDEN VAZGEÇMEM (MÜSLÜM GÜRSES) Umurumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden geçerim Olur mu bu aşkı bir anda silmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçme..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1000 Yumurta Pişirip Dağıtan Güzel İnsanlar 14:55

1000 Yumurta Pişirip Dağıtan Güzel İnsanlar

Hayat Mükemmel Değil Ancak O Kadar da Kötü Değil: 1000 Yumurta Pişirip Dağıtan Güzel İnsanlar..

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem 03:31

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem

Ah tuti-i mucize guyem , ne dersem laf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli dost Ah çerh ile söyleşemem , ayinesi saf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli..

TNK - Unutmam Seni 04:31

TNK - Unutmam Seni

Unutmam seni, seni unutmam Ben anlamam zaman falan Konuşurum kokunla yürürüm yağmurla Her bahardan sonra kelebeklerle ölürüm Hayır gitmek o kadar kolay değil Hayır melek olmak o kadar kolay değil Şimdi güneşe küsüp aya..

Hadi Birlikte Şükredelim - Poppy 00:43

Hadi Birlikte Şükredelim - Poppy

Birlikte şükretmek için motive mi ediyor yoksa her an bir yerden korkunçuklu canavar mı çıkacak belli değil. Bu kız cidden normal değil...

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Tüfenkci: Yolları 'Teröristler Yürüsün' Diye Yapmadık 00:10

Bakan Tüfenkci: Yolları 'Teröristler Yürüsün' Diye Yapmadık

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a yaptığı 'Adalet Yürüyüşü'ne yönelik sert ifadeleri gündem yarattı. Bakan Tüfenkci, Biz yollar yapıyoruz. Yolla..

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman 05:04

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman

Yalan yanlış hikayeler geçti hayatımdan Bi normalim bi anormal kafam duman Hep ağlatan aldatanlar geçti hayatımda Bi denliyim bi densizim kafam duman Ama bi yerlerde bi aşk varsa oda Birgün beni arasa tabiki kalbim taş ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Bir Şartla 03:14

Babutsa - Bir Şartla

Bana sorma, izin alma, durmak istemiyorsan git! İnce belin, sıcak tenin, bana ait değil artık... Bana sorma, izin alma, durmak istemiyorsan git! İnce belin, sıcak tenin, umurumda değil artık... İstemezsen, görüşmezsin ol..

Olmak İsteyip de Olamadığımız 7 Şey 04:00

Olmak İsteyip de Olamadığımız 7 Şey

Gamsız olmak ne güzel değil mi? Denilenleri duymadan, sonuçlara umursamadan yaşamak... Sana bana göre değil dersen yanılırsın sayın okur. Türkiye'ye gelen futbolcular bile bir yerden sonra gamsız oluyorlar. Senin bu düny..

  • JET TV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Efektsiz Game of Thrones 03:14

Özel Efektsiz Game of Thrones

Ejderhalar tabi ki gerçek değil. Ama Game of Thrones dünyasında hiç bir şey görüldüğü gibi değil, pencereler bile!..

  • ANKA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi 02:02

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi

Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'te barındıkları Kutupalong Kampı'nı ziyaret ederek yardım dağıttı. Erdoğan, İnsan olarak etkilenmemek mümkün değil. Allah yardımcıları olsun. İnşall..

İnsanlığın Umudu Bu Hayvanda 02:02

İnsanlığın Umudu Bu Hayvanda

Suda yüzüyor ama balık değil.Kertenkeleye benziyor ama o da değil.Zarar gören uzuvlarını kendi kendisine yenileyen bu hayvana ise insanlığın umudu olarak bakılıyor...

Çocuk Gördüğünü Yapar 00:46

Çocuk Gördüğünü Yapar

Çocuklar anlatılanları değil gördüklerini yaparlar. O yüzden çocuklara ne anlattığınıza değil onların yanında nasıl davrandığınıza dikkat edin...

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yazar  Kalbime Koy Başını Doktor 03:18

Gönül Yazar Kalbime Koy Başını Doktor

Kalbime koy başını doktor nabzımı bırak Gülen gözüme değil ağlayan gönlüme bak Bir an yaşa ruhumda gör çaresi ne uzak Gülen gözüme değil ağlayan gönlüme bak...

Linet  Yalan 05:13

Linet Yalan

Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni içimden atmak İstemem o günahkar Ellerini bir daha Ellerime alıpta Ne öpmek ne okşamak Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni i..

Müslüm Gürses - Çare Sende Allahım 05:33

Müslüm Gürses - Çare Sende Allahım

LLARDIR DERDİME ÇARE ARADIM KİMSENİN ELİNDEN DERMAN BULMADIM AH EN SON ÜMİDİMİ SANA BAĞLADIM BÜTÜN ÜMİDİMİ SANA BAĞLADIM ÇARE KULDA DEĞİL SENDE ALLAHIM BİR TEK ÜMİDİMİ SANA BAĞLADIM ÇARE KULDA DEĞİL SENDE ALLAHIM..

Land Rover Discovery Test Sürüşü 14:56

Land Rover Discovery Test Sürüşü

Yeni neslinde ilk defa bu kadar yuvarlatılmış tasarıma sahip olan Discovery ilk defa 2,0 litrelik dizel motorla satılıyor. Ama merak etmeyin 240 HP güç ve 500 Nm tork üreten güçlü bir 2.0 litrelik dizel motora sahip. Fiy..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamer Nedir 03:28

Gamer Nedir

Gamer'in tam karşılığı oyuncu aslında. Ama öyle bildiğin sokak oyunları değil burada bahsedilen. Gamer, bilgisayar oyunları oyuncusudur. Gamer olmanın da seviyeleri vardır bu arada. Öyle bir oyuna başladım, ben tam bir g..

Black Friday Nedir 02:53

Black Friday Nedir

Black Friday, kara cuma. Mağazaların yüksek oranda indirimler yaptığı thanksgiving yani Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma gününe denk gelir. Amerika'da şimdi izleyip komik bulup güldüğümüz alışveriş ve tüketim çılgınlığı..